Főoldal > Hirek > Mire jó a szerviz program?

t: 528

Mire jó a szerviz program?Szerviz szoftverünk azon felhasználók számára készült, akik gyors és hatékony megoldást keresnek az ügyfél munkalap és számla rögzítésére. Az idő pénz tartja a mondás és nem is teljesen alaptalanul. Miért töltené a drága idejét aprólékos adminisztrációval, amikor a szerviz program megoldást nyújt a problémára. Az ügyfelei is hálásak lesznek a lerövidült várakozási időért, ön pedig hasznos feladatokat végezhet vagy ihat egy kávét a többlet időből kigazdálkodva.

Szerviz szoftverrel a gazdaságos működésért

A szerviz szoftver rendszer keresőjével másodpercek alatt megtalálhatja a korábban már beregisztrált ügyfeleit és az eddigi javításokat és egyéb az ügyféllel kapcsolatos információkat is megtekintheti egyetlen kattintással elérve azokat.
Új munkalap létrehozása is pillanatok alatt történik. Az ügyfelek számára digitális szervizkönyv vezethető, ami az eladáskor áttekinthetővé teszi az autó javításait, a szerviz időpontjait és az alkatrészcseréket, karbantartások időpontjait. A szerviz programban minden információ tárolható és bármikor előhívható, ami a járművel kapcsolatos. A szerviz szoftver másik nagy előnye hogy nem kötött csupán autószerelő műhelyhez. Gumiszerelő, autóüveges és műszaki vizsgaállomás is nagy elégedettséggel alkalmazta már és autóbontó műhely is elégedett volt a rendszerrel, ami lehetővé teszi a raktárkészlet nyilvántartását, a ki és bevételezést, készlet változásokat értékesítést. Az alkatrészek cikkszám szerint tárolhatóak.

Platform független a szerviz program?

A szerviz programban email értesítés is beállítható például a forgalmi lejártához vagy az esedékes olajcseréhez. A keresés funkcióval minden információhoz rövid idő alatt hozzáférhet a felhasználó.
A tevékenység naplóban minden adat visszakövethető. Ki mikor mit csinált. Ki végezte el a feladatot, milyen alkatrészt és egyéb anyagot használt fel hozzá, milyen eszközöket használt a feladat elvégzéséhez.
A befejezetlen munkalapok a program indításakor betöltődnek és bármikor tovább folytathatóak. A szerviz szoftver platform független, használható tableten és okos telefonon is és a piacon a leggyorsabbak közé és legkönnyebben használhatók közé tartozik.
Fontos információ még, hogy ingyen is kipróbálható a még a kételkedő halogatók számára az aggodalmaikat eloszlatandó.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

Ha már a Nintendónak hatalmas sikert hozott a NES és SNES Classic minikonzolja, az Atari is belevágott a retro-hullám meglovagolásának. Így született meg a csütörtöktől már előrendelhető Ataribx, ami nem más, mint egy klasszikus Atari játékokkal megtömött és rendkívül vagány dizájnnal megfejelt apró méretű játékkonzol.
A YouTube úgy tervezi, hogy 2018 márciusában elindítja a saját zene streamer szolgáltatását. Ez így már a harmadik ilyen jellegű próbálkozása lesz az Alphabet Inc. anyacégnek, hogy a Spotify vagy az Apple babérjaira törjön a piacon. Az új szolgáltatás jól jöhet azoknak a zeneipari cégeknek, akik eddig is azon voltak hogy minél nagyobb haszonhoz ...
A raktározás ma már egy komplex szoftveres megoldásokat igénylő feladat. A WebDepó raktárkezelő program innovatív megoldásokkal könnyíti meg a raktározási feladatokat. Azon cégek számára készült, amelyek raktározással és szállítmányozással foglalkoznak és
Az Asus Zenbook az egyik legkifinomultabb, legszebb és szó szerint sokszínű egyénisége a notebook világnak. A karcsú és pihe súlyú készülék fedele alatt azonban kemény „szív” zakatol. Minden porcikájából az erő és a teljesítmény sugárzik. Az erős processzorral, sok memóriával és jókora tárhellyel rendelkező készülékek egyaránt használhatóak ...