Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Vásárlás

Karóra értékesítő alkalmazás – Chrono24 (IOS app.)

Karóra értékesítő alkalmazás – Chrono24 (IOS app.) 2020-ban az okoseszközök kezdik kiszorítani hagyományos társaikat, ilyenek például a töretlen sikert arató okosórák. Azonban mindig akadnak olyanok, akik ragaszkodnak a megszokásaikhoz, és jobban szeretik a kis kattogó műtárgyat a kezükön.

Pontosan az ilyen emberek számára jött létre a

Chrono24 luxus karóra márkák

kal foglalkozó adásvételi weboldala, melynek van IOS-en is elérhető ingyenes, magyar nyelvű alkalmazása.

Habár luxus mákákat említettem, a valóság teljesen más. Megtalálhatóak az oldalon Rolex, Jaeger LeCoulture, Hublot karórák is, melyek nem éppen az átlag ember pénztárcájához lettek tervezve, de rengeteg darabot találunk Casio, Seiko, Citizen márkákból is, melyek szinte mindenki számára reális árral rendelkeznek.

Bárki szabadon regisztrálhat, ezután pedig eladhat és vásárolhat korlátozások nélkül. A regisztrációval több hasznos funkciót is kapunk. Ilyen például az óraszkennelő, amivel ha egy számunkra ismeretlen darabot lefotózunk, az alkalmazás visszaadja annak minden adatát, köztük a márkát, típust, referenciaszámot. Szintén hasznos lehet még az órakollekció, amibe saját karóráinkat menthetjük el referenciaszám alapján, majd könnyedén nyomonkövethetjük azok értékét az aktuális piaci árukhoz viszonyítva.

Amennyiben egy órát szeretnénk megvásárolni, azt elrakhatjuk kedvenceink közé, hogy később is vissza tudjuk keresni. Továbbá ha fel szeretnénk venni a kapcsolatot az eladóval, erre is lehetőségünk van privát üzenet formájában. Ha problémába ütköztünk, bátran kereshetjük a Chrono24 saját ügyféltámogatói csoportját, mely rendelkezésünkre áll telefonon, valamint e-mailben is.
Méret:
88 MB
Feltöltve:
2020.11.10
Letöltés:
1105x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Karóra értékesítő alkalmazás – Chrono24 (IOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások