Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8063 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2394 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Időjárás előrejelzés (iPhone mobilra és okosórára) ingyenes letöltése A Weather & Radar időjárás és radar az időjárás előrejelző iPhone programok legjobbja, amely minden településre meg tudja mutatni milyen idő várható, ráadásul radarképet is közöl mellé. A magyar nyelven is használható esőradar app az időjárás előrejelzést órákra, vagy napokra előre itthon és külföldön is megmutatja. Az

időjárás előrejelzés

iPhone és Apple watch alkalmazás főbb funkciói: • A jelenlegi időjárás mutatása minden tartózkodási helyen • Időjárás-előrejelzés a következő órákra • Nyolcnapos időjárás-előrejelzés • Csapadék: valószínűség, mennyiség és időtartam • szélerősség, szélirány és szélrohamok • Napfényes órák • Esőradar plusz minden tartózkodási helyen: Esőradar és felhők, zivatarok, hó, hőmérsékletek • radar előrejelzés • Települések az egész világon kiválaszthatók • Kedvencek • Fényképek készítése és megosztása időjárási adatokkal • Időjárás-widget A Weather & Radar iPhone időjárás mobilalkalmazás ingyenes letöltéssel a tiéd lehet, ha Apple watch okosórád van, arra is letöltheted.
Keyboard - Emoji, Emoticons (Android mobil app.) ingyenes letöltése Mobilod billentyűzetét szeretnéd feldobni? Akkor ez a tökéletes Emoji Android applikáció számodra. Rengeteg téma közül választhatsz a szivárvány minden színe közül, és rengeteg hangulatjelet is tartalmaz, melyek máshol nem találhatók meg. A

hangulatjelek letöltése

és telepítés csak pár kattintás. Emoticons segít gyorsan bevinni több mint 3000 billentyűzet hangulatjelet, matricát, ingyenes GIF-et, melyeket ebből az alkalmazásból mindenhol közzétehetsz, mint például az FB, az Instagram, a WhatsApp és a közösségi alkalmazások. Kijavítja az elrontott szavakat, melyeket meg is jegyez, ezáltal sokkal könnyebb lesz az üzenetírás. Színeket, billentyűhankokat is változtathatod. Érdemes kipróbálni, egyedivé tenni vele a mobilod. A különleges hangulatjeleket is tartalmazó alkalmazás letöltése ingyenes, csak kattints a lenti letöltési linkre.
Facebook Messenger (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Messenger ingyenes letöltésű androidos Facebook chat alkalmazás. A Facebook Messengerrel nem csak a FB ismerőseidet, hanem a telefonodban szereplő összes személynek küldhetsz üzenetet, persze csak akkor, ha ők is telepítették az alkalmazást. A Messsenger segítségével hanghívásokat is kezdeményezhetünk. Chatelj barátaiddal, Facebook ismerőseiddel, de más, a kapcsolatlistádban szereplőket is meghívhatsz a

Facebook Messenger üzenetküldő

beszélgetésbe. Küldj fényképet, videót, chat-fejeket. A Facebook Messenger Android mobilalkalmazás letöltése ingyenes. A Messenger letöltésre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával gyorsan és egyszerűen telepítheted a Messenger-t androidos mobil eszközödre. A Messenger üzenetküldő alkalmazást már több mint 5 milliárdan töltötték le.
OneFootball - Football News - Foci hírek (iOS mobil app.) ingyenes letöltése Az Onefootball - Football News focibarátok alkalmazása. Számukra elengedhetetlen ez a remek alkalmazás iPhone telefonjukra. Minden ami foci itt megtalálható. Premier League információk, európai átigazolási hírek, pletykák, statisztikák, legfrissebb futballhírek, videók, meccsek, eredmények és mérkőzés naptárak szerte a világon! Az

online football

alkalmazásban a kedvenc klubod után tudsz nézni és pontos információkat, érdekességeket olvashatsz róla. Az Onefootball - Football News iPhone mobil alkalmazás hírein a labdarúgásra szakosodott újságírók és szerkesztők csapata a nap 24 órájában dolgozik, mert a futball soha nem nyugszik, egy örök téma. Az alkalmazás tartalma 12 nyelven olvasható, melynek letöltése ingyenes.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Az Apple újdonságai Nemrég beköszöntött az ősz és szeptember lett. Ez sok mindent jelent, azonban számunkra most egy igazán fontos esemény áll az első helyen. Ez nem más, mint a már jól ismert Apple Event, amit minden évben ilyenkor rendeznek meg. Ezen a világszintű eseményen szokták bemutatni az újdonságokat, ami idén sem történt másképpen.
Hogyan erősíthetjük fel a Wi-Fi jelet otthonunkban? Bizonyára sokunkkal megtörtént már az a szituáció, hogy a Wi-Fi valamiért nagyon lassú volt, vagy egyáltalán nem is működött. Ez nagyon sok esetben zavaró lehet, hiszen szinte már mindenhez szükségünk van gyors internet kapcsolatra. Legyen szó otthoni munkavégzésről, tanulásról, esetleg akár szórakozásról. A lassú internetkapcsolat sajnos nagyon...
6 dolog, amit érdemes megtenni a hackerek ellen Bizonyára mindenki hallott már hackerek által feltört tárhelyekről, weboldalakról, programokról, sajnos mi is bármikor a hackerek áldozatai lehetünk. Ennek általában két fő oka lehet. Szoftverhiba, vagy saját hibák, könnyelműségünk lehet az ok, tehát érdemes odafigyelni minden apró dologra. Ha mindent igyekszünk megtenni annak az érdekében...
Timex Fit 2.0, a legújabb okosóra Az okosórák használata egyre elterjedtebb. Az internet segítségével szinte bárhol találhatunk számunkra megfelelő darabokat. Stílusosak, kényelmesek, és konkrétan a telefonunkat is helyettesíthetik. Használatuk roppant egyszerű és szerencsére 2021-ben már több ezer különböző modell és márka között tudunk válogatni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Törölt fájlok visszahozása - Recuva ingyenes letöltése A Recuva egy bárki számára ingyen letölthető, a számítógépről törölt fájlok visszaállítására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekhez. A program magyar nyelven is használható.

Véletlenül kitöröltél egy fontos fájlt? Elveszett valami egy esetleges kifagyás során? Ez mind nem probléma ennek a Recuva

fájlvisszaállító szoftver

nek. A program képes képeket, videókat, dokumentumokat, e-maileket vagy bármilyen más fájltípust visszahozni a gépedre. Akár memória kártyákról vagy pendriveokról is képes megoldani ezt a problémát. Az sem jelent számára gondod, ha esetleg maga a merevlemez sérült, hiszen károsodott HDD-kről is képes visszahozni az adataidat. Ezek melett lehetőséged van arra is, hogy többszörös felülírással törölj ki valamit, így semmilyen lehetőség nincs már rá hogy azt a fájlt bárki is megtalálja a későbbiekben.

A Recuva Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.53
Merevlemez felügyelő - Hard Disk Sentinel ingyenes letöltése A Hard Disk Sentinel segítségével könnyedén karbantarthatod, felügyelheted és megvédheted merevlemezedet Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

A

merevlemez karbantartó

program előre jelzi, ha a merevlemez meghibásodása várható, és automatikusan készít biztonsági mentést az adatokról. A program használatával megtudhatod a merevlemez pillanatnyi hőmérsékletét, állapotát, teljesítményét. Folyamatosan figyeli a merevlemezek adatátviteli sebességét, ezáltal tud jelezni, ha teljesítménycsökkenést észlel. A Hard Disk Sentinel segít megvédeni adataidat, amely egy nagyon fontos szempont.

A Hard Disk Sentinel használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű eszközökön is. v5.70
Zeneszerkesztő - Nero WaveEditor ingyenes letöltése A Nero WaveEditor egyszerű zeneszerkesztő program segítségével könnyedén lehet hangfelvételeket készíteni és szerkeszteni Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépen.

Az

ingyenes zeneszerkesztő program

egyszerű kezelőfelületének köszönhetően rövid idő alatt megtanulhatod a használatát, ezért olyan felhasználóknak is megfelelő választás, akik nem jártasak a hangtechnikában. Pár kattintással létrehozhatsz, szerkeszthetsz, törölhetsz hangfájlokat. A zeneszerkesztő program használatával könnyen felveheted a saját hangodat is.

A Nero WaveEditor egyaránt működik Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező eszközökön is. v2.1.1.7
Lemezre író - DAEMON Tools Lite ingyenes letöltése A DAEMON Tools Lite egy bárki számára letölthető ingyenes virtuális meghajtó létrehozó program. A program magyar nyelven is használható.

A

virtuális meghajtó program

segítségével egyszerűen hozhatsz létre virtuális meghajtókat az összes közismert képből, hogy utána a rajtuk lévő adatokat kezelhesd. Akár létre is hozhatsz .mdx, .mds vagy .iso formátumú fájlokat. Meg is tarthatod, hogy ha esetleg később lenne szükséged rájuk, akkor is tudd használni azokat. Akár új képeket is hozhatsz létre, szerkeszthetsz vagy törölhetsz. CD-re vagy DVD-re is írhatsz adatokat vagy olvashatsz is belőlük, így akár a zenéket is a saját gépedre másolhatod. Lehetőséged van akár a mobiltelefonodról is adatokat vagy biztonsági mentést átmásolni a gépedre, vezetékmentesen.

A DAEMON Tools Lite Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.14
Biztonságos üzenetküldés - SpiderOak Semaphor ingyenes letöltése A SpiderOak Semaphor egy bárki számára ingyen letölthető üzenetek és fájlok küldésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Védd meg a bizalmas kommunikációidat és a mindennapi munkádat is ezzel a

védett csevegőprogrammal

. Biztonságos csoportbeszélgetés a legérzékenyebb adataidnak. A program nem használ e-mailt és külső szervereket sem az üzenetek eljuttatásához, így lehet a lehető legbiztonságosabb. Most már akár a céged vagy csapatod is kommunikációját is biztonságban tudhatod. A Semaphor 2.0 óta ez a program a használhatóságra és az egyszerűségre épül. Készíts külön csatornákat csoportoknak, küldj üzeneteket vagy fájlokat egy könnyen használható kezelőfelületen. A SpiderOak Semaphort a mobilodra is letöltheted, hiszen támogatja a mobil és számítógép közötti üzenet és fájlküldési kapcsolatot. Az ingyenes verzióval akár 5 csapatot is létrehozhatsz, melyhez mind korlátlan üzenetküldés, fájlfeltöltés (egyenként maximum 2 GB-ig) és csapaton belüli csatorna tartozik.

A SpiderOak Semaphor Windows 7 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.2.1
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése