Főoldal > Hirek > Ingyenes Office csomag diákoknak

t: 973

Ingyenes Office csomag diákoknakA Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevõ diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetõen az általános- közép vagy felsõoktatásban résztvevõk mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.

Ingyenes Microsoft Office a tanulóknak

A program a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) és a Microsoft közötti megállapodás eredményeként jöhetett létre, megalkotva így a Tisztaszoftver Programot.

A cél, hogy a tanárok és a diákok egyaránt jogtiszta szoftverhez juthassanak hozzá és használhassák fel azt a tanulmányaikhoz, vagy akár magáncélokra is, hiszen az iskolai tanulmányok segítése mellett az informatikai és irodai felhasználási ismeretek is bõvülnek az Office alkalmazásával.

A telepítéshez nincs szükség dvd-re, a telepítõk letölthetõk, majd utána 5 otthoni PC-re és további 5 mobileszközre telepíthetõ az ingyenesen elérhetõ Office. Ezen kívül pluszban csomag részét képezi 1 terrabyte-nyi Microsoft OneDrive tárhely is.

Office 365 bejelentkezés

Az ingyenes Office 365 letöltés csak azon intézmény tanulóinak és tanárainak lehetséges, melyek részt vesznek a Tisztaszoftver programban.

Nekik két fontos teendõjük van. Egyrészt regisztrálnak az Oktatási Hivatal oldalán. Itt értelemszerûen az Office diákoknak vagy tanároknak szóló opciót választják ki. Diákok és tanárok esetén is szükség lesz a hétjegyû oktatási azonosítóra is.

A Microsoft Office 365 ingyenes regisztrációja után egy e-mailben kiküldésre kerülnek a bejelentkezési adatok. Ezekkel az adatokkal bejelentkezve tölthetõ le az ingyenes Office 365 szoftver.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

A Google több mint egy éve kísérletezik egy új operációs rendszerrel, a Fuchsia-val. A Google által létrehozott és nyílt forráskódú mivolta miatt közösségi fejlesztés által is kibõvülõ Fuchsia egyelõre kevés médiavisszhangot kapott. A fejlesztõk most kiadtak egy dokumentációt, amely által a fejlesztõk saját Pixelbookjaikra tehetik fel a...
Kegyetlen Loapi vírus terjed mostanában, amely nem elégszik meg a szoftver megfertõzésével, tökreteszi magát a hardvert is. Az androidosok jobb lesz, ha nagyon odafigyelnek a biztonságra, különben hamar papírnehezék válhat szeretett készülékükbõl. Teljes nevén a Trojan.AndroidOS.Loapi vírust legkönnyebben akkor kaphatjuk meg, ha nem megbízható...
Az iPhone lassulással kapcsolatban régóta létezik az az összeesküvés elmélet, amely nem csak mobilokra, de számítógépekre és driverprogramjaikra is érvényes, miszerint az új modellek megjelenésével a régiekre kiadott programfrissítések lassítják azok mûködését, hogy a felhasználó úgy érezze, itt az ideje beújítani az éppen kiadott, sokkal gyorsabb
Döntést hoztam az Egyesült Államokban, amely elõbb-utóbb kiterjedhet az egész világra, és amely által az általunk ismert internet komoly fordulóponthoz juthat. Az internet semlegességét kívánják eltörölni, ezáltal a szabad véleményezés és tartalommegosztás helyszíne egy irányított, ellenõrzött paltform lesz, ezzel tönkretéve...