Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > VÍRUSKERESŐK - VÍRUSIRTÓK

Vírusirtó program - RogueKiller 15.5.2.0

Vírusirtó program - RogueKiller 15.5.2.0 ingyenes letöltése A RogueKiller demo változata egy ingyenes vírusirtó program, amivel tökéletes védelmet biztosíthatsz számítógéped számára. A RogueKiller vírusirtó telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A RogueKiller demó verziója

ingyenes víruskereső

programként is működik. A vírusirtó szoftvert egy kisebb csapat üzemelteti és mindig az elterjedőeben levő vírusokat integrálják a víruskereső adatbázisába. A RogueKiller az érzékelt vírust és annak folyamatait azonnal blokkolja, a fertőzött DLL fájlokat azonnal törli, megkeresi és kijavítja a registry hibáit, amit vírusok okoztak megjavítja a HDD-n levő rendszerindító információkat, még akkor is, ha egy vírus védi azokat és az elrejtett fájlokat is képes újra láthatóvá tenni, ha azt egy vírus okozta. A RogueKiller vírusirtó program nem regisztrált verziójában csak limitáltan állnak rendelkezésre a fent említett funkciók.

A RogueKiller víruskereső és vírusirtó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít a számítógép megtisztításában.

File:
RogueKiller13520.exe
Méret:
31.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.10.08
Letöltve:
403x
Osztályzat:
3.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások