Főoldal > Hirek > Az Apple új iPhone SE-t kínál vonzó áron

t: 857

Az Apple új iPhone SE-t kínál vonzó áronAz Apple szerdán mutatta be az A13 Bionic processzorán alapuló második generációs iPhone SE-t. A cég szerint a telefon a legjobb egykamerás rendszerrel rendelkezik iPhone-ban. Az eszköz mindazoknak lehet jó választás, akik kedvelik a kisebb eszközöket, legalábbis mai szemmel nézve, és nem akarnak 200.000Ft felett költeni egy telefonra, ám szívesen váltanának iOS rendszerre.

Az iPhone SE jellemzői

A kijelző egy ma már kisebbnek mondható 4,7 hüvelykes Retina HD LCD, amely támogatja a Dolby Vision és a HDR10 lejátszást, valamint a Haptic Touch funkciót, például az Élő Fotók animálását és az üzenetek előnézetét. Az azonosítást a Touch ID ujjlenyomat-olvasó végzi. Repülőgép minőségű alumínium test és üveg hátlap borítást kapott. IP67 névleges por- és vízállósága akár 1 méterig 30 percen át bírja. 12MP elülső kamera f / 1,8 nyílással. Egy hátsó kamera, amely támogatja a videó rögzítését 4K-tól 60 kép / mp-ig. WiFi 6 és Gigabites osztályú LTE 4G hálózati képesség.
A második generációs iPhone SE vezeték nélkül tölthető fel a Qi-tanúsítvánnyal rendelkező töltőkkel. Támogatja a gyors töltést is, és 30 perc alatt elérheti az 50 százalékos töltést.

Az iPhone SE felszereltsége

Fekete, fehér és piros színben kapható.
A készülék 64 GB, 128 GB vagy 256 GB háttértárral kapható. Az ár 180.000Ft-tól kezdődik. Az Apple kiskereskedelmi üzleteiben lesz elérhető, amikor újból megnyitják, de jelenleg a koronavírus járvány miatt zárva vannak.
Az Apple egyéves Apple TV + -ot kínál a vásárlók számára.

Az iPhone SE előrendelése

Az iPhone SE előrendelhető online, pénteken délután 5 órától. Ez az Apple és az Apple hivatalos viszonteladóinál lesz elérhető április 24-én.
"Úgy gondolom, egy ideje volt kereslet egy új SE típusú eszköz iránt, főleg mivel az iPhones legújabb verzióinak árai tovább emelkedtek" - jegyezte meg Gerrit Schneemann, az IHS Technology vezető elemzője .

Az iPhone SE belsejében

Az A13 Bionic processzor rendelkezik egy külön nyolcmagos neurális motorral, amely másodpercenként 5 billió műveletet képes végrehajtani, két gépi tanulási gyorsítót a CPU-n, és egy új gépi tanulási vezérlőt a teljesítmény és a hatékonyság egyensúlyba hozására.
Az iPhone SE kamerája az A13 Bionic képjel-processzort és idegmotort használja a számítástechnikai fényképezési funkciók lehetővé tételéhez, beleértve a portré módot, az összes álló világítási effektust és a mélységszabályozást.
Az elülső kamera gépi tanulást és monokuláris mélységbecslést használ a portrék készítéséhez. A következő generációs intelligens HDR (nagy dinamikus tartomány) a felismert tárgyakat a keretben újból megvilágítja, hogy a természetes megjelenésű képek jobban kiemelkedjenek és árnyékosak legyenek.
A hátsó kamera kibővített dinamikus tartományú funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi több részlet kiemelését akár 30 kép / mp sebességgel.
Tehát vonzó választás lehet: gyorsabb iPhone-t kínál alacsonyabb áron egy olyan hálózaton (4G), amely valóban rendelkezésre áll.
Az új nagyszerű fotósképességeit tovább lehet fokozni kiváló appok használatával, mint amilyen a PicsArt és a Motion Stills.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Windows AKCIÓK! Akármilyen munkát végezzünk gyakori, hogy a Word, az Excel vagy a PowerPoint használatát nem tudjuk megkerülni. Az elavult, kétes forrásból származó szoftverek helyett a Microsoft Office 2019 irodai szoftvercsomag lehet a legjobb megoldás, mely bár alapvetően nem olcsó, most egy csábító ajánlat keretében kedvezményes, akciós áron...
A Facebook és a YouTube megsemmisíti az átfogó összeesküvés-elméleteket, amelyek összekapcsolják a koronavírus elterjedését az 5G vezeték nélküli technológiával. A Facebook hétfőn bejelentette, hogy aktívan eltávolítja a hamis állításokat, amelyek a COVID-19-et az 5G-hez kapcsolják, és fizikai károkat okozhatnak.
Mit csinálsz a régi Android telefonoddal vagy táblagépeddel? Ez a kérdés általában három választ eredményezhet. Lehet, hogy beszámíttatod, mikor új eszközt veszel. Vagy viszonteladhatod, pl. az eBay-en. Valószínűleg azonban biztonsági tartalékként csak egy fiókban tartod őket.
A Zoom, a Houseparty, a Marco Polo videóhívó alkalmazások, mivel az új koronavírus továbbra is bénítja az egész technológiai ipart, a videohívás-szolgáltatásokra szakosodott vállalkozások virágzásnak indultak. Mivel egyre több ember úgy döntött, hogy bent tartózkodik a járvány terjedésének megfékezése érdekében...