Főoldal > Hirek > Google Chrome Áruház irányelv változások

t: 391

Google Chrome Áruház irányelv változásokA spam elleni küzdelem soha nem ér véget.
A Google Chrome Web Store a böngészőbővítmények legnagyobb katalógusa, ám mint az összes sikeres internetes sztori esetében, a telepítésre kínált egyre több dolog az is jelentik, hogy egyre több csaló és spamelő próbálkozik a szemetét közé keverni, vagy visszaélni a rendszerrel saját hasznáért.

Az új Chrome Áruház irányelvek

Ebből a célból a Google számos új szabályt vezet be a Chrome Internetes áruházra, hogy segítsen csökkenteni a spam jellegű kiterjesztéseket. A Chrome Internetes áruház több mint 200 000 kiterjesztésének fejlesztőinek augusztus 27-ig kell elvégeznie a kiterjesztéshez szükséges változtatásokat vagy vállalni kockázatot, hogy kiterjesztését eltávolítsák az áruházból.

Íme, ami már nem engedélyezett a Chrome Áruházban

A fejlesztők nem többszörözhetik kiterjesztéseiket, amelyek ugyanazt csinálják.
A bővítmények nem tartalmazhatnak félrevezető leírásokat, fejlesztői neveket, címeket, ikonokat, képernyőképeket vagy promóciós képeket.
A fejlesztők nem próbálhatnak jobb helyezést szerezni a kiterjesztésükben azáltal, hogy manipulálják az értékeléseket, a telepítési számot vagy a besorolást azáltal, hogy ösztönzik a hamis letöltéseket vagy értékeléseket.
Az olyan bővítmények, amelyek csak más alkalmazásokat vagy webhelyeket indítanak, nem engedélyezettek.
Tilosak a kiterjesztések, amelyek visszaélnek az értesítésekkel azáltal, hogy spamet, hirdetéseket, promóciókat, adathalászati kísérleteket vagy nem kívánt üzeneteket jelenítenek meg, amelyek károsítják a felhasználó böngészési élményét.
A kiterjesztések, amelyek üzeneteket küldenek a felhasználók számára anélkül, hogy lehetőséget adnának nekik az üzenet és a címzett megerősítésére, tiltottak.

A teljes frissített irányelv a Chrome webböngésző fejlesztői programszabályzat webhelyén található. A Google is rendelkezik egy új GYIK-oldallal az új spam-irányelvekkel kapcsolatban, hogy tisztázza, mi megengedett és mi nem a továbbiakban.

Figyeljünk oda továbbra is, hogy mit és honnan töltünk le. Használjuk kétlépcsős azonosítást, mint amilyen a Google Hitelesítő.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Facebook Avatárok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabhassák saját virtuális karakterüket matricákként való felhasználásra a csevegésben és a hozzászólásokban, Európában már hamarosan elérhetőek - jelentette be a cég.
Az Apple szerdán mutatta be az A13 Bionic processzorán alapuló második generációs iPhone SE-t. A cég szerint a telefon a legjobb egykamerás rendszerrel rendelkezik iPhone-ban. Az eszköz mindazoknak lehet jó választás, akik kedvelik a kisebb eszközöket, legalábbis mai szemmel nézve, és nem akarnak 200.000Ft felett költeni egy telefonra...
Windows AKCIÓK! Akármilyen munkát végezzünk gyakori, hogy a Word, az Excel vagy a PowerPoint használatát nem tudjuk megkerülni. Az elavult, kétes forrásból származó szoftverek helyett a Microsoft Office 2019 irodai szoftvercsomag lehet a legjobb megoldás, mely bár alapvetően nem olcsó, most egy csábító ajánlat keretében kedvezményes, akciós áron...
A Facebook és a YouTube megsemmisíti az átfogó összeesküvés-elméleteket, amelyek összekapcsolják a koronavírus elterjedését az 5G vezeték nélküli technológiával. A Facebook hétfőn bejelentette, hogy aktívan eltávolítja a hamis állításokat, amelyek a COVID-19-et az 5G-hez kapcsolják, és fizikai károkat okozhatnak.