Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2437 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Időkép mobil - Időjárás előrejelzés (Android és iPhone app.) ingyenes letöltése Időkép időjárás alkalmazás letöltése telefonra. A legismertebb magyar időjárás előrejelzéssel foglalkozó oldal precíz és pontos Android apk és iPhone alkalmazása. Rengeteg élő időjárás térképet találunk az idokep apk-ban, mint például Hőtérkép, Radartérkép stb. Az

Időkép időjárás előrejelzésben

beállíthatjuk azt a települést ahol lakunk, és az applikáció jelezni fogja nekünk ha ott vihar várható. Az Idökép időjárás alkalmazás segítségével rengeteg városban nézhetünk webkamerás élőképet az aktuális időjárásról. A főoldalon az időjárás előrejelzés és hírek olvashatóak. Az időkép Android apk alkalmazásban beállítható 15 és 30 napos időjárás előrejelzés is, melynek letöltése ingyenes.
Zenelejátszó – Apple Music (iPhone és Android alkalmazás) ingyenes letöltése Az Apple Music egy olyan iPhone zenelejátszó alkalmazás, amely eredetileg Apple eszközökhöz készült, azonban az Android mobilosok se keseredjenek el, mert a lenti linken már ők is le tudják tölteni! Elérhető ingyenes letöltéssel és magyar nyelven, azonban a 3 hónapos ingyen előfizetés után havi 1500.- forintot számol fel. Ebben a

zenelejátszó applikációban

több, mint 70 millió dal között böngészhetünk, melyekből saját lejátszási listákat is készíthetünk. Használata egyszerű, ráadásul offline módban is elérhető. Az Apple Music a lehető legjobb dal hallgató alkalmazás az iPhone-ra. Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amelyen iOS 10.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut. Android rendszerkövetelmény: eszköztől függ.
Eredmenyek.com - Sporteredmények (Android és iPhone mobil app.) ingyenes letöltése Sporteredmények megtekintése és letöltése. Élő sport eredmények legyen szó fociról, kosárlabdáról, jégkorongról és még nagyon sok sportágról. Az eredmények.com Android és iPhone mobilos apk. alkalmazása, mellyel az eredményeket élőben követhetjük. Minden fontos információt megtalálunk ha rákattintunk a megfelelő eseményre. A kedvenc meccseinket egy menüpontba rendezhetjük, ezáltal az eredmenyek.hu weboldalon nem kell keresgélni a több 100 éppen aktuális mérkőzés közül.

Élő sport eredmenyek.com

weboldalon statisztikák megtekintésére is van lehetőség, mint például góllövőlista és még sok-sok egyéb... A sport eredményeket mobilon mutató eredmények.com Android és iPhone alkalmazás letöltése ingyenes. Az eredmények alkalmazás rendszerkövetelménye: Android 6.0 vagy iOS 15.0 és újabb rendszerű mobil, tablet...
QR Reader - kódolvasó (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A QR Reader egy ingyenes letöltéssel elérhető magyar nyelvű menüvel is választható kódolvasó alkalmazás iOS és Android eszközökre. Könnyen és gyorsan olvashatod be a különböző QR kódokat, vonalkódokat, vagy kulcsszavakat. A kódolvasó program segítségével akár PDF formátumba is elmentheted a beolvasott információkat, vagy megoszthatod őket a közösségi oldalakon. A

QR code Reader

használata rendkívül egyszerű, csak az adott dologra kell irányítani és pillanatok alatt értelmezi azt. A kódolvasó program telepítése iOS 12.0 és Android 3.2 vagy újabb rendszerű eszközökre lehetséges.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Peck's PowerJoin 1.1b ingyenes letöltése Ezzel a programmal több szegmensre osztott avi fájlt kapcsolhatunk össze egy egésszé.
PaintShopPro 7.04 ingyenes letöltése Talán minden idők legnépszerübb képszerkesztő programja.
Doom 3 ingyenes letöltése Történetünk 2145-ben játszódik, a Mars egyik holdján. A Föld technikai fejlodése kihat a környezetére is, az emberek meg akarják hódítani a világurt. De nekik ez nem elég, az emberiség már az étert is a magáénak akarja tudni, hogy az eddig hasznos urrepülogépeket felváltsa a bolygók között létrehozott portál-rendszer. Ennek a beüzemelésével kísérletezik az UAC ( Union Aerospace Corporation ) vállalat egyik kutatólaboratóriuma. A kísérlet azonban rosszul sül el. A kapu utat nyit a pokolba, ahonnan a démon szülöttei árasztják el az arra fel nem készült bázist. Ebbe a katasztrofális helyzetbe érkezünk mi. Eredetileg csak egy rutin ellenorzésre küldtek ki bennünket, hogy minden rendben van e, viszont sajnos semmi sincs rendben... Az eddigi személyzet húsra éhes lényekké változott, és pokolból jött társaikkal pásztázzák a létesítmény sötét folyosóit friss célpont után. Miközben egyre mélyebbre jutunk a szörnyek végeláthatatlan hadán, rá kell ébrednünk: a katasztrófát eloidézo tudós, Dr. Malcolm Betruger talán mégsem akarata ellenére vétette ezt a végzetes baklövést...
Logikal Stones ingyenes letöltése A játék célja, hogy a pályán található, különböző tulajdonságu kockákat a lehető legrövidebb idő alatt a kijárathoz jittasuk.
Akkor nyertünk, ha egy kocka sem marad a pályán.
Driftes autóverseny - Richard Burns Rally ingyenes letöltése Csodás grafika, nehéz driftes pálya, vagány rally versenyautó! Egy szuper, vérbeli rally autósjáték ingyenes letöltésű demója. Töltsd le most és vezesd Richard Burns rally versenyző egyik legjobb versenyautóját.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése