Főoldal > Hirek > Facebook és YouTube vs. koronavírus és 5G összefüggés

t: 612

Facebook és YouTube vs. koronavírus és 5G összefüggésA Facebook és a YouTube megsemmisíti az átfogó összeesküvés-elméleteket, amelyek összekapcsolják a koronavírus elterjedését az 5G vezeték nélküli technológiával.
A Facebook hétfőn bejelentette, hogy aktívan eltávolítja a hamis állításokat, amelyek a COVID-19-et az 5G-hez kapcsolják, és fizikai károkat okozhatnak.

A Facebook a koronavírus és 5G álhírek ellen

A Facebook tulajdonában lévő WhatsApp ötről egyre csökkentette a fiókok számát, amelyekre a felhasználók továbbíthatják a csevegéseket.
"Agresszív lépéseket teszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk a téves információk és a káros tartalmak terjedését a platformokon, és az embereket a koronavírussal kapcsolatos pontos információkhoz juttassuk" - mondta a Facebook szóvivője.

A Facebook "továbbra is szorosan együttműködik a kormányokkal és más tech-cégekkel a káros félrevezető információk eltávolítása érdekében" - jegyezte meg a szóvivő. A társaság olyan egészségügyi hatóságokkal együttműködött, mint például az Egészségügyi Világszervezet és az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálata, hogy az embereket a legfrissebb hivatalos útmutatásokhoz juttassa.

A Youtube a koronavírus és 5G álhírek ellen

Eközben a Google tulajdonában lévő YouTube betiltotta az 5G-koronavírus összeesküvés elméleteit népszerűsítő összes videót.
A YouTube hétfőn elkezdte csökkenteni, hogy az algoritmusa milyen gyakran mutasson videókat, amelyek a koronavírust és az 5G technológiát kapcsolják össze a felhasználói ajánlásokban.
Kedden a YouTube megtiltotta az összes ilyen összeesküvés-elméletet , miután David Icke összeesküvés-teoretikusával folytatott élő interjú után.

A valóság az 5G-ről

Régóta aggodalmak merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy a mikrohullámú és rádiófrekvenciás sugárterhelés befolyásolhatja az emberek egészségét.
Az ICNIRP (Nemionizáló Sugárzásvédelem Nemzetközi Bizottsága) elnöke, Eric van Rongen, PhD. Szerint azonban a szervezet iránymutatásai védelmet nyújtanak a káros egészségi hatásokkal szemben, amelyeket az elektromágneses mező sugárzása okoz a 100 kHz-től 300 GHz-ig terjedő tartományban.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Mit csinálsz a régi Android telefonoddal vagy táblagépeddel? Ez a kérdés általában három választ eredményezhet. Lehet, hogy beszámíttatod, mikor új eszközt veszel. Vagy viszonteladhatod, pl. az eBay-en. Valószínűleg azonban biztonsági tartalékként csak egy fiókban tartod őket.
A Zoom, a Houseparty, a Marco Polo videóhívó alkalmazások, mivel az új koronavírus továbbra is bénítja az egész technológiai ipart, a videohívás-szolgáltatásokra szakosodott vállalkozások virágzásnak indultak. Mivel egyre több ember úgy döntött, hogy bent tartózkodik a járvány terjedésének megfékezése érdekében...
A korona vírus pillanatok alatt megváltoztatta az életünket a napi rutint, munkánkat, sőt szabadnapjainkat is. Akik eddig irodai munkát végeztünk, jó eséllyel most otthon ülünk számítógépjeink előtt és megpróbálunk innen is megfelelni főnökeink elvárásainak - divatos szóval home office-ból dolgozni...
A Google Play hozzáadta a várt sötét témát minden Android-eszközhöz. Az új lépés hónapokkal azután jött, miután a Google kezdetben elindította a Sötét témát néhány kiválasztott felhasználó számára. A Google Play hivatalos Twitter-fiókján jelentette be a legújabb fejleményeket.