Főoldal > Hirek > Az Instagram Messenger Rooms integrációt kap

t: 432

Az Instagram Messenger Rooms integrációt kapMost már létrehozhatunk egy új videocsevegő szobát közvetlenül az Instagram-ról. Az Instagram most lehetőséget kínál új Messenger szobák létrehozására és meghívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak a beszélgetéshez közvetlenül az alkalmazásból. A Facebook a múlt hónapban mutatta be a Messenger szobákat, hogy konkurenciát állítson a gyorsan növekvő Teams videokonferencia-szolgáltatásnak.

Instagram és Messenger Rooms integrációja

A Facebook azt mondta, hogy integrálja a Messenger alkalmazást az Instagramba, és mostantól ez az integráció él. A Messenger Rooms integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy privát video chat szobákat hozzanak létre, ahová akár 50 résztvevő csatlakozhat. Még azok is csatlakozhatnak a beszélgetéshez, akik nem rendelkeznek Facebook-fiókkal.

A Messenger Rooms integráció utáni lehetőségeink

Létrehozhatunk egy új szobát, és meghívhatjuk barátainkat az Instagram-on, majd átnavigálunk a Messengerbe. Mint fentebb említettük, akár 50 ember is csatlakozhat, beleértve azokat is, akik nincsenek a Facebookon. Ezenkívül zárolhatjuk a szobákat is, ha nem akarjuk, hogy több ember lépjen be a beszélgetésbe.

Hogyan kell használni a Messenger Rooms-t Instagramon keresztül?

Az Instagram által megosztott videó bemutatja az új szolgáltatás használatának lépéseit. Először el kell menni az Instagram Direct üzenetekbe. Érintsük meg a video chat ikont. Ezután válasszuk a Szoba létrehozása lehetőséget. Most már küldhetünk meghívásokat a szobába az Instagram-barátainknak. Az Instagram ezután létrehoz egy szobát, és egy rámutató egy linket. Ezenkívül lehetőséget biztosít a Csatlakozás szobába vagy a Link küldése lehetőségre. Ha megérintjük a Csatlakozás szobába elemet, az Instagram felkér a hely megnyitására a Messenger alkalmazásban.
A Messenger Rooms integrációja a WhatsApp-ba is jön, és állítólag már elérhető az alkalmazás béta verzióiban.
A Facebook Messenger Rooms olyan időben jött, amikor a csoportos videohívások száma jelentősen nőtt, és a korábban kevésbé ismert játékosok, mint például a Zoom, gyorsan növekedtek.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Elméletileg minden, amire szükséged van egy gyönyörű új router és máris gondtalan vezeték nélküli kapcsolatot kapsz otthonodban vagy kis irodádban. Mégis a gyakorlatban a vezeték nélküli vétel gyakran interferencia problémáktól szenved.
A Microsoft szerdán számos új terméket mutatott be, köztük a Surface Go 2-t és a Surface Book 3-at. Mind a Surface Go 2, mind a Surface Book 3 változatot kínálják a fogyasztói és a vállalati piacok számára. A Surface Go 2 és a Surface Book 3 kereskedelmi verzióit a Windows 10 Pro-val együtt szállítják...
A spam elleni küzdelem soha nem ér véget. A Google Chrome Web Store a böngészőbővítmények legnagyobb katalógusa, ám mint az összes sikeres internetes sztori esetében, a telepítésre kínált egyre több dolog az is jelentik, hogy egyre több csaló és spamelő próbálkozik a szemetét közé keverni, vagy visszaélni a rendszerrel saját hasznáért.
A Facebook Avatárok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabhassák saját virtuális karakterüket matricákként való felhasználásra a csevegésben és a hozzászólásokban, Európában már hamarosan elérhetőek - jelentette be a cég.