Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Személyre szabás

Elveszett tárgyak megkeresése – TrackR (Android Alkalmazás.)

Elveszett tárgyak megkeresése – TrackR (Android Alkalmazás.) Te is hagytad már el kulcsodat, irataidat, vagy akár telefonodat? Kellemetlen helyezeteket tud okozni ezeknek a tárgyaknak az elvesztése, de éppen ezért jött létre a TrackR Androidos mobilalkalmazása. Ha szeretnéd értékeidet biztonságban tudni, és egyből megtalálni őket, akkor ez a remek program Neked való! Letöltése teljesen ingyenes, míg használata előfizetési csomagokhoz kötött. Magyar nyelven nem érhető el, így nyelvtudás szükséges hozzá.

A TrackR

elveszett tárgy kereső

alkalmazás használata hihetetlenül egyszerű. Mindössze egy regisztrációra és előfizetésre van szükség. 3 csomag közül lehet választani, melyek között a különbség csak a nyomkövető eszközöknek a száma. Ezekkel tudjuk a későbbiekben megjelölni értékeinket, melyeket elhagyás esetén, az alkalmazás segítségével szinte egyből megtalálhatunk.

Használatukhoz mindössze Bluetooth kapcsolatra van szükségünk. A TrackR nem mellesleg Amazon Alexa kompatibilis is, így még egyszerűbb lesz elhagyott tárgyainknak megtalálása. Ne habozz, szerezd be még ma ezt a remek programot.

Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2021.10.12
Letöltés:
291x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Elveszett tárgyak megkeresése – TrackR (Android Alkalmazás.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások