Főoldal > Hirek > Bombasiker a Google új Arts & Culture letöltése

t: 978

Bombasiker a Google új Arts & Culture letöltéseA Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy saját fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel, így megtudhatod melyik híres festményre hasonlítasz. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!

Művészet és szelfi az Arts & Culture frissítésben

Az Arts & Culture frissítés után pár héttel a Google Arts & Culture letöltése android és az Arts & Culture letöltés iPhone-ra is az applikációk letöltési toplisták elejére vágtatott. Te is ingyenesen letöltheted ha az előbbi linkek valamelyikére kattintasz!

A Google-nél is csodálkoztak a döbbenetes letöltési adatokon, hiszen már jó egy hónappal ezelőtt is elérhető volt az frisített Arts & Culture letöltés, valamiért mégis csak most kapott nagy figyelmet. Ennek köze lehet ahhoz is, hogy a hírességek is nekiálltak a közösségi médiát megbombázni saját arcukkal és a mellettük lévő összepárosított híres műalkotással.

Van néhány remek találat, de vannak olyan szörnyű párosítások is, ahol a gyönyörű színésznőt egy öreg szakállas úrhoz sikerült a Google-nek besorolnia. Persze ahogy mondani szokás, a rossz reklám is reklám.

Az Arts & Culture app azt is kiírja, hány százalékos a találat. A fenti rossz párosításnál 31%-on állt meg a mutató, tehát azért lehet benne ráció.

Arts & Culture app. sikere

A hírességek után aztán több oldal is közölt cikkeket az Arts & Culture app. jópofa lehetőségéről, így aztán teljes lett a siker a Google-nél. Sajnálatunkra az arcfelismerő funkciót első körben csak az USA-ban vezették be, de biztosan hamarosan bővítik ezt a korlátozást.

Nem mellékes, hogy az applikáció jóval több egy egyszerű arcfelismertetőnél. Az Arts & Cultures egy remek művészeti alkalmazás, amivel megismerheted a történelmünk és jelenkorunk összes jelentős alkotását és helyszínét. Szobrok, festmények, építmények és még sok más dolog, remek illusztrációkkal és leírással. Még virtuális sétát is tehetsz az Arts & Culture app által készített tárlatokban.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.
A Google több mint egy éve kísérletezik egy új operációs rendszerrel, a Fuchsia-val. A Google által létrehozott és nyílt forráskódú mivolta miatt közösségi fejlesztés által is kibővülő Fuchsia egyelőre kevés médiavisszhangot kapott. A fejlesztők most kiadtak egy dokumentációt, amely által a fejlesztők saját Pixelbookjaikra tehetik fel a...