Főoldal > Hirek > A YouTube frissítette kezdőlapja elrendezését

t: 245

A YouTube frissítette kezdőlapja elrendezésétAz ilyen óriási, és emberek millióit elérő oldalaknál nagy hírértéket jelent, ha változtatnak az oldaluk elrendezésén, hogy aztán hetekig vita téma legyen, hogy a régi volt a jobb, vagy az újabb. Nézzük meg a YouTube-nál mi a helyzet.

A friss YouTube kezdőlap elrendezése

A már régóta a Google szárnyai alatt fejlődő YouTube (Android, iOS) kezdőoldalának tetején található "Téma szűrő" (jobbra a keresés alatt) lehetővé teszi végre a kezdőlap szűrését! Ahogyan azt a rendelkezésre álló szűrési lehetőségek jelenlegi állásából láthatja mindenki, nem nézünk állandóan hasonló videókat. Néha egész nap, Bob Ross mágikus vászonművészetével vagyunk elfoglalva például, máskor pedig a tech hírekkel. És ez még nem is a legfurább párosítás lenne a világon, azonban mostantól egyszerűen kiszűrhetjük az épp aktuálisan érdekes témánkat a lehetőségeink közül, és onnan navigálhatunk tovább. Hasznos!
Remélhetőleg hozzá fognak adni egy keresési funkciót ehhez, de most körülbelül 20 ajánlott szűrőt adnak, amelyek közül választhatunk, valószínűleg szó szerint azokat a címkéket használják, amelyeket az emberek a videóikon tesznek közzé, amivel nincs is semmi gond, csak például a "tech" keresőszó beírása nagyon hasznos lenne olyanoknak, mint én.

Akkor hasznos a YouTube friss kezdőlapja?

Nos, ha tudatosan használjuk a kezdőoldalt, valójában teljesen ki tudjuk használni ezt a dolgot! Furcsa látni ilyen egyszerű funkciók bevezetését, amely valóban arra késztet, hogy elgondolkodjunk ... Miért nem volt ez eddig is? A YouTube évek óta kapja a visszajelzéseket, hogy nem a releváns tartalmat jeleníti meg a honlapon. Azon feliratkozásaink fele, akiket nem engednek a kezdőlapunkra, mert túl nagy csatornák, vagy minden nap töltenek fel, még nem azt jelenti, hogy nem akarjuk ezeket is látni? Alapvetően lehetetlenné teszi, hogy egy kicsi csatorna relevánssá váljon, kivéve, ha a szerencsés 1% -hoz tartozik és felkapják. Mindenesetre, érdemes kipróbálni, mert hasznos új funkció!
Első pillantásra elég könnyű elsiklani felette. Szerencsére néha kapunk egy kis felugró ablakot, hogy elmagyarázzák, mi az.
Nektek hogy tetszik az új kezdőlap, fog akkora vitákat generálni, mint mondjuk a Facebook frissítései?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Most már létrehozhatunk egy új videocsevegő szobát közvetlenül az Instagram-ról. Az Instagram most lehetőséget kínál új Messenger szobák létrehozására és meghívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak a beszélgetéshez közvetlenül az alkalmazásból. A Facebook a múlt hónapban mutatta be a Messenger szobákat, hogy konkurenciát állítson...
Elméletileg minden, amire szükséged van egy gyönyörű új router és máris gondtalan vezeték nélküli kapcsolatot kapsz otthonodban vagy kis irodádban. Mégis a gyakorlatban a vezeték nélküli vétel gyakran interferencia problémáktól szenved.
A Microsoft szerdán számos új terméket mutatott be, köztük a Surface Go 2-t és a Surface Book 3-at. Mind a Surface Go 2, mind a Surface Book 3 változatot kínálják a fogyasztói és a vállalati piacok számára. A Surface Go 2 és a Surface Book 3 kereskedelmi verzióit a Windows 10 Pro-val együtt szállítják...
A spam elleni küzdelem soha nem ér véget. A Google Chrome Web Store a böngészőbővítmények legnagyobb katalógusa, ám mint az összes sikeres internetes sztori esetében, a telepítésre kínált egyre több dolog az is jelentik, hogy egyre több csaló és spamelő próbálkozik a szemetét közé keverni, vagy visszaélni a rendszerrel saját hasznáért.