Főoldal > Hirek > Eszközök, melyeket 2021-ben is megéri megvásárolni

t: 353

Eszközök, melyeket 2021-ben is megéri megvásárolniNem vagy biztos abban, hogy milyen laptopot, mobiltelefont, vagy akár fejhallgatót vegyél idén? Szívesebben várnál arra, hogy egy új modell kerüljön a piacra, de félsz attól, hogy ha esetleg nem lesz jó és sokat vártál a semmiért? Ezen tudunk segíteni! Elhoztuk azokat az eszközöket, amelyeket biztosan megéri megvenni 2021-ben is.

iPhone 11

Bár a telefonok listája hosszabb is lehetne, mégis egy mobiltelefont érdemes kiemelni, ami sok igényt kielégít. Mik is lennének ezek? Nem elsősorban nagy piros pontot érdemel az a tény, hogy az ára bár nem olcsó, mégis egy olyan telefont kapunk cserébe, ami nem fog csalódást okozni. A kamerája kiváló minőségű, akár profi képeket is lehet vele készíteni. Nem mellesleg, ha a képeinket megszerkesztjük valamilyen szerkesztővel ( pl.: Phtoshop Express ), akkor igazán csodálatos képeket kaphatunk, de természetesen a kamera a képszerkesztők nélkül is teszi a dolgát.

Az akkumulátor élettartama sokkal nagyobb, mint a korábbi iPhone-ok esetében, ráadásul a processzora ugyan az, mint ami a Pro típusokba is került, így teljesítménye is elég erős ahhoz, hogy bátran állítsuk azt, hogy 2021-ben is meg fogja állni a helyét.

Sony WH-1000XM4, a fejhallgató

Ez a fejhallgató a kategóriájában az egyik legjobb, ráadásul zajcsökkentése is lenyűgöző. Akkumulátor ideje akár 30 óra is lehet töltés nélkül, ami valljuk be, nem rossz. Amellett, hogy kényelmesen illeszkedik a fejre, a hangzása is egyedi, mégis tökéletes. Akár városban, akár utazáshoz is remek partner lehet számunkra. Bluetooth segítségével kapcsolódik telefonunkhoz. Természetesen a Spotify-os lejátszási listáinkat is hallgathatjuk vele, bárhol és bármikor. 255 grammos súlyának köszönhetően pedig nem kellemetlen magunkkal hordozni.

Dell XPS 13 laptop

Ez a laptop bár vékony és könnyű, elég erős ahhoz, hogy bírja a terhelést. Számos konfigurációs lehetőséggel rendelkezik. Képernyője tükröződésmentes, így használata könnyebb, mint az átlag laptopoké. Kijelzője 13 hüvelykes, ebből már következtethetünk arra is, hogy ezt az eszközt sem nehéz magunkkal vinni akárhova. Töltés nélkül kibír akár 12 órát is. Elérhető Full HD, UHD, illetve érintő kijelzős változatban is.

Xiaomi M365 Pro, az elektromos roller

Talán nem meglepő, hogy egy elektromos roller is szerepel a listán, hiszen ha elég szemfülesek vagyunk, egyre többet láthatunk belőlük az utcákon. Elég praktikusak, hiszen a belvárosi pörgésben kinek ne esne jól két busz között gyorsan gurulva megtenni a távot? Maga a roller 45 km-t képes megtenni egy teljes töltéssel, melyet nagyjából 25 km/h-ás sebességgel tesz meg. Maximum 5 óra alatt feltölt a nulláról teljesen, ami elsőre lehet, hogy soknak tűnik, de ameddig az irodában van az ember, nem okoz gondot az az 5 óra.

Apple iPad Air

Nem meglepő, hogy az Apple termékek ilyen magas színvonalat nyújtanak. Listánkon az iPad Air már a második Apple termék. Az iPad időtálló dizájn megmaradt ennél a verziónál is, csakúgy, mint a nagyfelbontású képernyő, a szoftver és az alkalmazások hatalmas gyűjteménye. Az iPad Air támogatja az első generációs Apple ceruzát, illetve az Apple intelligens billentyűzetét is, amivel egy mini laptop hatását kelthetjük.

LG OLED65GX, a 4K-s TV-k legjobbja

Ez a 65 hüvelykes OLED TV a legjobb, amit jelenleg kapni lehet. A szenzációs képminőségével a kategória egyik legjobb intelligens televíziója. Nem csak a kép, de a hangminősége sem hagy kivetni valót maga után, hiszen a Dolby Atmos gondoskodik arról, hogy kiélvezzük a filmnézés minden pillanatát. Akár filmet, vagy sorozatot szeretnénk nézni, vagy csak egyszerűen jól esne a takarításhoz zenét hallgatni, ezzel a TV-vel biztosan nem lesz átlagos az élmény.

2021-ben milyen újdonságokat várhatunk?

Ami már nem titok, hogy pár napja debütáltak az új Samsung mobilkészülékek, köztük az új S21 család. Még csak tesztelés alatt állnak a telefon készülékek, hiszen elég frissek, de az előző S20 családból kiindulva nagy sikert fognak aratni.

Többek között, amit biztosan nagyon sokan várnak az az, hogy lesz-e idén új Apple iPhone. A 13-as család valószínűleg bemutatásra fog kerülni Szeptemberben, mint minden évben. Ezek mellett várhatunk új MacBook-ot is, iOS rendszert, de biztosan fognak érkezni új játékok Nintendo-ra, XBOX-ra, vagy éppen PS-re is. 2021-ben számos új elektromos autó is piacra kerül majd.

Kíváncsian várjuk, mit tartogat számunkra 2021. Reméljük izgalmasabb és eseménydúsabb év lesz mindenki számára! Egy biztos: a tech világában nem lesz unalom, hiszen mindig találkozhatunk meglepetésekkel és meglepőbbnél meglepőbb dolgokkal.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Bizonyára már elég sok emberrel megtörtént az a szomorú eset, hogy bármelyik online platformon szereplő fiókját valaki feltörte. Ez elég kellemetlen helyzeteket is hagyhat maga mögött, ugyanis ki tudja az illető, aki feltörte fiókunkat, nem-e lopott adatokat, nem-e változtatta meg a jelszót, amivel számunkra elérhetetlenné téve a felhasználói...
Bár az okosórák koncepciójának közel 70 éves történetük van, mégis az elmúlt pár évben törték át a nagy határt. A mai világban alig akad olyan ember, aki ne ismerné ezeket a kütyüket. Rengeteg ember rendelkezik saját okosórával, mégis mindegyik különbözik egymástól. Hogy miért?...
Bár 2020 nem úgy alakult, ahogyan az újévi fogadalmaink szerint terveztünk, mégis elmondhatjuk, hogy a technológián belül sikerült idén is megszavazni a kedvenceket és a legnagyobb csalódásokat is. Mint minden évben, 2020-ban is jeleskedtek a tech dolgokon belül az új megjelenések, melyek okoztak nagy örömöket és meglepetéseket is.
Biztos vagyok abban, hogy a Facebook által fejlesztett Messengert senkinek nem kell bemutatni. Maga a közösségi platform 2011 óta van jelen mindennapjainkban, folyamatosan bontakozik ki és mutat új dolgokat Nekünk. Bár sokan használjuk minden nap, adataink sosem voltak teljes mértékben biztonságban a fejlesztők elől...