Főoldal > Hirek > SanDisk előrukkolt a világ legerősebb microSD kártyájával

t: 984

SanDisk előrukkolt a világ legerősebb microSD kártyájávalA Western Digital tulajdonában lévő Sandisk útjára bocsátotta a legújabb termékkét az idei IFA expón, és nem kisebb szavakkal jellemezte, mint 'a világ legerősebb microSD kártyája amelyet mobileszközökhöz használhatunk'.

Szuper microSD kártya

A SanDisk volt az első vállalat, aki piacra dobta a 200 GB-os micrSD kártyát 2015-ben, most erre rádupláznak, minden tekintetben.

A fizikailag kicsi, tárhelyben viszont gigantikus kártyát nem hiába dicsőítik a gyártói. A 250 dolláros árcédulát kapó kártya 400GB-os tárhellyel rendelkezik. A cég 10 év garanciát kínál minden egyes darabhoz.

Nem csak adattárolás szempontjából erős a kicsike, a kiadott adatok alapján 100MB/s-os adattovábbítási sebességre képes, ez körülbelül 1200 nagyfelbontású fényképet jelent percenként.

Folytonos tárhely növekedés

'A mobileszközök életünk epicentrumaivá váltak és a fogyasztók hozzászotkak, hogy okostelefonjaikat használják bármire, legyen szó akár szórakoztatástól vagy munkáról. Hatalmas mennyiségű adatot gyűjtünk és tárolunk ezeken a mobilokon, drónokon, tableteken, számítógépeken, laptokon és hasonlókon. Szerintünk a tárhelykapacitásra való igény folyamatosan növekedni fog, egészen addig, amíg az emberek egyre jobb minőségű tartalmakat akarnak rajtuk elhelyezni.' - Így nyilatkozott Jeff Janukowicz, kutatási igazgató.

'Úgy számítjuk, a mobilfelhasználók világszerte 150 milliárd applikációt fognak telepíteni ebben az évben, ehhez pedig rengetek memóriakártyára lesz szükségük az eszközeikben.'


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Google és az Apple ádáz versenyt vív azért, hogy melyiküknek sikerült több készülékre elhoznia a kiterjesztett valóság funkciót, amely szervesen beépülhet aztán a mindennapjainkba. A filmeken látott jövőkép itt van az ajtóban.
Az Apple egyre nagyobb hangsúlyt kíván tenni arra, hogy minél fontosabbá váljon ne csak a zsebünkben lapuló iPhone-nal, vagy a karunkon hordott Apple Watch okosórákkal, de a nappalinkban helyet kapó Apple TV-vel is.
A legújabb, kerek 60-as verziószámot kapó Google Chrome böngésző frissítés is megérkezett hozzánk, elhozva pár érdekes újdonságot és több optimalizációs javítást is.
Az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb internetes böngésző a Firefox jelentős átalakításán dolgozik a Mozilla fejlesztőgárdája. Habár a hivatalos kiadás még mindig hónapokra van, de a Firefox 57-es verzióját már ma ki lehet próbálni.