A letöltéshez kattints ide.

Legújabb Mobil alkalmazások

Adobe Reader - PDF szerkesztő és olvasó (Android és iPhone mobil app.) ingyenes letöltése Aki Android vagy iPhone mobiltelefonján is szeretne PDF-ket megnyitni és olvasni, annak ez az Adobe Reader PDF letöltés egy nélkülözhetetlen alkalmazás. Kezelhetősége egyszerű, a megnyitott PDF-et -a könnyebb olvasás érdekében- tetszés szerint nagyíthatjuk, illetve kicsinyíthetjük. Az

Adobe Reader PDF szerkesztő és olvasó letöltése

Android és iPhone mobilra ingyenes. Bejelentkezhetünk Adobe Reader fiókunkba, ezáltal összeköthetjük a telefonunkat a böngészős fiókunkkal is. A PDF dokumentumainkat egyszerűen visszakereshetjük ez gyorsítja a fájlok közötti keresést. A PDF olvasó menürendszere magyar nyelvre nem állítható át, ennek ellenére használata egyszerű.
Chrome telepítés és frissítés (Apple iOS mobil és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Google Chrome kifinomult webböngésző telepítő és frissítés ingyenes letöltéssel érhető el már Apple iOS és Android eszközökre is. A Chrome mobil alkalmazás rendkívül kezes, sok beállítási lehetőségével teljesen testre szabható. A

Chrome iPhone és Android webböngészőben

használj külön lapokat, fordíttasd le az oldalt, használj hangkeresést! A beépített privát móddal pedig nyom nélkül szörfözhetsz az interneten. Az iPhone vagy Android letöltés linkre kattintva azonnal telepítheted a Chrome webböngészőt iPhone, iPad, iPod vagy Android operációs rendszerrel ellátott eszközödre.
24.hu - friss hírek (iOS és Android alkalmazások) ingyenes letöltése A 24.hu hivatalos alkalmazása iPhone és Android mobilodra minden nap magyar nyelven hozza el neked e legfrissebb, aktuális híreket. Kezdőlapon a vezető hírekkel, mostantól minden eszközön gyorsabb lett az app működése. A 24.hu alkalmazásban nézd meg a hírfolyamot, keress a hírek között bármilyen szó segítségével, de kedvenc híreidet el is mentheted az alkalmazásban könnyedén. A 24.hu alkalmazásban találhatók

hírek belföldről

vagy akár külföldről is, de átléphetsz a TV24 és a Mozi24 oldalakra is! A 24.hu mobil alkalmazás iPhone és Android eszközökön kínál híreket belföldről.
Jelszókezelő - 1Password (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése 1Password egy bárki számára ingyen letölthető jelszókezelő applikáció iPhone és Android operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az 1Password

jelszómenedzser

megjegyzi helyetted az összes jelszavadat, és biztonságban tartja azokat az egyetlen jelszó mögött, amelyet csak Te ismersz. 1Password: a jelszókezelő, amely éppoly szép és egyszerű, mint amennyire biztonságos. Csak add hozzá jelszavaidat, a többit pedig hagyd, hogy a 1Password jelszómenedzser megoldja. Jelentkezz be weboldalakra és alkalmazásokba néhány érintéssel, a jelszógenerátorral pedig megváltoztathatod és megerősítheted jelszavaidat. Hozz létre erős, egyedi és megjegyezhető jelszavakat online fiókjaidhoz. Töltsd ki a felhasználóneveket, jelszavakat, hitelkártyaszámokat és címeket a webhelyeken és a támogatott alkalmazásokban. Hozzáférhetsz adataidhoz az összes mobileszközödön és számítógépeden. Mindent, amit a 1Passwordben tárolsz, egy mesterjelszó véd, amelyet csak Te ismersz. A 1Password végponttól-végpontig titkosítást használ, így az adataid csak offline módon kerülnek visszafejtésre. A titkosítási kulcsok soha nem hagyják el az eszközöd, és csak Te láthatod a jelszavaidat. A 1Password jelszómenedzser ingyenesen letölthető iPhone és Android rendszerű mobil telefonokra és egyéb eszközökre.

Legfrissebb PROGRAMOK

VPN - LogMeIn Hamachi ingyenes letöltése A LogMeIn Hamachi egy bárki számára ingyen letölthető VPN szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A LogMeIn Hamachi egy hostolható

VPN szolgáltatás

aminek a segítségével LAN hálózatokat terjeszthetsz ki, melyeket megoszthatsz ismerőseiddel, barátaiddal, munkatársaiddal hogy csatlakozzanak hozzá. Bármikor létrehozhatsz egy új hálózatot egyéb költség nélkül, amikor csak szükséged van rá. Egyszerűen, pár kattintással létrehozhatsz és karbantarthatsz hálózatokat, semmilyen belső ismeretre nincs hozzá szükség, így kezdők is könnyedén használhatják. A kommunikáció a hálózaton természetesen AES 256-bites titkosítást használ, így minden adatod biztonságban tudhatod.

A LogMeIn Hamachi Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.3.0.78
Lemezre író - DAEMON Tools Lite ingyenes letöltése A DAEMON Tools Lite egy bárki számára letölthető ingyenes virtuális meghajtó létrehozó program. A program magyar nyelven is használható.

A

virtuális meghajtó program

segítségével egyszerűen hozhatsz létre virtuális meghajtókat az összes közismert képből, hogy utána a rajtuk lévő adatokat kezelhesd. Akár létre is hozhatsz .mdx, .mds vagy .iso formátumú fájlokat. Meg is tarthatod, hogy ha esetleg később lenne szükséged rájuk, akkor is tudd használni azokat. Akár új képeket is hozhatsz létre, szerkeszthetsz vagy törölhetsz. CD-re vagy DVD-re is írhatsz adatokat vagy olvashatsz is belőlük, így akár a zenéket is a saját gépedre másolhatod. Lehetőséged van akár a mobiltelefonodról is adatokat vagy biztonsági mentést átmásolni a gépedre, vezetékmentesen.

A DAEMON Tools Lite Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v11.0.0
Asztali PC zenelejátszó - Jaangle ingyenes letöltése A Jaangle egy bárki számára ingyen letölthető zenelejátszó program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A zenelejátszó segítségével könnyedén témák, előadók vagy albumok szerint rendszerezheted a zenéidet, ráadásul egyszerre akár több mappából is lehet zenéket lejátszani vele, nem úgy mint más, kisebb tudású szoftverekkel. Az

asztali zenelejátszó

az összes zeneformátumot ismeri, mint például .mp3, .avi, .wma. A program ráadásul képes a zene ikonjának, leírásának vagy akár a szövegének a kijelzésére is. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően könnyen kezelhető. Lehetőség van zenecímek, előadók vagy albumok alapján is keresni a zenéid között. Összeköt az ismerőseiddel, barátaiddal, így tudhatod, éppen ki, mit hallgat, vagy akár egyszerűen meg is oszthatod, hogy te éppen mit szeretsz.

A Jaangle Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v0.98i.977
Konverter - Batch Excel to PDF Converter ingyenes letöltése A Batch Excel to PDF Converter egy bárki számára ingyen letölthető konverter program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Ez a program az Excel fájlokat (XLSX, XLS, ODS, CSV) képes .pdf formátumba konvertálni anélkül, hogy telepíteni kelljen magát a Microsoft Excel programot. Az

Excel-ből pdf-be konvertáló

segítségével egyszerre akár több fájl átalakítására is van lehetőséged. Akár az összes munkalapot külön-külön tudod lementeni egy-egy pdf fájlba, minden munkalapot külön oldalra, vagy az összeset egybe. A pdf beállításait is tudod módosítani, mint például papír méret vagy tájolás. Jelszóval is levétheted a fájlokat, így csak te férhetsz hozzájuk. Bár a legújabb Microsoft Excel verzióban már benne van ez a lehetőség, de ha egyszerre sok fájlt kell konvertálni, akkor a megoldás a Batch Excel to PDF Converter.

A Batch Excel to PDF Converter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.2
Teljesítménynövelő - Intel Extreme Tuning Utility ingyenes letöltése Az Intel Extreme Tuning Utility egy bárki számára ingyen letölthető Inteles processzorok overclockolását segítő szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az Intel XTU egy Windows alapú

számítógépek teljesítményének növelésére

fejlesztett szoftver, ami lehetővé teszi egyaránt a kezdő és tapasztalt rajongók számára is, hogy túlhúzzák, figyelemmel kövessék vagy kiegyensúlyozzák a rendszerüket. A program kezelőfelülete eléd tár rengeteg robosztus képességet, melyek egyaránt megtalálhatók hasonló programokban, de új lehetőségeket is kínál az Intel új processzorainak vagy alaplapjainak finomhangolására.

Az Intel Extreme Tuning Utility Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.8.1.20
Figyelem! A program csak bizonyos processzorokkal kompatibilis, melyek listáját ide kattintva találhatod meg.

Legfrissebb Híreink

Rejtett iPhone trükkök, amelyek megkönnyíthetik az életedet iPhone-osok! Veletek is történt már olyan, hogy egyes hasznos funkciók beállítása közben elgondolkodtatok azon, hogy ezt egyszerűbben is meg lehetett volna oldani? Sajnos az iOS-hez tartozó kiegészítő lehetőségek nagy része csak úgy érhető el, ha hosszas folyamatokon megy keresztül az ember. Ez már önmagában több időt vesz el, mint kellene.
Androidos funkciók, melyek csak Samsung készülékeken érhetőek el A Google által fejlesztett Android minden egyes gyártónál másképpen jelenik meg. Ez azért van, mert a vállalatok fejlesztői hozzáférést kapnak az operációs rendszer személyre szabásához. A Samsungnál ezt Android OneUI-nek nevezik, és számtalan lehetőséget kínál felhasználói számára.
Samsung telefon 100.000 forint alatt? A 2021-ben megjelent Samsung Galaxy A32 sokakban vegyes érzéseket keltett. Bizonyos felhasználási módoknak tényleg nem felel meg, de azok számára, akik elérhető áron szeretnének egy megbízható és kellemes mobiltelefont, bizony megéri. Mai cikkünkben ezt a remek kis készüléket fogjuk veletek megismertetni, így ha Ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor..
A Nothing telefon Egyszerű, vonzó és megfizethető. Mi? Hát a legújabb Android alapú okostelefon, a Nothing Phone 1. Ritka, szinte tökéletes első generációs készülék, amely egészen biztosan elkápráztatja a szemed. Remek megjelenéséért a 900 LED fényforrás felel, melyek az átlátszó hátlap mögött helyezkednek el. Ha Titeket is érdekel még több elképesztő információ...