Főoldal > Hirek > Rohamosan fogynak az iPhone akkumulátorok

t: 1112

Rohamosan fogynak az iPhone akkumulátorokMár készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig a nemrég kipattant az Apple iPhone mobillassítós botránya.

iPhone akkumulátor csere-roham

Az Apple kénytelen volt valamilyen lépést tenni, miután köztudomásra jutott, hogy az iPhone-okon is futó iOS-ben olyan kódok is vannak, amelyek szándékosan csökkentik az iPhone-ok teljesítményét amikor az akkumulátor állapota és kapacitása romlik, ezáltal folyamatos telefonlassulást idézve elő. Habár meg lehet magyarázni, hogy mindezt azért tették bele a szoftverbe, hogy elkerüljék a váratlan és súlyos rendszerhibákat. Azonban a felhasználók többsége azt érzi, hogy becsapták és átverték őt, hiszen ezekről az intézkedésekről az Apple eddig mélyen hallgatott.

Nem mellékes gondolat, hogy az így az akkumulátor elhasználódásával egyre lassuló mobilokról a felhasználók nem tudták hogy mi a baj, ezért legtöbbször újabb készüléket vásároltak, holott egy egyszerű iPhone akkumulátor csere is orvosolhatta volna a gondot.

Az Apple cég válasza, - miután kibukott a dolog -, egy hivatalos bocsánatkérés volt, illetve hogy az iPhone akkumulátorcserék árát jelentősen csökkentette. Azt is megígérték, hogy akkumulátorállapot figyelő alkalmazást is kiadnak majd, hogy a tulajdonosok rajta tarthassák a szemüket az akkumulátoruk állapotán.

iPhone akkumulátor élettartam növelés

A jövőben érkező, beígért alkalmazás helyett már ma is megnézheted, hogy a te iPhone-od akkumulátora vajon milyen állapotban van. Érdemes lenne-e cserélni hogy felgyorsítsd a mobilod?
Telepítsd fel az egyik ingyenes iPhone programot és nézd meg magadnak! A Battery Doctor, a Battery Life és a System Status Life rendszerfigyelő applikáció is remek választás a célra.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.
A Google több mint egy éve kísérletezik egy új operációs rendszerrel, a Fuchsia-val. A Google által létrehozott és nyílt forráskódú mivolta miatt közösségi fejlesztés által is kibővülő Fuchsia egyelőre kevés médiavisszhangot kapott. A fejlesztők most kiadtak egy dokumentációt, amely által a fejlesztők saját Pixelbookjaikra tehetik fel a...
Kegyetlen Loapi vírus terjed mostanában, amely nem elégszik meg a szoftver megfertőzésével, tökreteszi magát a hardvert is. Az androidosok jobb lesz, ha nagyon odafigyelnek a biztonságra, különben hamar papírnehezék válhat szeretett készülékükből. Teljes nevén a Trojan.AndroidOS.Loapi vírust legkönnyebben akkor kaphatjuk meg, ha nem megbízható...