Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Szórakozás

McDonald’s app - meki kuponok ( iOS alkalmazások )

McDonald’s app - meki kuponok ( iOS alkalmazások ) Szeretnél a Mekiben minél olcsóbban enni, vagy csak szimplán többet enni a pénzedért? Akkor a McDonald's applikáció pont neked készült! Ezzel a remek iPhone alkalmazással a McDonald’s kedvelők kedvezményekre is vadászhatnak a hazai és a külföldi McDonald’s gyorséttermekben. A korábbi myMeki alkalmazás nagy sikernek örvendett, ezért fejlesztették ki a McDonald’s app nemzetközi változatát.
Az applikáció segítségével

Mcdonald's kuponokhoz

jutsz és kedvezményesen ehetsz bármelyik McDonald's étteremben. Elfelejtheted a pénztárcában vagy nadrágban hordott gyűrött kuponokat, ezzel az alkalmazással elég csak a telefonodat felmutatni az étteremben, hogy megkapd a kedvezményeket. Ezzel nem csak egy kényelmes és gyors megoldáshoz jutunk, de egyben környezettudatosak is lehetünk.
Végső fejlesztésénél az, hogy az év második felében már személyre szabott Mcdonald's kupon kedvezményeket is kaphassanak a Meki vendégek, melyeket fogyasztási szokásaik, gyakori választásaik alapján ajánl számukra a McDonald’s app platform.

A Meki kupon kedvezményeket a McDonald’s app alkalmazás segítségével iOS 9 és újabb verziókon élvezhetjük, melynek letöltése ingyenes.
Méret:
46 Mb
Feltöltve:
2017.12.10
Letöltés:
1782x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés McDonald’s app - meki kuponok ( iOS alkalmazások ) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások