Letöltőközpont > Programok > MOBIL-PC SEGÉDPROGRAM > MOBILTELEFON PROGRAMOK

SMS_HUN_Encoder

SMS_HUN_Encoder ingyenes letöltése Az SMS_HUN_Encoder az egyre népszerűbb QR kód segítségével lehetővé teszi hogy PC-ről írjuk meg az SMS-t. Ez egy jóval kényelmesebb módja az SMS írásnak, és még gyorsabb is annál. Továbbá a program használatával elkerülhető az újabb telefonokon (főleg androidon) jelentkező probléma miszerint ha beírunk egy ékezetes karaktert, akkor az SMS hossza átvált a maximális 160-ról 70 karakterre. Ezt az ékezetes betűk hagyományos kódolású verzióra cserélésével éri el a program. Ezután tehát nyugodtan írhatunk ékezetet, ez nem fogja lerövidíteni az SMS-t.
Miután a programba beírtuk az sms-t, egy gombnyomással QR kódot generálunk a szövegből, majd ezt beolvassuk a telefonon lévő Barcode Scanner programmal (vagy kívánság szerinti egyéb vonalkódolvasó programmal). Miután a telefon beolvasta a kódot, már meg is jelenik a képernyőn a szöveg, amit be lehet illeszteni egy új SMS-be. Barcode Scanner haszálata esetén ez azért is egyszerű, mert beolvasás után rögtön a telefon vágólapjára kerül a PC-n begépelt szöveg.

Ha sokat vagyunk gépközelben, akkor érdemes kipróbálni és használni a programot hiszen még egy kis időt is spórolhatunk vele amellett hogy kényelmesebb is mint a telefonon a kis betűket keresgélni. (Androidon az ékezeteket is kerülgetve)

A program ingyenesen használható, de némi korlátozással kell számolnunk: a kódgenerálás gombra kattintva 15 másodpercig várnunk kell. Ezt a kellemetlenséget el tudjuk tüntetni, ha támogatjuk a fejlesztőt (az összeg jelenleg 490 Ft, tehát nem túl sok).


File:
SMS_HUN_Encoder_103_100811.zip
Méret:
182.3 kB
Licensz:
Feltöltve:
2010.08.11
Letöltve:
2664x
Osztályzat:
2.50
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások