Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > VÍRUSKERESŐK - VÍRUSIRTÓK

Magyar vírusirtó - Adwcleaner 8

Magyar vírusirtó - Adwcleaner 8 ingyenes letöltése Az Adwcleaner egy ingyenes reklámvírus irtó program, amivel a számítógépre behatoló reklámvírusokat törölheted véglegesen. Az Adwcleaner telepítése angolul, használata magyarul is lehetséges.

Az Adwcleaner

ingyenes magyar nyelvű víruskereső

tökéletes választás, ha elkezdték átvenni az uralmat a képernyő fölött a toolbarok a böngészőben vagy esetleg más reklámvírusok települtek a számítógépre. Az Adwcleaner programmal szinte minden reklámvírust törölhetsz a számítógépedről. Ha mostanában túl sok felugró reklámot látsz és még olyan programokban is megjelennek reklámok, ahol ezeket nem láttad, vagy esetleg az asztalodon, anélkül hogy böngésznél az interneten, akkor ideje, hogy az ingyenes víruskereső program átvizsgálja a gépedet és törölni tudd a nem használatos programokat. Töltsd le az Adwcleaner programot most és felejtsd el a reklámvírusokat a számítógépeden.

Az Adwcleaner ingyenes magyar vírusirtó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken használható.

File:
adwcleaner_8.0.1.exe
Méret:
7.9 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.12.19
Letöltve:
1068x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások