Főoldal > Hirek > A Microsoft kiváló új szériás termékei

t: 476

A Microsoft kiváló új szériás termékeiA Microsoft szerdán számos új terméket mutatott be, köztük a Surface Go 2-t és a Surface Book 3-at. Mind a Surface Go 2, mind a Surface Book 3 változatot kínálják a fogyasztói és a vállalati piacok számára.
A Surface Go 2 és a Surface Book 3 kereskedelmi verzióit a Windows 10 Pro-val együtt szállítják, és a támogatott piacokon hozzáférhetnek a Microsoft Advanced Exchange-hez, a garanciaszolgáltatáshoz, amely gyors eszközcserét kínál.

Új Microsoft Surface Go 2

A Surface Go 2 a Microsoft megoldása arra, hogy megmutassa, hogy a Windows továbbra is versenyezhet az iPad ellen a levehető szegmensben anélkül, hogy prémium vagy vállalati szintű eszköz lenne.
Most, hogy mind az iPad, mind az iPad Air rendelkezik natív billentyűzet-képességekkel, kemény árversenyt biztosítanak a Surface Go 2-nek, de a Windows termelékenységi képességei továbbra is erősebbek, mint az iPadOS-ben.
A Microsoft Surface-t eredetileg az Apple alternatívájaként helyezték el, és a Surface Go 2 áll legközelebb a lenyűgöző iPad alternatívához.
A Surface Go 2 10,5 hüvelykes PixelSense kijelzővel, 8 MP hátrafelé néző kamerával és egy kameraalkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a dokumentumok és a táblák szkennelését, egy 5 MP előre néző kamerával, valamint a Microsoft Studio Mics kettős mikrofon megoldásával javítja a hang tisztaságát és csökkenti háttérzajt a videobeszélgetések számára.
A kijelző támogatja a 10 ujjas multitouch érintést és a Microsoft Surface Pen eszközét.

Új Microsoft Surface Book 3

A Surface Book 3 13,5 és 15 hüvelykes képernyőméretben kapható. A 13,5 hüvelykes Surface Book 3 fogyasztói verziói 10. generációs i5 vagy i7 Intel Core CPU-val, 8-32 GB RAM-mal és 256 GB-1 TB tárhellyel rendelkeznek. Az alapmodellnek van integrált GPU-ja, a többi modell különálló GPU-kat tartalmaz.
A kereskedelmi verzió 10. generációs i5 CPU-jával rendelkezik, 8 GB RAM-mal, 128 GB tárolóhellyel és különálló GPU-val.
A 15 hüvelykes Surface Book 3 fogyasztói és kereskedelmi verziókban is elérhető, mindkettő 16–32 GB RAM-mal, 256 GB – 2 TB tárolóval, valamint az Nvidia GeForce GTX 1660 Ti vagy Quadra RTX 3000 GPU-jával rendelkezik.
A konfigurációtól függően a Surface Book 3 nagy teljesítmény kis csomagban. Az akkumulátor élettartama és a teljesítmény is kiemelkedik.
A Surface Book 3 modelleknek van egy USB-C portja, két USB-A portja, két Surface Connect portja és fejhallgató-csatlakozója. Támogatják a WiFi6-ot és a Bluetooth 5-öt, és 1080p elülső és hátrafelé néző kamerával rendelkeznek. Az akkumulátor élettartama 15,5 óra a 13,5 hüvelykes változatnál és 17,5 óra a 15 hüvelykes változatnál.
A 15 hüvelykes verzió a GeForce GTX GPU-val 1080p sebességgel és 60 képkocka/másodperc sebességgel képes futtatni a legjobb PC-s Xbox Game Pass játékokat - mondta a Microsoft. A Quadro RTX GPU kereskedelmi ügyfeleknek és felsőoktatási intézményeknek szól.

Amennyiben a Microsoftra továbbra is csak mint szoftvergyártóra szeretnénk támaszkodni, rengeteg szoftverük már ingyenesen is elérhető és letölthető, akár mobilunkra is, ahogy kapcsolattartásra a Teams, Launchernek Androidra a Microsoft Launcher, az Edge böngésző, vagy levelezni az Outlook. Sőt össze is köthetjük mobilunkat Windowsos gépünkkel a Kapcsolat alkalmazásukkal.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A spam elleni küzdelem soha nem ér véget. A Google Chrome Web Store a böngészőbővítmények legnagyobb katalógusa, ám mint az összes sikeres internetes sztori esetében, a telepítésre kínált egyre több dolog az is jelentik, hogy egyre több csaló és spamelő próbálkozik a szemetét közé keverni, vagy visszaélni a rendszerrel saját hasznáért.
A Facebook Avatárok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabhassák saját virtuális karakterüket matricákként való felhasználásra a csevegésben és a hozzászólásokban, Európában már hamarosan elérhetőek - jelentette be a cég.
Az Apple szerdán mutatta be az A13 Bionic processzorán alapuló második generációs iPhone SE-t. A cég szerint a telefon a legjobb egykamerás rendszerrel rendelkezik iPhone-ban. Az eszköz mindazoknak lehet jó választás, akik kedvelik a kisebb eszközöket, legalábbis mai szemmel nézve, és nem akarnak 200.000Ft felett költeni egy telefonra...
Windows AKCIÓK! Akármilyen munkát végezzünk gyakori, hogy a Word, az Excel vagy a PowerPoint használatát nem tudjuk megkerülni. Az elavult, kétes forrásból származó szoftverek helyett a Microsoft Office 2019 irodai szoftvercsomag lehet a legjobb megoldás, mely bár alapvetően nem olcsó, most egy csábító ajánlat keretében kedvezményes, akciós áron...