Főoldal > Hirek > A frissítés lassíthatja az iPhone-okat

t: 2994

A frissítés lassíthatja az iPhone-okatAz iPhone lassulással kapcsolatban régóta létezik az az összeesküvés elmélet, amely nem csak mobilokra, de számítógépekre és driverprogramjaikra is érvényes, miszerint az új modellek megjelenésével a régiekre kiadott programfrissítések lassítják azok mûködését, hogy a felhasználó úgy érezze, itt az ideje beújítani az éppen kiadott, sokkal gyorsabb és sokkal jobb verzióra. Most úgy tûnik az iPhone lassulással kapcsolatos elmélet beigazolódni látszik. Sokakban felvetõdik a kérdés, a lassú iPhone készülék képes felvenni a versenyt más gyártók feltörekvõ termékeivel.

Lassuló régi iPhone-ok

Így tehát a tömeges érzés, miszerint az iPhone lassulás jelzi, hogy telefonunk elavulttá vált és már nem bírja tartani a lépést, nem csak a képzeletünk szüleménye. Egy kifejezetten mobilokkal és teljesítményükkel foglalkozó weboldal szakemberei elõvették az iPhone 6s mobilokat és megnézték hogyan teljesítenek iOS 10.2.0, majd a késõbbi kiadású 10.2.1-es rendszerrel.

Ugyanazokat a teszteket kapta mindkét verzió, és az eredmény habár hasonló, egyértelmûen kitûnik, hogy a késõbb verzió nemhogy javított, de rontott is a teljesítményen, tehát lassultak a tesztelt iPhone-ok. De ez persze csak egy verzióváltás.

A teszterek viszont megnézték az iOS 11.2.0-ás szoftvert is, és az iPhone lassulással kapcsolatos teszteredmények még rosszabbak lettek mint a korábbi kettõ.

Az iPhone lassulás háttere

Hogy pontosan mi is okozza az iPhone telefonok lassulását? Ha a rosszindulatot félretesszük, akkor a legvalószínûbb magyarázat az akkumulátoroknál található meg. Az Apple iOS ugyanis egy adott minõségi szint alatt visszafogja a mobilok teljesítményét. Így ahelyett hogy az iPhone kikapcsolna, belassul. Így ugyan lassabban, de használható marad az iPhone egy kicsivel tovább.

Mivel viszont az Apple nem adja senkinek sem a kezébe az információt, miszerint nem a mobil avult el, csak az akksija, ezért nem azt látjuk, hogy nahát, gyorsan merül a mobil, talán akksit kell váltani, hanem azt, hogy be van lassulva.

iPhone akkumulátor élettartam növelés

Ha odafigyelnél az iPhone-od akksijára, mert szeretnéd minél tovább gyorsnak és megbízhatónak tudni, ajánljuk a Battery Life appot, amellyel nem csak sok információt nyerhetsz az akksidról, de az élettartamát is kitolhatod.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

Döntést hoztam az Egyesült Államokban, amely elõbb-utóbb kiterjedhet az egész világra, és amely által az általunk ismert internet komoly fordulóponthoz juthat. Az internet semlegességét kívánják eltörölni, ezáltal a szabad véleményezés és tartalommegosztás helyszíne egy irányított, ellenõrzött paltform lesz, ezzel tönkretéve...
Szerviz szoftverünk azon felhasználók számára készült, akik gyors és hatékony megoldást keresnek az ügyfél munkalap és számla rögzítésére. Az idõ pénz tartja a mondás és nem is teljesen alaptalanul. Miért töltené a drága idejét aprólékos adminisztrációval, amikor a szerviz program megoldást nyújt a problémára.
Ha már a Nintendónak hatalmas sikert hozott a NES és SNES Classic minikonzolja, az Atari is belevágott a retro-hullám meglovagolásának. Így született meg a csütörtöktõl már elõrendelhetõ Ataribx, ami nem más, mint egy klasszikus Atari játékokkal megtömött és rendkívül vagány dizájnnal megfejelt apró méretû játékkonzol.
A YouTube úgy tervezi, hogy 2018 márciusában elindítja a saját zene streamer szolgáltatását. Ez így már a harmadik ilyen jellegû próbálkozása lesz az Alphabet Inc. anyacégnek, hogy a Spotify vagy az Apple babérjaira törjön a piacon. Az új szolgáltatás jól jöhet azoknak a zeneipari cégeknek, akik eddig is azon voltak hogy minél nagyobb haszonhoz ...