A letöltéshez kattints ide.

Legújabb Mobil alkalmazások

Facebook (iPhone mobil alkalmazás) ingyenes letöltése A mindenki által ismert Facebook iPhone mobilos közösségi alkalmazása. Talán már nincs is olyan ember akinek ne lenne rajta a telefonján. Ha tagja vagy a Facebook közösségnek, akkor a telefonodra is kötelező a magyar nyelvű applikáció letöltése, így könnyen online lehetsz ismerőseiddel. A

Facebook iPhone közösségi alkalmazás

segítségével a kapcsolattartás egyszerű, legyen az akár nyaralás vagy egyéb különleges alakom. Akár utazás közben te is közzéteheted az iPhone Facebook közösségi app segítségével az általad készített képeket vagy csak az aktuális zenét amit hallgatsz. A Facebook iPhone alkalmazás letöltése ingyenes, rendszerigény iOS 12.4 vagy újabb.
Car Home Ultra - autós alkalmazás (Android) ingyenes letöltése A Car Home Ultra egy remek autós alkalmazás azoknak, akik vezetés közben is nyomkodják a mobiljukat, pedig ez TILOS! A program célja, hogy ez a művelet kevésbé terelje el a figyelmet magáról a vezetésről. Nagy, gyorsan felismerhető ikonokkal dolgozik, így a szemünk sarkából is kezelhetjük a navigációt, médialejátszót, keresőt, térképet, vagy a telefonhívás funkciót. Az

autós alkalmazás

több feladatautomatizálási funkcióval is rendelkezik a telefon beállításához az autóban való biztonságosabb használatra. Például: Automatikus indítás, Kijelző fényerő-szabályozás, hangerőszabályzó, WiFi beállítások, médiavezérlő könnyen látható gombokkal, éjszakai mód, sebesség figyelő / kijelző és időjárás adatok. A sebességriasztás segít elkerülni a gyorshajtás büntetést is! Az autós alkalmazás letöltése ingyenes.
Optikai csalódás képek (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Szereted az optikai illúziókat? Az Illusion alkalmazással bármikor becsaphatod a látásodat, és olyan dolgokat láthatsz, amit normális esetben sohasem. Az ingyenes letöltést kínáló program egy jókora válogatást kínál különféle speciális mozgóképekből, amelyeket ha fél percig nézel, majd elveszed róluk a tekinteted, a világod fenekestül felfordul és eltorzul. Persze az

optikai illúziók képek

csak az agyadat tréfálják meg, a változás ideiglenes, de mindenképpen jó móka. Az optikai csalódások nézegetése egy remek játék. A lenti letöltés linkre kattintva vagy a QR kód beolvasásával azonnal telepítheted mobilodra az az optikai illúziók alkalmazást.
Szókereső játék (Android mobil apk.) ingyenes letöltése Magyar nyelvű szókereső játék letöltés! A szókirakó játékban 60.000 szó közül az Android mobil alkalmazás véletlenszerűen kiválaszt néhányat és a szavak betűit összekeverve jeleníti meg a képernyőn. Alkoss értelmes szavakat a képernyőn látható betűkből! Egy-egy betűről csak a szomszédos mezőre léphetsz tovább vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan. A játékban egy betűt szavanként csak egyszer használhatsz fel. Az

ingyen letölthető szókereső játékban

az összekevert betűkből kell Neked időre a lehető legtöbb szót kirakni. Egy-egy betűről csak a szomszédos mező valamelyikére léphetsz tovább, viszont átlósan is léphetsz. A szókereső játékban minél hosszabb az általad kirakott szó, annál több pont jár érte.

A szókereső játék főbb funkciói:

Beállítható játékidő, egyedi szavakkal bővíthető, többjátékos mód (max. 6 főig) Ez a csekély tárhely igényű Szókereső alkalmazás az egész család számára hasznos játék lehet. A Szókereső játék letöltése ingyenes, telepítése QR kód beolvasásával is lehetséges.

Egy visszajelzés a Szókereső játékról:

"Túl az ezredik játszmán Évek alatt sem tudtam megunni. Köszönöm!"

Legfrissebb PROGRAMOK

Matematikai program - GeoGebra Classic 6 ingyenes letöltése A GeoGebra Classic 6 egy bárki számára ingyen letölthető matematika segítő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A GeoGebra Classic 6 egy olyan

algebrai és geometriai oktató program

, melyben segítséget kaphatsz ahhoz, hogy hogyan is kell elvégezni a kívánt feladatot. A program támogat téged mind a geometria, táblázatkezelés, valószínűségszámítás terén. Az alakzatokat 3D-s grafikával jeleníti meg, így is segítve a könnyebb tanulást. Mindenféle számológépet is találsz benne, hogy egy feladat elvégzése során le is tudd ellenőrizni, hogy helyesen oldottad-e meg.

A GeoGebra Classic 6 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.0.683
Képszerkesztő - Movavi Picverse ingyenes letöltése A Movavi Picverse egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A digitális világ elhozott számodra rengeteg ügyes programot, melyek segítenek tökéletesíteni a képeidet. Szerencsédre ez az

ingyenes képszerkesztő program

megoldja a fárasztó képek szerkesztésével járó munkát helyetted. Használd ezt a szoftvert, hogy a mindennapi fényképeket valóban emlékezetessé tedd. A programban a mesterséges intelligencia is dolgozik annak érdekében, hogy például a színeket vagy a kontrasztot javíthasd a képeiden. Külön ki is emelhetsz részeket a fotón, ehhez csak ki kell jelölnöd a kívánt részt, és az máris kitűnik a többi közül. Az AI segítéségével a Movavi Picverse képes arra is, hogy bizonyos zavaró tényezőket, mint például belemozgó turistákat, nem odaillő dolgokat eltüntessen.

