Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > TŰZFAL PROGRAM

Windows tűzfal Free firewall 64-bit

Windows tűzfal Free firewall 64-bit ingyenes letöltése A Free firewall egy ingyenes tűzfal program Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A tűzfal program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Free Firewall

ingyenes tűzfal

program segítségével teljes kontroll alatt tarthatod PC-det. Az ingyenes tűzfallal minden programot és folyamatot nyomon követhetsz, hogy melyik fér hozzá az internethez. A tűzfal program különlegessége, hogy nem engedi a viselkedés követést weblapoknak és online alkalmazásoknak, illetve tiltja az eszköz szenzoradatainak elküldését a tudtod nélkül. A paranoiás módban az ismeretlen és nem beállított folyamatok és program teljes tiltást kapnak internetélérés szempontjából. A szabad módban bármelyik, a számítógépen futó program vagy folyamat eléri az internetet, de a Windows tűzfal program blokád módja minden programot és folyamatot akadályoz ebben.

A Free Firewall ingyenes Windows tűzfal program 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik. v2.5.0

File:
freefirewall250-x64-setup.exe
Méret:
41.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.12.06
Letöltve:
753x
Osztályzat:
3.87
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások