Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Ingyenes számítógép tisztító - Clean Disk Free

Ingyenes számítógép tisztító - Clean Disk Free ingyenes letöltése A számítógép merevlemezén számos felesleges, vagy ideiglenes fájl található, amelyek lassítják a készüléket, valamint eltömítik a lemezterületet is. A Clean Disk Free segít abban, hogy ezek a fájlok ne álhassanak az utadba. Csupán pár perc alatt, alig néhány kattintással megszabadulhatsz tőlük. A program teljesen díjmentes, használatához pedig Windwos XP, Visa, 7, 8, vagy 10 operációs rendszer, valamint 100 MB szabad lemezterület és 128 GB, vagy annál nagyobb RAM szükséges.

A Clean Disk Free

ingyenes számítógép tisztító

program lenyűgözően gyorsan végzi a dolgát. A megmaradt fájlokat, böngésző előzményeket, gyorsítótárakat, jelszavakat és cookie-kat is egyaránt megfelelően tisztítja el a számítógépről. Optimalizálja a PC-t, valamint növeli annak szabad lemezterületét is. Lehetővé teszi a felhasználó számára azt, hogy eldönthesse mely fájlok kerülhenek törlésre. Felülete egyszerű és letisztult, használata pedig egyáltalán nem nehéz.

Olyan népszerű böngészőkkel is együttműködik, mint a Google Chrome, Mozilla Firefox és az Open Safari. Amennyiben szükséged van egy megbízható és gyors tisztító programra, akkor a Clean Disk Free remek választás lehet számodra.

File:
cdf-setup.exe
Méret:
19.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.04.25
Letöltve:
914x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások