Főoldal > Hirek > 4K műsort hoz az új Apple TV

t: 372

4K műsort hoz az új Apple TV

Az Apple egyre nagyobb hangsúlyt kíván tenni arra, hogy minél fontosabbá váljon ne csak a zsebünkben lapuló iPhone-nal, vagy a karunkon hordott Apple Watch okosórákkal, de a nappalinkban helyet kapó Apple TV-vel is. Az új és jobb verzió például már 4K videólejátszást is lehetővé fog tenni.

Apple TV otthon

A leplet hivatalosan szeptemberben fogják lerántani egy rendezvény keretein belül az új Apple TV-ről az új iPhone és Watch modellekkel együtt. Annyit viszont már most tudhatunk, hogy az új modell gyorsabb és erősebb processzort kapott a jobb streaming minőség érdekében, és így már a 4K sem fog gondot jelenteni neki. A 4K minőség kétszerese az 1080P-s HD videóknak, tehát tűéles képet élvezhetnek majd a tulajdonosok nagy méretű képernyőkön is. A hardverhez tartozó appot is felfrissítik, kap egy update-et, hogy naprakész legyen az újítások tekintetében.

Műsorajánló

Hogy legyen is mit nézni az új készülékkel, az Apple emberei máris többféle megoldást igyekeznek elérhetővé tenni. Egyrészt folynak a tárgyalások a manapság egyre nagyobb médiahírnevet hódító Netflix-szel, másrészt különböző filmstúdiókat is igyekeznek beszervezni. Jó eséllyel élő közvetítéseket is nézhetünk majd, sőt akár exkluzívan csak Apple TV-n megtekinthető tartalmakat is terveznek kiadni majd.

Filmek, sorozatok mobilon

Ha nincs lehetőséged az otthoni kanapéról nézni a tévét, akkor jól jöhet ha a zsebedben hordhatod a legjobb filmeket és sorozatokat. A Netflix videostreamer szolgáltatását az androidos vagy iPhone-os applikáció letöltésével bárhol, bármikor élvezheted.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A legújabb, kerek 60-as verziószámot kapó Google Chrome böngésző frissítés is megérkezett hozzánk, elhozva pár érdekes újdonságot és több optimalizációs javítást is.
Az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb internetes böngésző a Firefox jelentős átalakításán dolgozik a Mozilla fejlesztőgárdája. Habár a hivatalos kiadás még mindig hónapokra van, de a Firefox 57-es verzióját már ma ki lehet próbálni.
A Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.
Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?