Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > EGYÉB Multimédia

Razer Cortex - PC játékhoz

Razer Cortex - PC játékhoz ingyenes letöltése A Razer Cortex egy olyan ingyenes program, amellyel a játékélményt lehet fokozni. Ehhez a Cortex a számítógép teljesítményét növeli meg, így játék közben nem ütközhetsz akadályba. Egyetlen helyről tudod elindítani kedvenc PC-s szoftvereidet, ráadásul mindezt gyorsan és egyszerűen. A PC játék gyorsító program kompatibilis a Windows 11, 10, 8 és 7 operációs rendszereivel, de Android és Xbox verzióban is létezik. Telepítése és használata egyaránt ingyenes, úgyhogy ne habozz Te sem, ha szeretnéd a legjobbat kihozni a játékból.

A

Razer Cortex játék gyorsító program

garantálja a magasabb képkocka sebességet, valamint a gyorsabb betöltési időt is. A teljesítményt és a vizuális megjelenést megpróbálja minél jobban korszerűsíteni és mindez a mesterséges intelligenciájának köszönhető. Az egyablakos gyors optimalizációval automatikusan észleli, majd törli a nem kívánt fájlokat, ezzel tárhelyet szabadítva fel. Nem csak a játék élményt növeli meg, hanem ajánlatokat is oszt meg felhasználóival arról, hogy a népszerűbb játék szoftverek éppen hol milyen árban vannak. Az árakat összehasonlítja és azokat a helyeket ajánlja, ahol a legjobban megéri a vásárlás.

Az úgynevezett jutalom programjával játék közben lehet gyűjteni a Razer ezüstöket, amelyeket a későbbiekben olyan jutalmakra lehet beváltani, mint Razer ajándék tárgyak, játék szoftverek és még sok más. Ne hagyd ki a Razer Cortex-et, hiszen garantáltan az egyik legjobb a szórakozáshoz.

File:
RazerCortexInstaller.exe
Méret:
7.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.04.18
Letöltve:
422x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások