Az IOS alkalmazás letöltéshez kattints ide.

Az Android alkalmazás letöltéshez kattints ide.

Legújabb Mobil alkalmazások

Mozgó háttérkép - 3D Parallax Live Wallpaper (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A 3D Parallax Live Wallpaper egy bárki számára ingyen letölthető élő-mozgó háttérképek beállítására szolgáló applikáció Android (5.0+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Ez az

élő háttérkép

app segítségével olyan háttérképet és zárolási képernyőt állíthatsz be magadnak, amilyet csak szeretnél és mindezt 3D-s effektusokkal megspékelve. Több, mint 100 féle mozgó 3 D-s háttérkép közül választhatsz, de minden héten újabb és újabb képek kerülnek bele, így akár folyamatosan váltogathatod is. Szinte az összes mobilos felbontást támogatja, még az ultra széles 18:9-es képarányt is. Nem használ sokat a telefonodból a megjelenítésre, így az nem fog belassulni tőle, vagy hamarabb lemerülni. A legtöbb képet természetesen 4K-s felbontásban is használhatod, hogy a lehető legszebb eredményt érd el a telefonodon. A 3D Parallax Live Wallpaper Android 5.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.
Hamis Hívás - tréfa (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Hamis Hívás mobilalkalmazások: Ki akarsz ugrani óráról, megbeszélésről? Kínossá vált a beszélgetés, vagy csak a barátnőd nem akarja abbahagyni a dumálást? A Hamis Hívás - tréfa alkalmazásával gyorsan kihúzhatod magadat ezekből a kínos helyzetekből. A hamis hívásokat generáló app. remek tréfa és teljesen ingyenes letöltésű. Tuti élvezni fogod, érezd jól magad barátaiddal! Egy gombnyomás és máris csörög a

hamis hívás mobil telefonodon

épp, mintha tényleg hívnának, akár előre beállított időpontban is. A Hamis Hívás alkalmazásban Te állítod be a hívó nevét, képét. A tréfás hívás plusz költséget sem generál, mert nincs igazi adatforgalom. A Hamis Hívás alkalmazást a letöltés gombra kattintva, vagy a QR kóddal ingyenes letöltéssel érheted el android mobil eszközödre.
Maps - térkép (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A Google Maps Android és iPhone alkalmazása egy rendkívül egyszerű és gyors működésű térkép, és navigációs program, amely ingyenes letöltéssel érhető el Androidos és iOS rendszerű mobilokra és tabletekre. A GPS helymeghatározás, útvonaltervezés funkciók több mint 220 ország átfogó és pontos térképén lehetségesek, ráadásul hangvezérlést is használhatunk. A

Google Maps térkép

alkalmazás rendkívül hasznos, - a tömegközlekedési járatokat is figyelembe vevő - útvonaltervező, mely az utcaképeket is megmutatja. A lenti letöltés linkre kattintva azonnal telepítheted is a Maps-et Android és iPhone mobil eszközödre.
Időjárás előrejelzés és radar (Android és iPhone mobilra) ingyenes letöltése Az Időjárás és radar az időjárás előrejelző mobiltelefonos programok egyike, amely minden településre meg tudja mutatni milyen idő várható, ráadásul radarképet is közöl mellé. Az időjárás előrejelzést órákra vagy napokra előre is megmutatja, kijelzi a csapadék valószínűségét, mennyiségét és időtartamát is. Az

időjárás előrejelzés

radar Android és iPhone mobilokra tölthető le. Az alkalmazás főbb funkciói: • A jelenlegi időjárás minden tartózkodási helyen • Időjárás-előrejelzés a következő órákra • Nyolcnapos időjárás-előrejelzés • Csapadék: valószínűség, mennyiség és időtartam • szélerősség, szélirány és szélrohamok • Napfényes órák • Esőradar plusz minden tartózkodási helyen: Esőradar és felhők, zivatarok, hó, hőmérsékletek • radar előrejelzés • Települések az egész világon kiválaszthatók • Kedvencek • Fényképek készítése és megosztása időjárási adatokkal • Időjárás-widget Az Időjárás előrejelzés és radar megbízható mobilalkalmazás ingyenes letöltéssel a tiéd lehet.

Legfrissebb PROGRAMOK

VPN - LogMeIn Hamachi ingyenes letöltése A LogMeIn Hamachi egy bárki számára ingyen letölthető VPN szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A LogMeIn Hamachi egy hostolható

VPN szolgáltatás

aminek a segítségével LAN hálózatokat terjeszthetsz ki, melyeket megoszthatsz ismerőseiddel, barátaiddal, munkatársaiddal hogy csatlakozzanak hozzá. Bármikor létrehozhatsz egy új hálózatot egyéb költség nélkül, amikor csak szükséged van rá. Egyszerűen, pár kattintással létrehozhatsz és karbantarthatsz hálózatokat, semmilyen belső ismeretre nincs hozzá szükség, így kezdők is könnyedén használhatják. A kommunikáció a hálózaton természetesen AES 256-bites titkosítást használ, így minden adatod biztonságban tudhatod.

A LogMeIn Hamachi Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.3.0.78
Lemezre író - DAEMON Tools Lite ingyenes letöltése A DAEMON Tools Lite egy bárki számára letölthető ingyenes virtuális meghajtó létrehozó program. A program magyar nyelven is használható.

