Főoldal > Hirek > Mit tud egy korszerű raktárkezelő program?

t: 452

Mit tud egy korszerű raktárkezelő program?A raktározás ma már egy komplex szoftveres megoldásokat igénylő feladat. A WebDepó raktárkezelő program innovatív megoldásokkal könnyíti meg a raktározási feladatokat. Azon cégek számára készült, amelyek raktározással és szállítmányozással foglalkoznak és az ügyfeleikkel gördülékeny kommunikációt, emellett könnyen követhető árumozgást szeretnének egyszerűen és biztonságosan megvalósítani.

A raktárszoftver szállítmányozói és belföldi modult is tartalmaz ezzel biztosítva a teljes ügyvitelt, amely a számlázást is magában foglalja. Az adminisztráció sok idő. A raktár program azonban számos nyomtatványával a folyamatokat leegyszerűsítve időt takarít meg, hatékonyabbá teszi a napi munkát.
A környezetvédelmi és költségmegtakarítási szempontok minden felelős cégvezető számára fontosak. Az email küldési funkcióval kímélheti a környezetet, gyorsabbá és olcsóbbá teszi az ügyintézést és nem utolsó sorban a nyomtatási költségeken is spórolhat a felhasználó.

A raktár program minden dokumentumot eltárol

A raktár program a dokumentumokat archiválja is, valamint az aktuálisak csatolásával gördülékenyebbé teszi a kommunikációt, például a számlához mellékeli a teljesítési igazolásokat.
A raktár program tömeges feltöltési eszközökkel is rendelkezik segítve a nagy tételszámú feladatok lebonyolítását.
A raktár logisztikai modul pedig módot ad időszakos vagy eseti elszámolásokra is.

Az idő, munkaerő és raktár terület gazdálkodásban előny lehet a kimutatás modul, amely hasznos infókkal szolgál a cégvezetés számára. A webes felület platform független ezzel gazdaságos informatikai megoldást nyújt a felhasználók számára, nagy adatbiztonság mellett.

A raktár szoftver használatával hatékonyabbá válik a munkavégzés és jelentős megtakarítások, érhetők el és nem utolsó sorban ingyen ki is próbálhatja az alap vagy a bővített programot, amelyekkel speciális jelölésű tárhely-fajták is elkülöníthetőek.
Könyvelhetőek a különböző műveletek, is mint például címkézés, fóliázás vagy raklapképzés. Tegye ön is könnyeddé a raktározást a raktárkezelő szoftver használatával.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

Az Asus Zenbook az egyik legkifinomultabb, legszebb és szó szerint sokszínű egyénisége a notebook világnak. A karcsú és pihe súlyú készülék fedele alatt azonban kemény „szív” zakatol. Minden porcikájából az erő és a teljesítmény sugárzik. Az erős processzorral, sok memóriával és jókora tárhellyel rendelkező készülékek egyaránt használhatóak ...
Habár első gondolatra pofonegyszerű dolognak tűnik, de az emojik tükrözése vagy forgatás egyik irányból a másikba nem is olyan egyszerű. A megoldás viszont sok újféle kapcsolatra adhat majd lehetőséget a chatelők millióinak. Ezentúl a nagy szemek, a kezek vagy akár a csiga és tehén emojik is nézhetnek majd a másik irányba is, amennyiben az Apple..
Hihetetlen fogadást nyert meg a tech-milliárdos Elon Musk, amint az ausztrál áramszolgáltatóval kötött még év elején. Azt ígérte, létrehoz egy 100 mWh-ás akkumulátort 100 nap alatt, vagy ha ezt mégsem teljesíti, ingyen áramot szolgáltat az ausztráloknak e
Az okostelefonokon lógás ma már teljesen mindennapos és megszokott dolog. Ez persze nem azt jelenti, hogy jó is. A telefon függőséggel sokan akár túlzásba is vihetik a mobiljuk nyomkodását, nekik próbál segíteni a Klemes Schillinger által tervezett helyet