Főoldal > Hirek > Az új Xbox Project Scorpio

t: 832

Az új Xbox Project ScorpioAz Xbox One-t kenterbe verő új, Scorpio névre hallgató változattal rukkolt elő a Microsoft, melynek specifikációit is kiadta már. Erőből nem lesz hiány, a PlayStation-t is meg fogja szorongatni.

Xbox Scorpio kontra PlayStation

Valóban elő kell rukkolnia valami újdonsággal a Microsoftnak, hogy visszaszorítsa a piacon domináló PlayStation 4-est. Utóbbi kétszer akkora vásárlói táborral bír, így a Scorpio-ra nagy megmentőként számíthatnak a Microsoft fejesek. Nem is spóroltak belőle a teljesítménnyel.0

Az Xbox One-hoz képest 30 százalékkel nagyobb teljesítményű Scorpio-ba 12 GB GDDR5-ös RAM kerül a korábbi 8 GB DDR3-as helyett. A GDDR5-ös jóval nagyobb GB/s-os adatátvitelre képes, így nem csak nagyobb, de jóval gyorsabb is lesz a memória. Ez kezdésnek már nem rossz. A grafika is fejlesztést kap, a korábbi 853 Mhz-en futó Xbox One-os helyett egy 1172 MHz-es egységet kaphatunk. A processzor magjainak száma marad nyolcon, de a korábbi 1,75 GHz-es teljesítmény helyett már 2,3 GHz-en fognak duruzsolni.

A Project Socorpio egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, árral, sem végleges névvel. De hamarosan biztosan ezeket is megtudjuk.

Xbox applikációk mobilra

Ha te is Xbox tulajdonos vagy, hadd ajánljuk neked a hivatalos Xbox alkalmazást, amely egyaránt elérhető androidos készülékekre és iPhone-ra is. A programmal mobilodról böngészheted az Xbox játékkínálatot, vásárolhatsz, chatelhetsz, barátaid aktivitását figyelheted és még sok mást is tehetsz.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Microsoft körülbelül egy évvel ezelőtt kiadott egy saját szelfi appot, most pedig újabb kamerás programmal rukkolt elő IOS rendszerű készülékekre. Ez a Sprinkles, amely áprilisban került fel az iTunesba.
Ingyenesen letölthető android app akciókkal rukkoltak elő a Google-nál. A Play Áruházban minden héten más-más, egyébként fizetős alkalmazást adnak a letöltőknek ingyenesen. Az akciós alkalmazásokra tehát nagyon megéri odafigyelni.
A Tesla vezetője, Elon Musk megállíthatatlanul ontja az újdonságokat és korszakalkotó technológiákat. Legújabb bejelentése szerint megkezdődtek az emberi agyhoz kapcsolható számítógépek fejlesztései
Az önvezető autók a tömegközlekedésre szabva is megállják a helyüket. Japánban a Softbank cég nagy erőkkel azon van, hogy az önvezető buszok minél hamarabb forgalomba állhassanak.