Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Ingyenes videólejátszó - K-Lite Codec Pack v.17.6.0

Ingyenes videólejátszó - K-Lite Codec Pack v.17.6.0 ingyenes letöltése A K-Lite Codec Pack kis mérete ellenére rendkívül erős és gyors működésre képes. Mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy az általános audio-és videó fájlformátumokat le tudd játszani. Képes mindenféle multimédiából származó tartalmat megnyitni, miközben információkat szolgáltat a kodek típusokról és egyéb fontos tudnivalókról. Bátran ajánljuk, ha egy gyors és megbízható videó lejátszóra van szükséged. A program ingyenesen használható és telepíthető, valamint magyar nyelven is elérhető.

A K-Lite Codec Pack

ingyenes videó lejátszó

többek között olyan hasznos funkciókkal van felszerelkezve, mint a feliratok megjelenítése, a különböző fájltársítási műveletek elérése, valamint a hibás kodek kezelés. Az összes létező alapvető fájlformátumot képes lejátszani. Ilyen például az AVI, az MKV, valamint MP3 és MP4, a WebM és WMV is. DVD és Blu-Ray videó formátumokat is a rövid dekódolásuk után. Ezek mellett lehetőséged van még megtekinteni az audio bitfolyamokat is.

Az alap K-Lite nem rendelkezik lejátszó résszel, így csak egy már telepített DirectShow programhoz lehet társítani. Ilyen például a Windows Media Player is. A K-Lite Code Pack kompatibilis a Windows 7, 8, 10 és 11 32 és 64 bites rendszereivel is. Amennyiben szeretnél egy megbízható, gyors és ingyenes videó lejátszót, akkor a nagytudású K-Lite nem fog csalódást okozni. Töltsd le még ma!

File:
K-Lite_Codec_Pack_1760_Basic.exe
Méret:
19.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.05.15
Letöltve:
1333x
Osztályzat:
4.70
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások