Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8065 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2391 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Zseblámpa - Tiny Flashlight (Android mobil app.) ingyenes letöltése A mindennapok elengedhetetlen applikációja a Google Play áruház egyik legjobb alkalmazása a Zseblámpa. Az alkalmazás a telefon vakuját, vagy ha azzal nem rendelkezik akkor a képernyőjét használja zseblámpának. Állandó erős fényt ad, melyet a felhasználó bárhol és bármikor be tud kapcsolni. Csak meg kell rázni a telót és már be is kapcsol, még az ikont sem kell kitenned! Ha letöltöd, tuti ez lesz a kedvenc zseblámpa app-od. Amennyiben a Tiny Flashlight

zseblámpa alkalmazás

által szolgáltatott fényözön nem lenne elég, akár színes fényeket is, vagy a rendőrségi villogóhoz hasonló fényeket is tud produkálni nekünk ez a méretében nagyon kicsi Androidos Zseblámpa applikáció. A zseblámpa letöltés android mobilokra ingyenes.
Pénzügyek egy kártyával – Curve (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Neked is mindig tele van a pénztárcád bank és hitelkártyával, melyekre sokszor szükséged lenne, de mégsem találod meg mindig időben őket? Van egy jó hírünk! Az ingyenes letöltésű Android mobiltárca alkalmazás megoldja a problémádat. Magyar nyelvű menüvel nem rendelkezik, némi angol tudással elboldogulsz vele. A Curve egy olyan Androidos

pénz és bankkártya kezelő alkalmazás

, amely segít abban, hogy minden bankkártyád és törzsvásárlói kártyád egy helyen legyen. Egy gyors regisztrációt követően a mobiltárca alkalmazáshoz csak hozzá kell adnod azokat a bank és hitelkártyákat melyeket szeretnél használni. Amint ezzel megvagy, már létre is jött a virtuális kártyád, amit már használhatsz is. Plasztik kártyád közben már úton is van hozzád, ráadásul teljesen díjmentesen. A Curve többféle csomaggal rendelkezik. Van ingyenes és fizetős is, azonban az átlag hétköznapi használatra tökéletesen megfelel az alap csomag. Remek társ lehet egy utazás során is, hiszen olcsóbban fizethetünk vele, mint bármely másik bank és hitelkártyával. Kövesd nyomon kiadásaidat, élvezd ki a Curve mobiltárca előnyeit és válj te is boldog felhasználóvá még ma! Elérhető minden olyan Androidos eszközön, amin Android 5.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Pénztárca egy kártyában – Curve (iPhone app.) ingyenes letöltése Unod már, hogy a pénztárcád degeszre van tömve bank és hitelkártyával, no meg törzsvásárlói kártyákkal? Van egy jó hírünk! A kártya kezelő alkalmazás segítségével nem kell minden kártyát magaddal cipelni. Az ingyenes letöltésű bankkártya kezelő alkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes, magyar nyelven nem érhető el, azonban némi angol tudással elboldogulsz vele. A Curve egy olyan iPhone-os

pénz és bankkártya kezelő alkalmazás

amely segít abban, hogy minden bankkártyád és törzsvásárlói kártyád egy helyen legyenek. Ehhez egy regisztrációra van szükség, ezt követően csak hozzá kell adnod azokat a kártyákat melyeket egy kártyával szeretnél használni. Amint ezekkel megvagy, már használhatod is a virtuális Curve kártyádat de ne aggódj, mert plasztik kártyád is úton lesz hozzád, persze teljesen díjmentesen. A Curve kártyakezelő alkalmazás többféle csomaggal rendelkezik. Van ingyenes és fizetős is, azonban az átlag hétköznapi használatra tökéletesen megfelel az alap csomag. Remek társ lehet egy utazás során is, hiszen olcsóbban fizethetünk vele, mint bármely másik kártyával. Kövesd nyomon kiadásaidat, élvezd ki a Curve előnyeit és válj te is boldog felhasználóvá még ma! Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 11.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Látnivalók és kirándulások Újbudán – Újbuda OkosTérkép (IOS APP.) ingyenes letöltése Szeretsz felfedezni és kirándulni, ráadásul Budapesten, vagy környékén élsz? Akkor ez az iPhone-os alkalmazás remek választás lehet számodra. Letöltése és használta teljesen ingyenes, továbbá magyar nyelven is elérhető. Az Újbuda OkosTérkép egy olyan

