Főoldal > Hirek > Zenét fog streamelni a YouTube

t: 701

Zenét fog streamelni a YouTubeA YouTube úgy tervezi, hogy 2018 márciusában elindítja a saját zene streamer szolgáltatását. Ez így már a harmadik ilyen jellegű próbálkozása lesz az Alphabet Inc. anyacégnek, hogy a Spotify vagy az Apple babérjaira törjön a piacon. Az új szolgáltatás jól jöhet azoknak a zeneipari cégeknek, akik eddig is azon voltak hogy minél nagyobb haszonhoz juthassanak a YouTube-on is.

Internetes zeneipar

Korábban a Spotify (letölthető androidra és IOS-re) és a hasonló streamer szolgáltatások sikeresen húzták vissza a zeneipart a mélypontról, amibe a dráguló kiadványok és az internetes kalózkodás taszította. Ennek ellenére a legnagyobb zenei kiadók úgy vélik, még jobb helyzetben lehetnének, ha nem lenne a YouTube, ahová sokan zenét hallgatni járnak főként. A kiadók szerint ezért ők nem kapnak elég kompenzációt a videóportáltól.

Az Alphabet cég már korábban is próbálkozott zenei szolgáltatások indításával, több-kevesebb sikerrel. 2011-ben a Google Play Music appal, majd később 2014-ben a YouTube Music Key-jel, ami aztán 2016-ban YouTube Red néven élte tovább életét. Habár egyik lehetőség sem rossz, az emberek valamiért nem kaptak rá egyikre sem.

Új zenei szolgáltatás

Az új zenei szolgáltatás, amely egyelőre Remix projektnév alatt fut, a jelenlegi streamer szolgáltatásokhoz hasonlóan egy befizetett összeg ellenében nyújtaná a zenéket, amelyeket kedvünkre hallgathatnánk. A Youtube is beépülne a szolgáltatásba, például a klipeket az oda feltett videókkal nézhetnénk meg.

A tárgyalások már előrehaladottak a Universal és Sony kiadókkal, de a Vevo-val is elindultak az egyezkedések.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

A raktározás ma már egy komplex szoftveres megoldásokat igénylő feladat. A WebDepó raktárkezelő program innovatív megoldásokkal könnyíti meg a raktározási feladatokat. Azon cégek számára készült, amelyek raktározással és szállítmányozással foglalkoznak és
Az Asus Zenbook az egyik legkifinomultabb, legszebb és szó szerint sokszínű egyénisége a notebook világnak. A karcsú és pihe súlyú készülék fedele alatt azonban kemény „szív” zakatol. Minden porcikájából az erő és a teljesítmény sugárzik. Az erős processzorral, sok memóriával és jókora tárhellyel rendelkező készülékek egyaránt használhatóak ...
Habár első gondolatra pofonegyszerű dolognak tűnik, de az emojik tükrözése vagy forgatás egyik irányból a másikba nem is olyan egyszerű. A megoldás viszont sok újféle kapcsolatra adhat majd lehetőséget a chatelők millióinak. Ezentúl a nagy szemek, a kezek vagy akár a csiga és tehén emojik is nézhetnek majd a másik irányba is, amennyiben az Apple..
Hihetetlen fogadást nyert meg a tech-milliárdos Elon Musk, amint az ausztrál áramszolgáltatóval kötött még év elején. Azt ígérte, létrehoz egy 100 mWh-ás akkumulátort 100 nap alatt, vagy ha ezt mégsem teljesíti, ingyen áramot szolgáltat az ausztráloknak e