A

virtuális meghajtó program

segítségével egyszerűen hozhatsz létre virtuális meghajtókat az összes közismert képből, hogy utána a rajtuk lévő adatokat kezelhesd. Akár létre is hozhatsz .mdx, .mds vagy .iso formátumú fájlokat. Meg is tarthatod, hogy ha esetleg később lenne szükséged rájuk, akkor is tudd használni azokat. Akár új képeket is hozhatsz létre, szerkeszthetsz vagy törölhetsz. CD-re vagy DVD-re is írhatsz adatokat vagy olvashatsz is belőlük, így akár a zenéket is a saját gépedre másolhatod. Lehetőséged van akár a mobiltelefonodról is adatokat vagy biztonsági mentést átmásolni a gépedre, vezetékmentesen.

A DAEMON Tools Lite Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v11.0.0
Asztali PC zenelejátszó - Jaangle ingyenes letöltése A Jaangle egy bárki számára ingyen letölthető zenelejátszó program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A zenelejátszó segítségével könnyedén témák, előadók vagy albumok szerint rendszerezheted a zenéidet, ráadásul egyszerre akár több mappából is lehet zenéket lejátszani vele, nem úgy mint más, kisebb tudású szoftverekkel. Az

asztali zenelejátszó

az összes zeneformátumot ismeri, mint például .mp3, .avi, .wma. A program ráadásul képes a zene ikonjának, leírásának vagy akár a szövegének a kijelzésére is. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően könnyen kezelhető. Lehetőség van zenecímek, előadók vagy albumok alapján is keresni a zenéid között. Összeköt az ismerőseiddel, barátaiddal, így tudhatod, éppen ki, mit hallgat, vagy akár egyszerűen meg is oszthatod, hogy te éppen mit szeretsz.

A Jaangle Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v0.98i.977
Konverter - Batch Excel to PDF Converter ingyenes letöltése A Batch Excel to PDF Converter egy bárki számára ingyen letölthető konverter program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Ez a program az Excel fájlokat (XLSX, XLS, ODS, CSV) képes .pdf formátumba konvertálni anélkül, hogy telepíteni kelljen magát a Microsoft Excel programot. Az

Excel-ből pdf-be konvertáló

segítségével egyszerre akár több fájl átalakítására is van lehetőséged. Akár az összes munkalapot külön-külön tudod lementeni egy-egy pdf fájlba, minden munkalapot külön oldalra, vagy az összeset egybe. A pdf beállításait is tudod módosítani, mint például papír méret vagy tájolás. Jelszóval is levétheted a fájlokat, így csak te férhetsz hozzájuk. Bár a legújabb Microsoft Excel verzióban már benne van ez a lehetőség, de ha egyszerre sok fájlt kell konvertálni, akkor a megoldás a Batch Excel to PDF Converter.

A Batch Excel to PDF Converter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.2
Teljesítménynövelő - Intel Extreme Tuning Utility ingyenes letöltése Az Intel Extreme Tuning Utility egy bárki számára ingyen letölthető Inteles processzorok overclockolását segítő szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az Intel XTU egy Windows alapú

számítógépek teljesítményének növelésére

fejlesztett szoftver, ami lehetővé teszi egyaránt a kezdő és tapasztalt rajongók számára is, hogy túlhúzzák, figyelemmel kövessék vagy kiegyensúlyozzák a rendszerüket. A program kezelőfelülete eléd tár rengeteg robosztus képességet, melyek egyaránt megtalálhatók hasonló programokban, de új lehetőségeket is kínál az Intel új processzorainak vagy alaplapjainak finomhangolására.

Az Intel Extreme Tuning Utility Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.8.1.20
Figyelem! A program csak bizonyos processzorokkal kompatibilis, melyek listáját ide kattintva találhatod meg.

Legfrissebb Híreink

Samsung Galaxy Unpacked 2022 A Samsung Augusztus elején megrendezte az idei év második Unpacked eseményét, amelyen belül ismertették azokat az újdonságokat, amelyeket Augusztus 26-tól meg is tudunk majd vásárolni. Egészen pontosan 5 készülékről van szó, amelyeket világszerte több millió ember vár türelmetlenül. Mai cikkünkben ezekről lesz szó, így ha kíváncsiak vagytok arra...
Rejtett iPhone trükkök, amelyek megkönnyíthetik az életedet iPhone-osok! Veletek is történt már olyan, hogy egyes hasznos funkciók beállítása közben elgondolkodtatok azon, hogy ezt egyszerűbben is meg lehetett volna oldani? Sajnos az iOS-hez tartozó kiegészítő lehetőségek nagy része csak úgy érhető el, ha hosszas folyamatokon megy keresztül az ember. Ez már önmagában több időt vesz el, mint kellene.
Androidos funkciók, melyek csak Samsung készülékeken érhetőek el A Google által fejlesztett Android minden egyes gyártónál másképpen jelenik meg. Ez azért van, mert a vállalatok fejlesztői hozzáférést kapnak az operációs rendszer személyre szabásához. A Samsungnál ezt Android OneUI-nek nevezik, és számtalan lehetőséget kínál felhasználói számára.
Samsung telefon 100.000 forint alatt? A 2021-ben megjelent Samsung Galaxy A32 sokakban vegyes érzéseket keltett. Bizonyos felhasználási módoknak tényleg nem felel meg, de azok számára, akik elérhető áron szeretnének egy megbízható és kellemes mobiltelefont, bizony megéri. Mai cikkünkben ezt a remek kis készüléket fogjuk veletek megismertetni, így ha Ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor..