Főoldal > Hirek > Az Asus Zenbook laptop nem csak erős, szép is

t: 579

Az Asus Zenbook laptop nem csak erős, szép isAz Asus Zenbook az egyik legkifinomultabb, legszebb és szó szerint sokszínű egyénisége a notebook világnak. A karcsú és pihe súlyú készülék fedele alatt azonban kemény „szív” zakatol. Minden porcikájából az erő és a teljesítmény sugárzik.

Az erős processzorral, sok memóriával és jókora tárhellyel rendelkező készülékek egyaránt használhatóak irodai alkalmazásokra, otthoni internetezésre, munkára, szórakozásra vagy akár játékra is.

A Zenbook család egyes tagjai már e legújabb, 8. generációs Intel Core i5 és i7 processzorokat tartalmazzák és némely típusban szupergyors SSD is be van építve. Az akkumulátor hosszú időtartamáról a Super Hybrid Engine II technológia gondoskodik. A vonzó, sima fémfelületű ház pedig stabil tartást ad az erős de könnyű anyagból készült gépnek. A notebook több színben is kapható.

Létezik szürke, fekete, ezüst és kék kivitel is. A készülék jellemzője a fémburkolatán található koncentrikus körökből álló mintázat, amely már-már a ZenBook névjegyévé is vállt. A másfél kilónál is kevesebbet nyomó kis készülék könnyen magunkkal vihető bármilyen táskába, szinte észre sem vesszük a plusz súlyt.

Asus ZenBook UX310UA laptop, nem egy szürke kisegér

A kiváló minőségű ultrabook ugyan szürke hátlapjával egyáltalán nem átlagos kis készülék. A felszín alatt ugyanis egy erős, Intel Core i3-as processzor pörög 2.4 Ghez-en, amelyet 4 GB DDR4-es 2133 MHz-es memória támogat. A fantasztikus teljesítményt a rendkívüli 512 GB nagyságú, szupergyors HDD biztosítja.

A hangzásért az ASUS SonicMaster technológia felel. A gépben ezenkívül egy USB 3.1-es port, egy HDMI port, egy webkamera és egy memóriakártya olvasó is helyet kapott.

A fém burkolat alatt egy tökéletes, 13,3” nagyságú monitor lapul ami Full HD felbontásban 1920 x 1080 pixeles csodaszép képet varázsol elénk. A laptopban egy Intel HD Graphics 520-as integrált videokártya biztosítja a rendkívüli, kristálytiszta képet. A gyönyörű kis laptop könnyen hordozható a maga 1.45 kg súlyával és parányi méretével (32 cm x 22 cm x 2 cm).

A gépben az operációs rendszert egy Windows 10 Home, 64 bites verzió szolgáltatja.
A notebookhoz pedig 2 év garancia jár.

Asus ZenBook 3 Deluxe, a gép amilyet még nem láttál!

Az Asus ZenBook 3 Deluxe UX490UAR-BE082T laptop egy olyan csúcs szuper ultrabook, amilyennel csak a legritkább esetben fut össze az ember, de mégis mindenki szeretné megkaparintani. Bár nem csak a külseje és a belseje de az ára is prémium kategóriás, a rá szánt pénz minden egyes forintját megéri ez a remek hardver konfigurációval felszerelt notebook.

Erre a gépre is érvényes az 1 éves alap + 1 éves gyártói garancia és ehhez is Windows 10 Home, 64 bites operációs rendszer van telepítve, mégis sokkal többet tud társainál.

A már külsejében is az elit, prémium minőséget tükröző fém ház kék színben pompázik, a mindösszesen 1.1 kg pihesúlyú gép körül. A 14.1”-os kijelző Full HD felbontásban gyönyörködteti a szemeket, amelyet egy Intel Graphics 620-as integrált videokártya támogat.

A notebook erejét egy Intel Core i7 4,0 Ghz-es processzora adja, amihez egy 16 GB DDR4-es 2133 MHz-en pörgő memória is hozzájárul. A készülék egy hihetetlenül gyors háttértárral is fel van szerelve, egy 1024 GB-os SSD személyében. Ez a laptop még a legmodernebb játékokat és multimédiás programokat is képes pillanatok alatt futtatni.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

Habár első gondolatra pofonegyszerű dolognak tűnik, de az emojik tükrözése vagy forgatás egyik irányból a másikba nem is olyan egyszerű. A megoldás viszont sok újféle kapcsolatra adhat majd lehetőséget a chatelők millióinak. Ezentúl a nagy szemek, a kezek vagy akár a csiga és tehén emojik is nézhetnek majd a másik irányba is, amennyiben az Apple..
Hihetetlen fogadást nyert meg a tech-milliárdos Elon Musk, amint az ausztrál áramszolgáltatóval kötött még év elején. Azt ígérte, létrehoz egy 100 mWh-ás akkumulátort 100 nap alatt, vagy ha ezt mégsem teljesíti, ingyen áramot szolgáltat az ausztráloknak e
Az okostelefonokon lógás ma már teljesen mindennapos és megszokott dolog. Ez persze nem azt jelenti, hogy jó is. A telefon függőséggel sokan akár túlzásba is vihetik a mobiljuk nyomkodását, nekik próbál segíteni a Klemes Schillinger által tervezett helyet
Manapság már nehéz olyan online, többszereplős játékot találni, ahol ne jelenne meg valamilyen formában a loot box rendszer, amely véletlenszerű jutalmakat dob a játékosoknak. Ez többek szerint már szerencsejátéknak minősül.