látnivalókat és kirándulásokat mutató applikáció

, amivel egész Újbudát fel tudod fedezni. Használta nem igényel regisztrációt, így a letöltése után már keresheted is a programokat. A főoldalon egy bemutató leírást találhatsz, amelyben a környéket és annak rövid történetét ismerheted meg, emellett megtudhatod, hogy melyek a legnépszerűbb részei. A látnivalók menüben ABC sorrendben keresheted meg a számodra érdekes turisztikai pontokat, plázákat és egyebeket. Mindegyikhez tartozik egy rövidebb leírás, amelyben a megközelíthetőség is ki van emelve. Múzeumok, egyetemek és parkok várnak Rád. A túrákban sem fogsz csalódni, hiszen szinte mindegyik panorámás úton visz, így akár egész Budapestet beláthatod. Kiegészítésképpen egy térképet is találsz az alkalmazásban, ahol minden érdekesség meg van jelölve. Töltsd le még ma ezt a hasznos kis applikációt, és kirándulj egy nagyot még ma Újbudán. Elérhető minden olyan iOS-es készüléken, amin iOS 9.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Minden, amit a Curve-ről tudni kell Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne bankkártyákkal kitömött pénztárca nélkül az élet? Milyen lenne minden fontos kártyát egy helyen tartani úgy, hogy mindig kéznél legyenek, ha éppen szükség van rájuk? Szerencsére ezt akár már ma megvalósíthatod a Curve segítségével. Érdekel, hogy hogyan? Tarts velünk és cikkünkből megtudhatod!
6 ok arra, hogy miért vegyél Google Pixel telefont A Google Pixel-ek szinte a legjobb áron kapható okostelefonok, emellett olyan minőséggel rendelkeznek, ami ebben az ár kategóriában kifejezetten ritka. A letisztult és modern külső, a kamerák minősége és maga a szoftver remekül helyt állnak a mindennapokban.
Surfshark – Mire jó a VPN? 2021-ben nem meglepő az, hogy szinte mindenki rendelkezik olyan felhasználói fiókkal, amely hálózathoz van kötve. Számos előnye van ennek a dolognak, azonban érdemes kitérni a negatív részekre is. Biztosan rengeteg ember találkozott már adat visszaélésekkel, vagy reklámokkal, amelyek sokszor már rémisztően összefüggenek a keresési előzményeinkkel.
A legjobb webkamerák A járványhelyzet miatt rengeteg ember kényszerült otthoni munkavégzésre. Közülük sokaknak elengedhetetlen kiegészítő egy webkamera, hiszen konferencia hívásokhoz, megbeszélésekhez, vagy egy egyszerű társas munkavégzésnél kifejezetten megkönnyíti a munkát, ráadásul sokkal személyesebbé is teszi azt.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Internetböngésző - CCleaner Browser ingyenes letöltése A CCleaner Browser egy bárki számára ingyen letölthető böngésző program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az

ingyenes webböngésző

segítségével könnyen, gyorsan és egyszerűen böngészheted a honlapok tartalmát teljes biztonságban. A program a memóriádból biztos, hogy nem fog 50 százaléknál többet használni, ráadásul a helyigénye sem nagy. A szoftver használatával akár 20 százalékkal hosszabb akkumulátor üzemidőt érhetsz el, hiszen egyáltalán nem fogyaszt sokat. Minden adatodat biztonságban tartja, és nem engedi azokat látni a kíváncsi szemeknek, hiszen a programba beépítettek egy ún. 'Anti-Fingerprinting' funkciót, mely mindezt megteszi neked. A böngésző egy előre telepített reklámblokkolót is tartalmaz, így azzal sem lesz gondod, egyből tudod használni telepítés után. Megvéd az adathalászattól, nem engedi más számítógépeknek látni a webkamerád képét, a bővítményeket ellenőrzi, hogy véletlenül se telepíts semmi rosszindulatú fájlt, ezek mellett még - mivel a programot a CCleaner alkotói készítették - egy beépített CCleaner eszközt is tartalmaz, hogy ne teljen be olyan gyorsan a tárhelyed, és a sebességgel se legyen gondod.

