Főoldal > Hirek > Érkeznek a Facebook Avatarok

t: 1334

Érkeznek a Facebook AvatarokA Facebook Avatárok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabhassák saját virtuális karakterüket matricákként való felhasználásra a csevegésben és a hozzászólásokban, Európában már hamarosan elérhetőek - jelentette be a cég.

Az új Facebook Avatarok funkciója

A közösségi média óriás Avatárjait - valójában a Snapchat népszerű Bitmoji klónjaként - először tavaly mutatták be, és az ausztrál felhasználók számára tették tesztelésre elérhetővé. A szolgáltatás célja, hogy a Facebook-on való interakció szórakoztató, fiatalos, vizuálisan is beszédes és „kedvesebb” legyen.
A felhasználók a hírcsatorna-hozzászólás kommentár szakaszában vagy a Messengerben a matrica tálcáról hozhatják létre Avatárukat.

A techvilág véleménye a Facebook Avatarokról

Ahogy a tavalyi vélemények fogalmaztak: az Avatárok nem annyira aranyosak vagy egyediek a modern szlenghez, mint a Bitmoji. De ezek továbbra is népszerű megoldást adhatnak arra, hogy a a válaszok figyelemfelhívóak legyenek anélkül, hogy matrica csomagok között kelljen keresgélnünk vagy klisés GIF-ekhez kellene fordulnunk.
Egyébként számos vállalat, köztük a Xiaomi is készített a Bitmoji-hoz hasonló megoldásokat az elmúlt években.

A Facebook Avatarok megjelenése

A Facebook szóvivője elmondta a TechCrunch-nak, hogy az avatárok Ausztráliában és Új-Zélandon érkeztek a keddi bejelentés előtt. A társaság nem fedte fel, hogy a felhasználók hogyan kapják meg a funkciót.

A Facebook (Android, iOS) folyamatosan aktiválja az Avatar funkciót, érdemes tehát időnként a komment-, vagy válaszmező szélén levő kis smile-ra böknünk, hátha már elérhető a Matricák és GIF-ek mellett.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az Apple szerdán mutatta be az A13 Bionic processzorán alapuló második generációs iPhone SE-t. A cég szerint a telefon a legjobb egykamerás rendszerrel rendelkezik iPhone-ban. Az eszköz mindazoknak lehet jó választás, akik kedvelik a kisebb eszközöket, legalábbis mai szemmel nézve, és nem akarnak 200.000Ft felett költeni egy telefonra...
Windows AKCIÓK! Akármilyen munkát végezzünk gyakori, hogy a Word, az Excel vagy a PowerPoint használatát nem tudjuk megkerülni. Az elavult, kétes forrásból származó szoftverek helyett a Microsoft Office 2019 irodai szoftvercsomag lehet a legjobb megoldás, mely bár alapvetően nem olcsó, most egy csábító ajánlat keretében kedvezményes, akciós áron...
A Facebook és a YouTube megsemmisíti az átfogó összeesküvés-elméleteket, amelyek összekapcsolják a koronavírus elterjedését az 5G vezeték nélküli technológiával. A Facebook hétfőn bejelentette, hogy aktívan eltávolítja a hamis állításokat, amelyek a COVID-19-et az 5G-hez kapcsolják, és fizikai károkat okozhatnak.
Mit csinálsz a régi Android telefonoddal vagy táblagépeddel? Ez a kérdés általában három választ eredményezhet. Lehet, hogy beszámíttatod, mikor új eszközt veszel. Vagy viszonteladhatod, pl. az eBay-en. Valószínűleg azonban biztonsági tartalékként csak egy fiókban tartod őket.