Főoldal > Hirek > Borsos árat kell fizetni a megújult iPhone-ért, jön az iPhone 8

t: 1368

Borsos árat kell fizetni a megújult iPhone-ért, jön az iPhone 8'Aranyáron' adják az új iPhone 8-at. Három év után az Apple tervezői végre úgy döntöttek, ideje felfrissíteni a szériát és újabb elemeket belevinni az iPhone dizájnjába. És ez a frissítés bizony sokba fog kerülni a vásárlóknak.

Új iPhone 8 újdonságai

Ezen a kedden kerültek napvilágra az iPhone 8 információk, miszerint az Apple három új mobileszközzel rukkol elő hamarosan, az iPhone kedvelők nagy örömére. Az egyik ezek közül, amelyiket a legdrágább verziónak fogják szánni, a legjobban várt iPhone 8, amelyet iPhone X és iPhone Pro neveken is rebesgetnek, egy radikálisan új megjelenéssel bíró mobil lesz az elődjeihez képest. Jó példa erre a Home gomb eldobása, amelyet arcfelismeréssel és mozgásfelismeréssel fognak helyettesíteni Ezen kívül egy csinos OLED kijelzőt is raknak a legújabb iPhone-ba. Az iPhone 7 Plus borsos 769 dolláros kezdőára el fog törpülni az iPhone 8 most 1000 dollárra taksált ára mellett. Az Apple fanoknak nagyon mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha ezzel 8-assal akarnak majd vagánykodni.
A borsos árú iPhone 8 mobilok értékesítése 2017. 09.29-én indul Magyarországon.

További újabb Apple mobilok

A másik két új darab legvalószínűbb esetben az iPhone 7S és a 7S Plus lesz, amelyek minden bizonnyal ráncfelvarrott hardvereket kapnak, például gyorsabb, erősebb processzorokat. Ezen kívül a dizájn náluk marad az előző 3 generációtól megszokott. Mindhárom mobil a legelső iPhone 10. születésnapján lesz hivatalosan bemutatva, és mellettük egy kiterjesztett valóság applikációt is bemutatnak majd, amelyre sokan már most nagyon kíváncsian figyelnek.

Az elemzők szerint ez az egész manőver némileg eltávolodik az eredeti társ-tulajdonos Steve Jos eredeti koncepciójától, melynek lényege az volt, hogy az iPhone az egyetlen telefon amire egyáltalán szükséged van. Az Apple most viszont megosztja az erőforrásait és több zászlóshajót nevez ki magának. Ezt mér 2014-ben elkezdte, amikor az iPhone 6 és iPhone 6 Plus kijött, illetve tavaly a dupla kamerás iPhone 7 Plus-t is megemlíthetjük.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az Angry Birds címeket jegyző fejlesztő cég, a Rovio komoly terveket sző arra, hogy 36 millió dollárral indít a tőzsdepiacon. Ezzel a terveik szerint 2 milliárdos tőzsdei értéket szerezhetnek meg maguknak.
A Western Digital tulajdonában lévő Sandisk útjára bocsátotta a legújabb termékkét az idei IFA expón, és nem kisebb szavakkal jellemezte, mint 'a világ legerősebb microSD kártyája amelyet mobileszközökhöz használhatunk'.
A Google és az Apple ádáz versenyt vív azért, hogy melyiküknek sikerült több készülékre elhoznia a kiterjesztett valóság funkciót, amely szervesen beépülhet aztán a mindennapjainkba. A filmeken látott jövőkép itt van az ajtóban.
Az Apple egyre nagyobb hangsúlyt kíván tenni arra, hogy minél fontosabbá váljon ne csak a zsebünkben lapuló iPhone-nal, vagy a karunkon hordott Apple Watch okosórákkal, de a nappalinkban helyet kapó Apple TV-vel is.