A CCleaner Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v80.0
Vírusirtó - Panda Antivirus ingyenes letöltése A Panda Antivirus egy bárki számára ingyen letölthető antivírus szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Védd magad munka, játék vagy böngészés közben ezzel az

ingyenes antivírus szoftver

rel. Nem kell hatalmas fájlokat telepítened, hogy megvédd magadat, hiszen a Panda Antivirus minden munkát a felhőből végez, így észre sem fogod venni, hogy a gépeden van, mégis ott lesz. Felejtsd el a frissítéseket és a bonyolult beállítási folyamatokat. A program valós időben végzi dolgát, így szinte kizárt, hogy bármilyen kártékony szoftver a PC-dre kerüljön. Amikor egy meghajtót vagy bármilyen eszközt csatlakoztatsz USB-n keresztül, a szoftver automatikusan ellenőrzi, nehogy bármilyen rosszindulatú szoftver megfertőzzön. A program rendelkezik egy multimédia és játék móddal, melyben nem kapsz értesítéseket a programtól, csak a háttérben végzi a dolgát.

A Panda Antivirus Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v20.2
Fájlok másolása - TeraCopy ingyenes letöltése A TeraCopy egy bárki számára ingyen letölthető fájlokmásoló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Másolj fájlkat sokkal gyorsabban és biztonságosabban a Code Sector által készített

fájlmásoló program

segítségével. Egy esetleges hiba esetén a szoftver megpróbálja visszaállítani a fájlt eredeti állapotába, viszont - legrosszabb esetben - ha ez nem lehetséges, akkor teljesen kihagyja azt a fájlt a másolásból, így a többi fájlnak nem lehet baja. A TeraCopy képes rá, hogy a folyamat végeztével leellenőrizze az átmásolt fájlt, hogy minden rendben van-e vele, és nem sérült-e meg a másolás során. Akár azt is beállíthatod, hogy amikor egy valamit ás akarsz másolni, felajánlja neked, hogy a Windows Fájlkezelővel, vagy a TeraCopyval tegye ezt meg. A szoftver természetesen megjegyzi a gyakran használt könyvtárakat, így egyszerűen, pár kattintással végezheted a dolgodat.

A TeraCopy Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.8.2
LibreOffice 7.1.3 64bit  ingyenes letöltése A LibreOffice a Microsoft Office ingyenes letöltésű alternatívája, mely teljes mértékben kompatibilis (oda - vissza) az előbb említett programmal, ráadásul magyar nyelven is tud.

A

LibreOffice tartalma

:

Writer - a Wordhöz hasonló szövegszerkesztő
Calc - Excel-jellegű táblázatkezelő
Impress - a PowerPoint ingyenes megfelelője, prezentációszerkesztő
Draw - rajzprogram
Base - Access-hez hasonlóan működő adatbáziskezelő
Math - egyenletszerkesztő
Android emulátor - GameLoop ingyenes letöltése A GameLoop egy bárki számára ingyen letölthető Android emulátor szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A GameLoop a legújabb és az egyik legnagyobb

Android emulátor program

. Több, mint 1000 játék közül válogathatsz, például a PUBG Mobile, a Call of Duty: Mobile vagy a FIFA Soccer (A teljes listát ide kattintva találhatod meg.). A GameLoop mára már odaáig jutott, hogy havi 50 millió aktív felhasználója van a világon. A játékokat külön kategóriákba sorolva is megnézheted, hogy megtaláld azt, amivel éppen játszani szeretnél. A játékokon belüli irányítás jól ki van dolgozva, így valóban olyan élményed lesz, mintha egy számítógépre készült játékkal játszanál. Nagy előnye, hogy nincs hozzá szükség kifejezetten nagy teljesítményű PC-re, hiszen a játékok úgy vannak kifejlesztve, hogy azok telefonon is jól fussanak.

A GameLoop Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése