Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2437 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Időkép mobil - Időjárás előrejelzés (Android és iPhone app.) ingyenes letöltése Időkép időjárás alkalmazás letöltése telefonra. A legismertebb magyar időjárás előrejelzéssel foglalkozó oldal precíz és pontos Android apk és iPhone alkalmazása. Rengeteg élő időjárás térképet találunk az idokep apk-ban, mint például Hőtérkép, Radartérkép stb. Az

Időkép időjárás előrejelzésben

beállíthatjuk azt a települést ahol lakunk, és az applikáció jelezni fogja nekünk ha ott vihar várható. Az Idökép időjárás alkalmazás segítségével rengeteg városban nézhetünk webkamerás élőképet az aktuális időjárásról. A főoldalon az időjárás előrejelzés és hírek olvashatóak. Az időkép Android apk alkalmazásban beállítható 15 és 30 napos időjárás előrejelzés is, melynek letöltése ingyenes.
Zenelejátszó – Apple Music (iPhone és Android alkalmazás) ingyenes letöltése Az Apple Music egy olyan iPhone zenelejátszó alkalmazás, amely eredetileg Apple eszközökhöz készült, azonban az Android mobilosok se keseredjenek el, mert a lenti linken már ők is le tudják tölteni! Elérhető ingyenes letöltéssel és magyar nyelven, azonban a 3 hónapos ingyen előfizetés után havi 1500.- forintot számol fel. Ebben a

zenelejátszó applikációban

több, mint 70 millió dal között böngészhetünk, melyekből saját lejátszási listákat is készíthetünk. Használata egyszerű, ráadásul offline módban is elérhető. Az Apple Music a lehető legjobb dal hallgató alkalmazás az iPhone-ra. Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amelyen iOS 10.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut. Android rendszerkövetelmény: eszköztől függ.
Eredmenyek.com - Sporteredmények (Android és iPhone mobil app.) ingyenes letöltése Sporteredmények megtekintése és letöltése. Élő sport eredmények legyen szó fociról, kosárlabdáról, jégkorongról és még nagyon sok sportágról. Az eredmények.com Android és iPhone mobilos apk. alkalmazása, mellyel az eredményeket élőben követhetjük. Minden fontos információt megtalálunk ha rákattintunk a megfelelő eseményre. A kedvenc meccseinket egy menüpontba rendezhetjük, ezáltal az eredmenyek.hu weboldalon nem kell keresgélni a több 100 éppen aktuális mérkőzés közül.

Élő sport eredmenyek.com

weboldalon statisztikák megtekintésére is van lehetőség, mint például góllövőlista és még sok-sok egyéb... A sport eredményeket mobilon mutató eredmények.com Android és iPhone alkalmazás letöltése ingyenes. Az eredmények alkalmazás rendszerkövetelménye: Android 6.0 vagy iOS 15.0 és újabb rendszerű mobil, tablet...
QR Reader - kódolvasó (iOS és Android alkalmazás) ingyenes letöltése A QR Reader egy ingyenes letöltéssel elérhető magyar nyelvű menüvel is választható kódolvasó alkalmazás iOS és Android eszközökre. Könnyen és gyorsan olvashatod be a különböző QR kódokat, vonalkódokat, vagy kulcsszavakat. A kódolvasó program segítségével akár PDF formátumba is elmentheted a beolvasott információkat, vagy megoszthatod őket a közösségi oldalakon. A

QR code Reader

használata rendkívül egyszerű, csak az adott dologra kell irányítani és pillanatok alatt értelmezi azt. A kódolvasó program telepítése iOS 12.0 és Android 3.2 vagy újabb rendszerű eszközökre lehetséges.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

VLC Media Player - (magyar) ingyenes letöltése VLC letöltése PC-re. A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. A VLC multimédia-lejátszó és keretrendszer lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket. A VLC program által támogatott formátumok MP3, OGG, WAV, AVI, MOV, DIVX, ASF. A

VLC letöltése

után alkalmas feliratok megjelenítésre, önálló kodek kezelésre mellett számtalan extra szolgáltatással rendelkezik.

VLC Media Player médialejátszó

program támogatja a legtöbb ismert audió, videó és stream formátumot, melyet a letöltőközpont.hu oldaláról biztonsággal letölthetsz. Windows 7-8-10-11 64 bites rendszereken, továbbá letölthető még MAC os, Linux rendszerekre és Android és iPhone mobilokra. v3.0.20
A legújabb VLC verzióban az élő adások, az AMD eszközök hardvergyorsításának javítása és biztonsági frissítések kaptak helyet.
Képes naptárkészítő - Photo Calendar Creator ingyenes letöltése A Photo Calendar Creator egy bárki számára ingyen letölthető fényképes naptárkészítő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható, de bármilyen nyelvű naptár készíthető vele, akár magyar is.

A Photo Calendar Creator egy intelligens

fotónaptár készítő szoftver

, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy bármilyen típusú személyre szabott egyedi fényképes naptárat - falinaptárat, asztali naptárat, füzetnaptárt, heti és havi tervezőt - készítsen. Ezzel a képes naptárkészítővel fantasztikus időgazdálkodási eszközöket készíthetsz magadnak és hasznos ajándékokat rokonoknak, barátoknak, munkatársaknak.

A naptárkészítő program arra is tökéletes, hogy professzionális promóciós naptárakat készíts vállalati logóval és szlogennel. Több mint 250 sablonból álló gyűjtemény áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével percek alatt professzionális fotónaptárat készíthetsz. Csak válassz egy naptársablont, adj hozzá a fényképeket, és díszítsd őket keretekkel, maszkokkal és cliparts-szal.

