Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8094 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2427 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

FUJIFILM Instax alkalmazás - INSTAX UP! (Android és iPhone app.) ingyenes letöltése Rendelkezel FUJIFILM Instax kamrával és szeretnéd, ha képeidet elérhetnéd digitális formában is? Remek! Az ingyenes INSTAX UP! alkalmazással megteheted. A képek digitalizálása könnyű és gyors folyamat, ráadásul díjmentes az egész. Az applikáció elérhető Android és iPhone mobilkészülékeken egyaránt, így bárki letöltheti. A

FUJIFILM Instax alkalmazásában

lehetőség van a kinyomtatott fényképek beszkennelésére, gyűjteménybe, vagy kollázsba rendezésére, valamint ismerősökkel megosztására. Első lépésként az applikáción belül a szkennelő módba kell lépni, ahol a telefon kameráját a képek fölé helyezve máris digitalizálhatók azok. Az INSTAX UP! ezeket beolvassa, majd importálja őket a gyűjteménybe. Itt kétféle rendezési mód is alkalmazható, így lista és doboz nézet is beállítható. A fehér hátterek könnyedén módosíthatók az applikációban található sablonokra. A gyűjteményeket online könnyedén meg lehet osztani a közösségi médiában, vagy különböző csevegési felületeken. A felhasználói felület ezen felül rendelkezik még egy olyan oldallal, ahol híreket és információkat lehet olvasni az Instax világából. Inspirációk és tippek is megtekinthetők, valamint naprakész termékinformációk is elérhetők. Amennyiben Instax kamera tulajdonos vagy, úgy az INSTAX UP! Neked is kihagyhatatlan alkalmazás lesz!
Parti játék felnőtteknek – Pia-Poly (Android és iPhone app) ingyenes letöltése A Pia-Poly egy olyan ingyenes és magyar nyelvű parti játék, amelyben mini játékokkan hívhatjátok ki egymást. A jókedv 100%-ban garantált! Legyen szó buli előtti hangolódásról, vagy baráti összejövetelről, a Pia-Poly egészen biztosan a kedvencetek lesz. Az alkalmazás elérhető Android és iPhone készülékeken is. Ha Ti is egy remek

felnőtteknek való parti játék

ot kerestek, akkor ne menjetek sehová, mert ez tetszeni fog Nektek is! A menüben 7 minijátékot találhattok, amelyekben saját neveteket megadva akár személyes kérdéseket, illetve feladatokat is kaphattok. Amennyiben kerülnétek az aktuális kérdést, vagy teljesítendő akciót, úgy a játék által előírt büntetést kell végrehajtanotok. A mini játékok nevei a Rómeó és Júlia, az Őrült mód, A keménymag, a Csapatépítő, a Zaftos, a Gyengébbek kedvéért és a Találd ki 5 mp alatt. Vajon ki nyerhet a végén? Azt derítsétek ki Ti! A JÁTÉK SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELETTIEKNEK KÉSZÜLT!
Kamerás számológép (Android alkalmazások) ingyenes letöltése A Math Scanner By Photo alkalmazás ingyenesen kínál megoldást az egyszerű és bonyolult matematikai számítások megoldására egyaránt. A szokásos alapműveletek és komplexebb számológépes funkcionalitások mellett az alkalmazással

matematikai egyenletek oldhatók meg kamerával

. Csak készítsd egy fotót az egyenletről, és a Math Scanner By Photo alkalmazás megoldja neked. Ha valamiért ez a megoldás mégsem működne (például olvashatatlan írásmód esetén, vagy kamera híján), akkor az egyenletek természetesen bevihetők manuálisan is. A program kezelése minden tekintetben könnyű és intuitív, a felülete jól átlátható, könnyen megtalálható rajta minden felhasználható lehetőség.
Ingatlan.com - eladó ingatlanok (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Ingatlant keresel? Az ingatlan.com hivatalos Android és iPhone alkalmazásában mindent megtalálhatsz egy helyen! Az alkalmazást magyarul is használhatod. Az ingatlan.com

ingatlan kereső

alkalmazásban Magyarország legnagyobb ingatlan adatbázisában kereshetsz kedvedre eladó tételeket! A keresőben egyedi feltételeknek megfelelő ingatlanokat listázhatsz ki, majd pedig ezekből válogathatsz. Mivel minden hirdetés csak egyszer jelenik meg, nem kell az idegesítő dupla hirdetésekkel is foglalkoznod! A hirdetésfigyelő funkciónak köszönhetően minden fontos, a hirdetést érintő változásról azonnal értesülhetsz. Ha pedig felkeresnéd az eladót, ezt megteheted egyből az alkalmazásból is! Az ingatlan.com ingatlan keresője Android 7.0 és iOS 15.2 vagy újabb verziókon listázza ki az eladó ingatlanokat.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A legjobb instant kamera kezdőknek – Fujifilm Instax Mini 12 Kezdőként szeretnél Te is belecsöppeni az instant kamerák világába, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Cikkünkben az Instax legújabb készülékével, a Mini 12-vel ismerkedhetsz meg, ami szerintünk remek kezdő készülék.
Felhő alapú tárolási szolgáltatások mindenkinek! A fontos fájlok és emlékek tárolására a mai modern világban nincs is egyszerűbb megoldás a felhő alapú szolgáltatásoknál. Az egész úgy működik, mint egy digitális irattároló, amelyben minden kéznél van bárhol is járunk. Az adatok tárolása és megosztása teljesen biztonságos ezeken a felületeken...
Beállítások, amelyekkel maximalizálhatod Samsung telefonod Egy új telefonból nem is olyan nehéz kihozni a maximumot gondolnánk, ugyanis számtalan egyszerű beállítás létezik hozzá. Ezeknek nagy része alapértelmezetten kikapcsolt állapotban érkezik a készülékkel, így sokaknak eszébe sem jutna, hogy léteznek ezek a lehetőségek.
Mit tud a Nintendo Switch OLED? A Nintendo Switch egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, ami nem csoda, hiszen kedvező ára és kompaktsága bárkit könnyedén levesz lábáról. A vállalat 2021 végén piacra dobta a játékkonzol OLED kijelzős változatát is az LCD-s és Light verziók mellé. Mai cikkünkben az OLED tulajdonságaival ismerkedhettek meg...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Opera v.7.54 with Java ingyenes letöltése A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
ReegFeeze v3.0 ingyenes letöltése Ha internetezés közben 1-2 spyware program a regiszteribe akarja írni magát, akkor ez a program megakadályozza. A spyware megelőző program letöltése megszűnt, további vírusvédelmi program letöltésére használd a főoldali keresőt!
UserMonitor v1.7 ingyenes letöltése Helyi hálózat számítógépeit figyelő és kezelő program amely magyar nyelvű.
WWW File Share Pro v2.72 ingyenes letöltése Ez a különleges és egyben nagyon hasznos kis program lehetővé teszi a fájlok cseréjét két kliens között úgy mint egy ftp program, de ehhez kizárolag a 80-as (http) portot hassználja, ezért átengedik a tűzfalak.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése