Főoldal > Hirek > Yodot Videó Javító Software

t: 383

Yodot Videó Javító SoftwareManapság már nincs egy fotónak akkora értéke, mint jó pár évvel ezelőtt, hiszen ahogyan modernebbé válik világunk, egyre több alternatív megoldás születik arra, hogy megörökítsünk pillanatokat, élményeket és ezáltal úgymond kézzel fogható emlékeket csináljunk. Az egyik legnépszerűbb módja ennek a videó. Videófelvételekkel szinte bármit megörökíthetünk, amit csak szeretnénk. A videók előnye az, hogy bárhol és bármikor megtekinthetjük őket.

A videók tárolása és biztonsága

A fejlett világunknak köszönhetően nem okoz számunkra gondot az, hogy MOV videókat rögzítsünk. Ezeket megtehetjük például digitális fényképezőgépekkel, GoPro-val, és még sok hasonló eszközzel. Bár számos módszer van arra, hogy felhő alapú tárhelyeken tároljuk videóinkat, vagy biztonsági mentéseinket, nagyon kevesen használják erre ezeket a tároló programokat. Természetesen van olyan opció is, hogy a videókat kiírjuk manuálisan például CD-re, DVD-re, vagy csak egyszerűen áthúzzuk pendrive-ra. Ezek az eszközök megőrzik a fájlokat és adatokat abban a formátumban, amiben rájuk kerültek.

Bizonyára többen kerültek már olyan kellemetlen helyzetbe, hogy az adott videó, amit szerettünk volna lejátszani, elérhetetlen lett. Hibaüzenetet kaptunk a videó lejátszó programtól, miszerint a fájl hibás, vagy éppen a programunk nem tudja beolvasni a fájlt. Sajnos ez elég kellemetlen, de mégis mit tudunk ilyenkor tenni? A pánik és idegesség előtt vegyünk egy mély levegőt, majd vegyük elő a Yodot programot.

Mi is a Yodot? A Yodot az egyik olyan szoftver, amit segítségül hívhatunk, ha az előbb említett videó problémák jelentkeznek, hiszen ez a program segít a sérült fájlok javításában. Hogyan segít nekünk a Yodot Video Repair Szoftver? Rögtön eláruljuk!

Hogyan válassz egy jó videójavító szoftvert?

1. Videóink sok mindentől sérülhetnek. Audió-videó szinkronizálási problémák miatt, hiba a videó szerkesztésében, vagy a hangsávokban, és még rengeteg oka lehet. Éppen ezért fontos az, hogy a kiválasztott videójavító szoftver képes legyen arra, hogy a hibás videókat teljesen ki tudja javítani, illetve a videókat megfelelően rögzítse nekünk.

2. A szoftvernek képesnek kell lennie arra, hogy ne csak egy egyszerű kamerával felvett videót tudjon elkészíteni, hanem okostelefonokkal, drónnal, GoPro-val, és még sok mással felvett anyaggal is tudjon dolgozni. Ezért nagyon fontos, hogy a szoftvernek kompatibilisnek kell lennie ezekkel a videórögzítő eszközökkel.

3. Továbbá nagyon fontos még az is, hogy a szoftvernek felhasználóbarátnak kell lennie. Amennyiben egy olyan személy szeretné használni a programot aki nem ért hozzá, vagy csak egyszerűen sosem használt ilyen programot, az is teljesen átlássa. Értse és tudja használni attól függetlenül, hogy az adott videójavító használta mennyire bonyolult. Természetesen mindenkinek nagyon sokat segít az, ha a javító program egyszerűen és érthetően végig vezet bennünket a lépéseken.

Figyelembe véve ezeket a szempontokat, biztosan állíthatjuk azt, hogy a Yodot videó javító ezen szempontoknak megfelelően működik, tehát érdemes ezt a programot használni. Néhány egyszerű lépéssel bármilyen típusú videó lejátszási hibát ki tud javítani, illetve bármilyen típusú videót képes megjavítani attól függetlenül, hogy mekkora a fájl mérete. Amennyiben a probléma fájlspecifikus, akkor feltétlenül hasznos lehet ez a videójavító eszköz.

Mit tegyek, ha a tároló meghajtó sérült, vagy formázták?

Ilyen esetekben érdemes a Yodot Data Recovery-t használni az adatok lekéréshez. Az adat-helyreállító eszköz képes helyreállítani a fájlokat még akkor is, ha a meghajtó sérült, vagy a kamera SD kártyája a tároló törölve vagy formázva lett.

Vannak különleges funkciói a Yodot Video Repair-nek?

A válasz: igen! Nézzük melyek ezek?

1. A különböző márkájú kamerák videóformátumai és kodekjei eltérnek egymástól, ezért nem biztos, hogy az összes videójavító szoftver képes arra, hogy mindegyiket helyrehozza. A Yodot szerencsére képes a különböző kamerákkal eltérő formátummal felvett videókat javítani. Rendkívül megbízható a sérült videók helyreállításánál, függetlenül attól, hogy a videók milyen márkájú kamerával lettek felvéve. Legyen szó GoPro-ról, drónról, vagy másról, bármelyikkel készített fájlt meg tudja javítani.

2. A program kompatibilis Windows-os és MacOS-es számítógépekkel is. Emellett sokféle videófájl formátumot támogat. Például: MOV, AVI, MP4 stb.

3. Mielőtt a program elmentené a kész, javított videót, megtekinthetjük a videó előnézetét, majd eldönthetjük, hogy megfelelő-e számunkra, vagy tovább szeretnénk javítani. Ezek után természetesen elmenthetjük a kívánt helyre a számítógépünkre.

4. A Yodot úgy lett tervezve, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá. Felhasználói felülete egyszerű és könnyen kezelhető, használata egy kezdőnek sem okozhat gondot.

5. Bár használata egyszerű és érthető, rendelkezik egy ügyfélszolgálattal, ami 0-24 hívható abban az esetben, ha bármilyen problémánk akadna a szoftverrel, akár működési vagy más téren.

Megjegyzés:A videó javító program futtatásához szükséges 1 GB RAM (memória), illetve a szoftver telepítéséhez 50 MB szabad tárhely a meghajtón.

Hogyan használjuk a Yodot Video Repair Tool-t?

Első lépésként nyissuk meg a programot. Amint ez megtörtént, két lehetőség közül tudunk választani. Az egyik az egészséges fájl, a másik pedig a sérült fájl. Válasszuk ki az egészséges fájl lehetőséget, majd nyissuk meg azt a videófájlt, amire hivatkozni szeretnénk. Ezután csak nyomjunk rá a javítás gombra, és a helyreállítás el is kezdődik.
Tipp: Győződjünk meg arról, hogy a kiválasztott egészséges fájl formátuma megegyezik a sérültével.

Második lépésként a javítási folyamatok után az eszköz készen fog állni a hibamentes videók megjelenítésére. Ezután folytathatjuk és megtekinthetjük ezeket. Harmadik lépésként aktiváljuk az eszközt ahhoz, hogy az elkészült, hibamentes videót menteni tudjuk a kívánt helyre.

Végezetül pár hasznos tipp

Fontos dolgok, melyeket érdemes észben tartani:
1. Az adatok folyamatos mentése mindig ajánlott, ha szeretnénk elkerülni a váratlan adatvesztéseket.
2. Ügyeljünk arra, hogy a videó sehol máshol ne legyen megnyitva.
3. Használjunk megbízható vírusírtót a vírustámadások megállításáért.
4. Kerüljük a számítógép leállítását a videók letöltése közben.
5. Válasszuk a szünetmentes tápellátást.
6. Tartsuk bekapcsolva a tűzfalat és rendszeresen ellenőrizzük azt.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Mint azt az elmúlt évtizedekben láthattuk, az autók rengeteg fejlődésen és változáson mentek keresztül. Egyre több darab kerül az utakra, ezáltal a benzin, illetve a dízel végterméke is egyre nagyobb mennyiségben kerül a levegőbe, amivel lássuk be, nem teszünk túl jót sem magunknak, sem a bolygónknak, sem pedig a környezetünknek.
Nem vagy biztos abban, hogy milyen laptopot, mobiltelefont, vagy akár fejhallgatót vegyél idén? Szívesebben várnál arra, hogy egy új modell kerüljön a piacra, de félsz attól, hogy ha esetleg nem lesz jó sokat vártál a semmiért? Ezen tudunk segíteni! Elhoztuk azokat az eszközöket, amelyeket biztosan megéri megvenni 2021-ben is.
Bizonyára már elég sok emberrel megtörtént az a szomorú eset, hogy bármelyik online platformon szereplő fiókját valaki feltörte. Ez elég kellemetlen helyzeteket is hagyhat maga mögött, ugyanis ki tudja az illető, aki feltörte fiókunkat, nem-e lopott adatokat, nem-e változtatta meg a jelszót, amivel számunkra elérhetetlenné téve a felhasználói...
Bár az okosórák koncepciójának közel 70 éves történetük van, mégis az elmúlt pár évben törték át a nagy határt. A mai világban alig akad olyan ember, aki ne ismerné ezeket a kütyüket. Rengeteg ember rendelkezik saját okosórával, mégis mindegyik különbözik egymástól. Hogy miért?...