Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

Irodai programok - LibreOffice

Irodai programok - LibreOffice ingyenes letöltése A LibreOffice egy bárki számára ingyen letölthető több irodai szoftvert is tartalmazó csomag Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

5 az 1-ben irodai szoftvercsomag

telepítésével egy letisztult, az átlagfelhasználó számára is könnyen kezelhető kezelőfelületet kapsz. A program úgy lett megírva, hogy teljes mértékben kihasználhasd a saját határaidat, így egy nagyon erőteljes, gyors és kényelmes szoftveregyveleget használhatsz. A dokumentumaid profi munkának fognak kinézni, még úgy is, hogyha nem vagy jártas a szövegszerkesztésben, hiszen a LibreOffice úgy lett megoldva, hogy ezzel neked ne kelljen foglalkoznod. Képes kezelni szinte bármilyen formátumot, például a Microsoft Word (.doc, .docx), Excel (.xls, .xlsx) vagy PowerPoint (.ppt, .pptx). Lehetőséged van bővítményeket telepíteni, vagy saját magadnak is csinálhatsz, hogy azokat a funkciókat használhasd, amire valóban szükséged van. A LibreOffice segítségével teljes kontroll alatt tarthatod az adataidat és a tartalmadat, természetesen exportálhatod is sok különböző formátumba, mint például a .pdf.

A LibreOffice Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.1.3

File:
Méret:
302.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.04.12
Letöltve:
1498x
Osztályzat:
4.93
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások