Főoldal > Hirek > Androidos mobitelefonnal jön a Nokia

t: 1439

Androidos mobitelefonnal jön a NokiaAndroidos Nokia telefon? Bejelentették a legújabb Nokia mobiltelefont, melynek érdekessége, hogy a korábbi Nokiákkal ellentétben Android operációs rendszerrel fog üzemelni. A neve nemes egyszerűséggel csak Nokia 6 lett.

Nokia 6 telefon felszereltsége

A Nokia 6 egy 5,5 colos 1920*1080-as felbontású HD kijelzőt kapott. A külső borítás dizájnját nem bonyolították túl a tervezők, így egy szép, letisztult formákból álló házat kapott. A Nokia 6 telefon hardver tekintetében a mobil 4 GB RAM memóriával, 64 GB tárhellyel, egy 16 megapixeles kamerával és egy 3000 mAh-ás akkumulátorral lett felszerelve. Operációs rendszerként Android Nougat-ot kapott.

Kínai Nokia telefonok kínai piacra

A Kínában gyártott telefonkészüléket egyelőre csakis a kínai piacra szánják, ott ugyanis az európai és amerikai piacokkal szemben, jelentős növekedés tapasztalható, így nekik sokkal jobban megéri az új Nokia 6 okostelefonnal oda koncentrálni. Az újabban kínai kézben lévő Nokia brand igyekszik magát újra elfogadtatni és a megbízható, minőségi telefongyártók soraiba visszakerülni. A Nokia telefonok mint márkanév valamikor egyet jelentett a kifogástalan készülékekkel. Az utóbbi években a Nokia először hanyatlani kezdett, majd többszöri tulajdonosváltáson esett át. Így bár az eredetiségét már a Nokia elvesztette, bizakodhatunk benne, hogy hamarosan újra lehet vagánykodni a Nokiáinkkal. A megjelenésről egyelőre nincsen pontos dátum.

A Nokia 6 okostelefon középkategóriás mobil lesz

A 6-os Nokia 245$ körüli áron lesz majd kapható, így egyértelműen a középkategóriát célozzák vele. Erre utal a SnapDragon 430-as beépített processzor is, amely ugyan nem váltja meg a világot teljesítményével, de ahhoz elégnek kell lennie, hogy ezt a készüléket alaposan ellássa.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Bemutatták a szupervékony képernyőjű LG televíziót. A technológiai újdonságokat felvonultató Consumer Technology Association (CES) expón bemutatták az LG új nagy dobását, a szupervékony kijelzővel ellátott televíziót, amitől garantáltan leesik az állunk.
Az Apple új, vezeték nélküli fülhallgatóit már októberre ígérték, ám meg nem magyarázott okokból ez az időpont alaposan megcsúszott. De ami késett nem múlott, már rendelhetők az Aripods-ok.
2016-ban is nagy verseny volt a legjobb zenelejátszó és streamer alkalmazások között. A mezőnyben feltűnnek a kötelező szereplők, de pár érdekes külföldi app is előkelő helyet szerzett idén. Lássuk 2016 év legjobb zeneletöltés és stream alkalmazásokat!
Kíváncsi vagy a milyen zenéket hallgatnak más országokban: Belehallgatnál az ottani online rádióadásokba? A Radio Garden oldalán megteheted. Vajon mi megy a slágerlistákon éppen Párizsban, Londonban, Madridban, akár Hong Kongban? Hallgasd meg!