Főoldal > Hirek > Újra hódít a Nintendo

t: 941

Újra hódít a NintendoÚgy néz ki a nagy sikerű mikro Nintendo gépek sikerén felbuzdulva újabb aprócska gépet szerezhetnek be a konzol szerelmesei. Egy mini SNES-t fognak még ebben az évben piacra dobni.

Mini Nintendo konzolok

A mini Super Nintendo Entertainment System (SNES) körülbelül karácsonykor fog megérkezni, így remek ajándéklehetőség is lesz a retro gémereknek és szeretteiknek. A gép fejlesztése már folyamatban van, ennyi egészen bizonyos.

Az új minigép jötte egyúttal arra is fényt derít, hogy a legutóbbi kis konzolt miért nem gyártották tovább, annak ellenére hogy szinte azonnal elkapkodták a boltokból és még bőven fogyott volna belőle az őrület kapcsán. Múlt héten a Nintendo közölte, a NES mini sosem volt végleges termékként tervezve. Egyszerűen egy apró újdonság erejű mikrokonzolnak szánták, amely feldobhatja a 2016-os karácsonyt. Azt gondolták a legyártott darabszám kielégíti majd a fogyasztók létszámát.

De a mini NES tarolt és mindenkit megnyert magának, hiszen újra olyan klasszikusokkal játszhatott, mint a The Legend of Zelda, Final Fantasy, Donkey Kong, Pac-man, Ninja Gaiden, Metroid, megannyi Mario játék és még sok más cím. Egy falat, édes, pixeles gyermekkor, ugyan ki tudna erre nemet mondani?!

A mini SNES híre pedig mindenképpen érdekes ezek után. Míg a NES sikere főleg abban rejlett, hogy az első otthoni konzol volt a világon, addig a SNES egy továbbfejlesztett szoftverrel és jóval nagyobb játékkínálattal dicsekedhet, amelyek a fejlettebb, teljesebb játékként tudtak már megnyilvánulni.

Super Mario mobilon is

A retro Nintendo játékok a virágkorukat élik és nem kell hozzá se mini se normál méretű konzol, hogy te is élvezhesd ezt. Az Android és iPhone mobilra is megjelent Super Mario Run egy új köntösbe bújtatott, ám klasszikusokat idéző Super Mario játék, amely kiváló értékeléseket kapott mindenhol. Érdemes kipróbálni!


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Nem mindegy, mennyit tudunk böngészni, dúl a Microsoft és Google bögészőháborúja. A laptopok töltöttségi ideje egy kényes kérdés. Nehéz pontosan meghatározni meddig bírják, hiszen rengeteg változó befolyásolhatja. Az biztos, hogy minél tovább bírja a gép,
Már elérhető a legújabb nagy Windows 10 frissítés csomag, a legfrissebb Creator's Update, amely a második nagy frissítés a rendszerre az Anniversary Update után. Kapunk jó pár újdonságot és javítást is, érdemes lesz telepíteni.
Az Xbox One-t kenterbe verő új, Scorpio névre hallgató változattal rukkolt elő a Microsoft, melynek specifikációit is kiadta már. Erőből nem lesz hiány, a PlayStation-t is meg fogja szorongatni.
A Microsoft körülbelül egy évvel ezelőtt kiadott egy saját szelfi appot, most pedig újabb kamerás programmal rukkolt elő IOS rendszerű készülékekre. Ez a Sprinkles, amely áprilisban került fel az iTunesba.