Az

ingyenes letöltésű naptár szerkesztő program

hónap sablonszerkesztőjével testre szabhatod a naptár megjelenését is: személyre szabhatod a hónap fejlécének, a hétköznapoknak, hétvégéknek és ünnepnapoknak a formátumát és stílusát; átméretezheted a hónapok és napok nevét. A Photo Calendar Creator lehetővé teszi különböző ünnepcsoportok, például nemzeti, vallási, vállalati vagy családi ünnepek felvételét.

A naptár szerkesztő program beépített szerkesztői felülettel rendelkezik az ünnepek egyéni csoportjának létrehozásához. Lehetőség van naptár készítésére bármilyen nyelven. A Photo Calendar Creator lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a naptárat számos népszerű formátumban, például JPEG, PNG, TIFF vagy PDF formátumban mentse el, és megossza azt a Facebookon, blogon vagy más weboldalon, vagy e-mailben küldd el barátaidnak. Ezenkívül lehetőség van a kimenetet Photoshopba exportálni, CMYK-ba menteni egy nyomda számára, a naptárat asztali háttérképként elmenteni vagy azonnal kinyomtatni.

A Photo Calendar Creator Windows 7 - 8, illetve Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható.

>
Kerish Doctor 2024 - Számítógép gyorsító ingyenes letöltése A Kerish Doctor 2024 teljesítmény javító program segítségével Te is könnyedén karbantarthatod számítógépedet. Valós időben akadályozza meg a Windows operációs rendszer összeomlását és biztonságosan kijavítja a rendszer adatbázisának hiányait. A rendszeres és alapos takarítás mellett a digitális szemetet is precíz formában távolítja el, ügyelve arra, hogy semmi fontos ne kerüljön a kukába. Amennyiben Neked is pont egy ilyen teljesítmény növelő programra lenne szükséged, akkor ne habozz és telepítsd még ma!

A

Kerish Doctor 2024

fokozza a számtógép hatékonyságát azzal, hogy a nem kívánt fájlokat eltávolítja a memória tárból. A számítógép gyorsító program előtte egy alapos ellenőrzést hajt végre, amely során megfigyeli, hogy bizonyos tartalmak mikor voltak utoljára használva, így elkerülve azt, hogy fontos dolgok kerüljenek a szemétbe. Mindemellett véd a rosszindulatú programoktól és a fontosabb beálításokat is megfigyeli a biztonság érdekében. Rendszeresen korrigálja a fennálló hibákat, így elősegítve a zökkenőmentes számítógép használatot.

Amennyiben szükséges, tippeket ad annak érdekében, hogy az eszköz teljesítményét növelni lehessen, valamint figyelmeztet abban az esetben, ha sérülékeny program lett telepítve. Megbízhatósága és biztonsága, amit felhasználói számára nyújt, szinte kifogástalan. Bár nem ingyenes, de egy 15 napos próbaidő keretein belül bárki kipróbálhatja a program tudását.

A Kerish Doctor 2024 magyar nyelvű kezelőfelülettel is elérhető Windows XP, Vida, 7, 8, 10 és 11 operációs rendszerrel rendelkező számítógépeken.
WhatsApp (PC verzió 64 bites kiadás) ingyenes letöltése A WhatsApp rendkívül népszerű mobilos (és weben keresztül használható) csevegő alkalmazás PC-s verziója.
A program egyelőre még rendkívül új, 0.2-es kiadással érhető el.
Az új PC kiadás kedvez a számítógépes felhasználóknak, mert ezen túl nem kell külön böngésző ablakban futtatni a WhatsApp - ot, hanem rendes csevegőprogramként használható.

A WhatsApp számítógépes verziójával ingyenesen 'SMS' üzenetek, képek, videók küldhetőek

egyik felhasználótól a másiknak.
Nem csak 1, hanem egyszerre akár 256 emberrel is beszélhetnek a felhasználók.
A WhatsApp asztali számítógépek, telefonok, tabletek között szinkronizálja az üzeneteket, így akkor sem kell abbahagyni a csevegést, ha a felhasználó elmegy a számítógépétől.
Szöveges üzenetek mellett a program lényegében ingyenes (az internetes szávszélességet használja, így kerülhet pénzbe) hívásokra is használható.
A WhatsApp dokumentumok megosztására is alkalmas.

A

WhatsApp PC verziója Windows

8 vagy újabb operációs rendszeren működik.
Fotó & videó szerkesztő program - Movavi Video Suite 2024 ingyenes letöltése A Movavi Video Suite 2024 egy profi fotó és videó szerkesztő program Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Movavi Video Suite

videó vágó

program különböző filtereket, átmeneteket, profi effekteket és több sávot is tartalmaz. Darabold el vagy illeszd össze videóidat, esetleg vágd ki a nemkívánatos részeket. Rakj hangsávot a videó alá és tedd még megragadóbbá a klippedet. A videó vágóval írhatsz CD-t, DVD-t és Blu-Ray lemezt is! Vegyél fel videó anyagot egy programról, ami éppen a számítógépeden vagy más külső videó bemenetről is készíthetsz felvételt a Movavi Video Suite programmal.

A Movavi Video Suite 2024 fotó & videó szerkesztő és vágó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 - 11 rendszereken működik kifogástalanul.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése