Főoldal > Hirek > A Microsoft kamerás szelfi appjai

t: 587

A Microsoft kamerás szelfi appjaiA Microsoft körülbelül egy évvel ezelőtt kiadott egy saját szelfi appot, most pedig újabb kamerás programmal rukkolt elő IOS rendszerű készülékekre. Ez a Sprinkles, amely áprilisban került fel az iTunesba.

Képfelismeréses kamerázás

Míg a korábbi Selfie alkalmazás a fotók tökéletesítésére és villámgyors retusálására fókuszált, addig az új, Sprinkles egészen más dolgokra való. Habár mindkettő erősen támaszkodik a Microsoft által fejlesztett képfelismerő lehetőségekre, máshogy aknázzák ki ugyanazt a lehetőséget.

Előbbi a képen szereplő adottságait ismeri fel és annak megfelelően optimalizálja a kép tulajdonságait, ezzel a maximumot kihozva belőle. Utóbbi pedig a felismert objektumok alapján frappáns, sokszor humoros képfeliratokat készít a képhez, amelyet a felhasználó átírhat, kiegészíthet vagy saját matricákkal spékelhet meg. A Sprinkles-ben ezen kívül intelligens matricákat is alkalmazhatunk, amelyek az arcfelismerésnek hála követik a fejformát, így jobban passzolnak a képbe.

Szelfi appok androidra is

Ha szelfi appot keresel, de nincsen iPhone-od, nem kell aggódni, androidra is rengeteg ingyenes letöltéssel elérhető príma app van. A szépségkamera néven is futó Candy Camera remek választás, vagy akár a YouCam Perfectet is érdemes kipróbálni. Ezekkel az appokkal villámgyorsan eltüntetheted a szépséghibákat, feltupírozhatod a képeid minőségét, hogy mire a megosztás gombhoz érsz, már csak a tökéletes fotó maradjon.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Ingyenesen letölthető android app akciókkal rukkoltak elő a Google-nál. A Play Áruházban minden héten más-más, egyébként fizetős alkalmazást adnak a letöltőknek ingyenesen. Az akciós alkalmazásokra tehát nagyon megéri odafigyelni.
A Tesla vezetője, Elon Musk megállíthatatlanul ontja az újdonságokat és korszakalkotó technológiákat. Legújabb bejelentése szerint megkezdődtek az emberi agyhoz kapcsolható számítógépek fejlesztései
Az önvezető autók a tömegközlekedésre szabva is megállják a helyüket. Japánban a Softbank cég nagy erőkkel azon van, hogy az önvezető buszok minél hamarabb forgalomba állhassanak.
A nemrég megrendezett genfi autóexpón mutatta be a Porsche legújabb elektromos autó koncepcióját, a Mission E-t. Az áramvonalas, rendkívül megkapó külső meggyőző belsőt is kapott.