Főoldal > Hirek > Emojik új generációja jön

t: 823

Emojik új generációja jönHabár első gondolatra pofonegyszerű dolognak tűnik, de az emojik tükrözése vagy forgatás egyik irányból a másikba nem is olyan egyszerű. A megoldás viszont sok újféle kapcsolatra adhat majd lehetőséget a chatelők millióinak.

Ezentúl a nagy szemek, a kezek vagy akár a csiga és tehén emojik is nézhetnek majd a másik irányba is, amennyiben az Apple, vagy más nagyobb készülékgyártó is ráharap az ötletre.

Emoji jobbra és balra is

Az emoji forgatához szükséges első alapköveket már lefektették, így a szükséges technológiai megoldások már rendelkezésre állnak, a Unicode Consortium mindent előkészített és engedélyt adott a megoldás felhasználására is.

Egyelőre nem minden emoji tükrözhető. A továbbiak forgatásával várhatóan 2018 második felében tudnak végezni. Ez azt jelenti, hogy őszre akár 130, vagy annál is több újfajta, tükrözhető emoji áll majd a rendelkezésünkre a kommunikációhoz.

Hogy milyen emojik kerüljenek be a Unicoda karakterkészlet listájába, arról egy külön oldalon tájékozódhatunk. Ez a lista folyamatosan változik, így hiába van most benne a szupergonosz és a kacsacsőrű emlős, ezek még kikerülhetnek.

Különleges emoji applikációk

Persze aki igazán menő emoji-kat akar a chaten küldeni, az nem elégszik meg a sárga mosolygós fejekkel és társaikkal. Az Bitmoji személyes emoji androidra és Bitmoji avatár iPhone-ra is letölthető Bitmoji app-okkal saját emojikat készíthetsz fényképekből. Így saját arcodat, cicádat, kutyádat (vagy amit csak akarsz) változtathatod mókás emotikonná.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

Hihetetlen fogadást nyert meg a tech-milliárdos Elon Musk, amint az ausztrál áramszolgáltatóval kötött még év elején. Azt ígérte, létrehoz egy 100 mWh-ás akkumulátort 100 nap alatt, vagy ha ezt mégsem teljesíti, ingyen áramot szolgáltat az ausztráloknak e
Az okostelefonokon lógás ma már teljesen mindennapos és megszokott dolog. Ez persze nem azt jelenti, hogy jó is. A telefon függőséggel sokan akár túlzásba is vihetik a mobiljuk nyomkodását, nekik próbál segíteni a Klemes Schillinger által tervezett helyet
Manapság már nehéz olyan online, többszereplős játékot találni, ahol ne jelenne meg valamilyen formában a loot box rendszer, amely véletlenszerű jutalmakat dob a játékosoknak. Ez többek szerint már szerencsejátéknak minősül.
Egyre többször fordul elő, hogy angol nyelvű weboldalra tévedünk. Gyakran előfordul, hogy egy terméket az E-bay-ről, vagy valamelyik nagy kínai webáruházból lényegesen olcsóbban tudjuk megrendelni, mint itthonról.