Főoldal > Hirek > Vízálló Kindle-t árul az Amazon

t: 398

Vízálló Kindle-t árul az Amazon


Az Amazon már tíz éve árulja a saját márkájú e-book olvasóit, a Kindle termékeket. Eddig hiányzott a sorból, de most már megérkezett a vízálló változat is belőle, így ezentúl kádban és medencében is olvasgathatjuk kedvenc könyveinket.

Vízálló e-book olvasó

Az új Kindle az Oasis nevet kapta és IPX8-as fokozatú vízállóságot biztosít. Ez azt jelenti, hogy két méteres mélységű vízben is kibír 60 percet, anélkül, hogy bármi baja esne.

Méretében nagyobb társaihoz képest, a korábbi 6 collos helyett 7 collos képátmérőjű. A háta alumíniumból van, ami az egész készüléknek prémium érzést ad, nem mintha a többi Kindle puha, műanyag borítása rossz minőségű volna.

Az egykezes olvasást könnyebbé teendő, a készülék egyik oldalán szélesebb a kijelző melletti sáv a jobb megfoghatóság végett. Maga a kijelző 300 ppi-s, e-papír és beépített led világítást is kap. Ez egyrészt jól jön a sötétben, de világosban is növeli a kontrasztot. A beépített szenzorokkal automatán is szabályozható a háttérvilágítás ereje.

Az új Oasis Kindle októbertől kapható és a széria legdrágább darabja lett egyből. A klasszikus Kindle 80$, a Paperwhite 120$, a Voyage 200$ és az Oasis 250$. Viszont ezért az árért 8 GB tárhely, Wi-Fi és 4G LTE is jár.

Könyvolvasás mobilon

A Kindle alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el androidos és IOS-es mobilkészülékekre is, így ha nincs nálad a Kindle olvasód, akkor is pont ott folytathatod az olvasást, ahol azon abbahagytad.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Nagy-Britanniában, Shropshire-ben egy kísérletként önműködő robot farmerekkel működő mezőgazdasági blokkot hoztak létre, amelyben a dolgos munkáskezeket nem az emberek, hanem a robotok és drónok adták.
Kínai kutatók legújabb tanulmányukban a Google Mesterséges intelligenciájáról alkotnak nem túl fényes véleményt. Azt is állítják még, hogy az Apple Siri ennek a felével sem ér fel tudásban.
A kínai ZTE mobilgyártó vállalat legújabb húzótermékén, az Axon M-en dolgozik, amelynek legnagyobb érdekességei, hogy két kijelzőt kap amelyeket egy hajtással egy nagy, 6,8 collos képernyővé alakíthatunk.
A Microsoft pénteken bejelentette, hogy elkészült végre a Marea transzatlanti internet kábel, amely 4700 mérföldre húzódik Virginia Beach, Virginia és Bilbao, Spanyolország között. A Microsoft, a Facebook és a Telxius globális telekommunikációs infrastruk