Régi képek újjá varázsolásában is nagy segítségedre lehet, hiszen ahogyan csak tud, megpróbálja valóban úgy visszaadni még a fekete-fehér képeket is, mintha azt egy mai modern kamerával lőtték volna. Portréknál segít abban, hogy minél szebbé és vonzóbbá varázsold magad akár, a szemed színének megváltoztatásával, vagy csak a bőröd kisimításával, a bőrhibák eltávolításával.

A Movavi Picverse Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.5
Számítógép-gyorsító - Ashampoo WinOptimizer 2022 ingyenes letöltése Az Ashampoo WinOptimizer 2022 egy bárki számára ingyen letölthető PC tuning program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes PC gyorsító

tökéletes választás a számítógép lassulásának elhárítására. A program eltávolít minden olyan fájlt, amire már nincs szükséged, hogy azok se a helyet ne foglalják a gépeden, és még véletlenül se veszíts teljesítményt. Akár testre is szabhatod benne a Windowst, hogy a saját ízlésednek megfelelő legyen. A szoftverben helyet kapott egy 'Internet Cleaner' nevű funkció is, amely eltávolítja a böngészés és a letöltések által létrehozott adatszemetet. Akár a számítógépre telepített összes böngészőprogram gyorsítótárát egy kattintással törölheted, hogy időt és helyet takaríts meg magadnak. Köztudott, hogy a Windows nem híres a magánélet és a személyes adatok védelméről, viszont a szoftver ezeket a réseket próbálja kiküszöbölni, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél.

Az Ashampoo WinOptimizer 2022 Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v19.00.22
Biztonságos böngésző - Tor Browser ingyenes letöltése A Tor Browser egy bárki számára ingyen letölthető az adataid megvédésére tervezett webböngésző szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Védd meg magadat a mindenféle követő és felügyelő beépülő moduloktól ezzel a

biztonságos internetböngésző

vel. A Tor Browser izolál minden honlapot, amit meglátogatsz, így nem kell félned a harmadik féltől származó követő moduloktól és a reklámoktól. Minden sütit és előzményt automatikusan kitöröl, amint befejezted a böngészést. A Tor Browser megakadályozza, hogy akárki is megnézhesse, hogy éppen mit csinálsz, vagy milyen oldalakat látogatsz meg. Mindenki aki rögzíti a böngészési szokásaidat, tudni fogja, hogy te a Tort használod. A szoftver megoldja azt is, hogy minden egyes ember digitális ujjlenyomata ugyan olyan legyen, így megoldva azt, hogy bárki is ellophassa az adataidat. A Tor Browserrel megnyílnak számodra olyan oldalak is, melyeket lehet, hogy eddig nem tudtál meglátogatni.

A Tor Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v11.0.4
Képernyőfelvevő - OBS Stúdió ingyenes letöltése Az OBS Stúdió egy bárki számára ingyen letölthető videófelvevő és streamer szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A nagy teljesítményű valós idejű

videó/audió felvevő és mixelő

program segítségével könnyen készíthetsz jeleneteket akár több forrásból is, beleértve a számítógépen futó ablakok, képek, szövegek, böngészők, webkamerák felvevőkártyák és még sok minden más felvevését. Hozz létre akármennyi jelenetet, melyek közé akár zökkenőmentes áttűnésekét is tehetsz. Intuitív hangkeverő is helyet kapott benne olyan filterekkel, mint például 'noise gate', 'noise suppression' vagy 'gain'. Teljesen te irányíthatsz, hiszen az OBS Stúdió támogatja a VST pluginokat. Erőteljes és könnyen használható konfiguráló beállításokkal adhatsz hozzá új forrásokat, duplikálhatsz meglévőket vagy beállíthatod a tulajdonságaikat. A kezelőfelület teljesen moduláris, tehát úgy használhatod, ahogyan neked kézre áll.

Az OBS Stúdió Windows 8, Windows 8.1 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v27.1.3
Figyelem! A telepítő teljes letöltéséhez valamilyen torrentprogram használata szükséges, melyet ide kattintva is letölthetsz.

Legfrissebb Híreink

iPhone problémák megoldása Az Apple által gyártott iPhone-ok az egyik legkedveltebb okostelefonok a világon. Ennek számtalan oka van, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek hibáik. Szokták mondani, hogy semmi sem tökéletes. Ez teljesen igaz a zsebméretű számítógépekre is, hiszen mivel folyamatosan működésben vannak, könnyedén elromolhatnak.
Kedvenc Amazon Kindle készülékeink Az Amazon 6 darab ebook készülékkel rendelkezik, melyeknek neve a Kindle. Ezek a remek eszközök elérhető árukról, kompakt kialakításukról híresek. Több ezer könyvet képesek tárolni, ráadásul akkumulátoruk akár egy hónapot is kibír. Mai cikkünkben bemutatjuk kedvenceinket...
Applikációk az újévi fogadalmak betartásához Új év, új fogalmak. Bizonyára sokunknak vannak újévi fogadalmai, azonban azt tudtátok, hogy az emberek 80%-a maximum februárig tartja ezeket meg? Ennek számos oka lehet, azonban a legérthetőbb a rossz fogadalom választása. Azok számára, akik célokat tűztek ki maguk elé nagyon nagy segítséget nyújthat a digitális világ.
Ég Veled 2021 2021 bizonyára sokunk számára meghatározó év volt. A járvány miatt sok minden értékelődött bennünk át, sok szokás változott meg és ami a legfontosabb, számtalan új dolog felé nyitottunk kapukat. Így, hogy napokon belül áttérünk 2022-be, úgy gondoltuk, hogy emlékezzünk meg együtt az idei év legjobb pillanatairól.