Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > INTERNET BÖNGÉSZŐK

Ingyenes internetböngésző - Microsoft Edge ( Windows 10, 11)

Ingyenes internetböngésző - Microsoft Edge ( Windows 10, 11) ingyenes letöltése A Microsoft Edge egy olyan ingyenes internetes böngésző, amivel bárki bővítheti böngészési élményeit. Az Edge ugyanarra a technológiára épült, mint a Chrome, de számos olyan további beépített funkcióval rendelkezik, amelyek a Windows 10 és 11 operációs rendszerrel remek együttműködést eredményeznek. Sebessége jobb élményt adó internet használatot eredményez, teljesítménye miatt pedig olyan népszerű, hogy világszerte több millió elégedett felhasználóval büszkélkedhet.

A Microsoft Edge

ingyenes internetböngészőben

olyan beépített biztonsági és adatvédelmi funkciók kaptak helyet, amelyek az egész családot megvédik az internetes veszélyektől. Használatával gördülékennyé válhat a böngészés. Segít a rendszerezettségben, valamint eszközeid között is egyszerűen szinkronizálhatod a programot.

A webes szórakozáshoz több ezer ingyenes játék biztosított, hiszen szinte minden népszerű bővítmény engedélyezett. A Microsoft Family Safety elérhetővé teszi a szűrők engedélyezését, valamint hozzáférést biztosít a tevékenység jelentésekhez. A Gyermek móddal igazán gyermekbarát felületet érhetsz el, így családod minden tagjának megfelelő választás lehet az Edge. Felhasználó felülete letisztult és könnyedén kezelhető, így nem kérdés, hogy miért kedvelik annyira az emberek.

Ha Te is Windows 10, vagy 11 operációs rendszerrel rendelkezel, akkor semmiképpen se hagyd ki a Microsoft Edge által kínált lehetőségeket!

File:
MicrosoftEdgeSetup.exe
Méret:
1.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.09.25
Letöltve:
858x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások