Főoldal > Hirek > Ingyenes alkalmazásokat oszt a Google

t: 1525

Ingyenes alkalmazásokat oszt a GoogleIngyenesen letölthető android app akciókkal rukkoltak elő a Google-nál. A Play Áruházban minden héten más-más, egyébként fizetős alkalmazást adnak a letöltőknek ingyenesen. Az akciós alkalmazásokra tehát nagyon megéri odafigyelni.

Ingyenes letöltés androidra

Mivel a legtöbb felhasználó sokszor nem is értesül az ingyenes android letöltési lehetőségekről, ezért most szólunk, hogy minél többen megtudhassák, hogy is juthatnak hozzá az ingyenes android alkalmazásokhoz.

A Play Áruház alkalmazások oldalán kell a kincset keresni. Az ingyenes appok nem legfelülre kerülnek, mint ahogy várnánk, le kell görgetni értük. Így persze a Google is jól jár, ha görgetés közben a többi appon is végigfuttatjuk a tekintetünket. Habár a funkciót Magyarországon még nem vezették be, ez nem jelenti azt, hogy mi elesnénk az ingyenes android letöltési lehetőségektől. Egyszerűen csak direktben kell a heti ingyenes applikáció oldalára mennünk.

Fontos, hogy az így megszerzett appok az akció után sem tűnnek el, és később sem kell fizetnünk érte, ha még az ingyenes időszakban töltöttük le. Hamarosan viszont nálunk is bevezetik ezt a remek rendszert, így érdemes lesz figyelni. Mi biztosan fogunk.

Heti ingyenes android alkalmazás

Az ingyenes letöltésű Android akciós sorozatot a Card Wars - Adventure Time indította, mely egy szórakoztató, kártyás játék. Március 27-31-ig ingyenes, utána ismét visszaáll az 1099 Ft-os árra, ami még mindig nem sok egy szórakoztató játék app-ért.

Hasonlít a szintén ingyenes Hearthstone-ra is, de annál azért könnyedebb. Hamarosan újabb Android mobil alkalmazások jönnek ingyenesen.

Ha nem szeretnél lemaradni az ingyenes android app-okról,
lájkold a Facebook oldalunkat, vagy csak látogass el hozzánk időről időre. Mi mindig éberen figyeljük az ingyenes android letöltési akciókat is.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Tesla vezetője, Elon Musk megállíthatatlanul ontja az újdonságokat és korszakalkotó technológiákat. Legújabb bejelentése szerint megkezdődtek az emberi agyhoz kapcsolható számítógépek fejlesztései
Az önvezető autók a tömegközlekedésre szabva is megállják a helyüket. Japánban a Softbank cég nagy erőkkel azon van, hogy az önvezető buszok minél hamarabb forgalomba állhassanak.
A nemrég megrendezett genfi autóexpón mutatta be a Porsche legújabb elektromos autó koncepcióját, a Mission E-t. Az áramvonalas, rendkívül megkapó külső meggyőző belsőt is kapott.
A benchmarking egy furán hangzó kifejezés, amely sokat segíthet akkor, ha új mobiltelefont, vagy tabletet akarunk vásárolni. De mire is jó pontosan az AnTuTu android benchmarking applikáció? Az AnTuTu egy remek...