Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > EGYÉB BIZTONSÁGI PROGRAMOK

Jelszó titkosító - KeePass 2.5.1 (64-bit)

Jelszó titkosító - KeePass 2.5.1 (64-bit) ingyenes letöltése A KeePass egy ingyenes jelszó titkosító és tároló program 64-bites Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A jelszó titkosító program telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A KeePass egy ingyenes program, amiben minden jelszavadat egy helyen tárolhatod. A

jelszó generátor

programban segítséget kapsz új jelszavak készítéséhez is, így nem kell azzal bajlódnod, hogy új, fondorlatos jelszavakat találj ki. A jelszó generátor egy titkosított helyen tárolja az összes jelszavadat, ahova egy mester jelszóval tudsz belépni. A 256-bites AES titkosítást használó programra nyugodtan rábízhatod az összes jelszavadat, nem fogják illetéktelenek is látni az adatokat. A KeePass program akár képes automatikusan kitölteni a bejelentkezési adatokat, csupán egy gombot kell hozzá megnyomnod. A KeePass programot hozzáillesztheted kedvenc böngésződhöz, ha Google Chrome, Vivaldi vagy Chromium böngészőt használsz.

A KeePass jelszó titkosító és generáló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin működik..

File:
KeePassXC-2.5.1-Win64.msi
Méret:
39.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.11.12
Letöltve:
453x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások