Főoldal > Hirek > Szupervékony képernyős LG Tv

t: 1005

Szupervékony képernyős LG TvA technológiai újdonságokat felvonultató Consumer Technology Association (CES) expón bemutatták az új szupervékony képernyőjű LG televíziót, amitől garantáltan leesik az állunk.

Szupervékony televízió a falon

A falra szerelhető szupervékony tévék új korszakát nyitotta meg az LG, amikor lerántotta a leplet legújabb termékéről, amelynek vastagsága mindössze 2,57 mm. A Las Vegasban tartott CES-en így folytatódott az LG "picture on wall" azaz kép a falon elképzelésének megvalósítása. Így a készüléket egy mágneses keret segítségével egyszerűen felrakhatjuk a nappalink falára, mintha csak egy mágnest tennénk a hűtőajtónkra. Így a fal és a tv háta közti rés is minimalizálódik. A hangzásról a Dolby Atmos fejlett surround hangfalrendszere gondoskodik.

2,57 mm vastag, 77 col átmérőjű

Az OLED technológiát alkalmazó képernyő természetesen gyönyörű képet ad, ráadásul a LED kijelzőkkel szemben hajlékonyabb is. Kétféle méretben létezik egyelőre, 66 és 77 col közül választhatunk. Mivel a kijelző annyira vékony, hogy a HDMI csatlakozó sem fér rá, ezért egy keskeny kábellel csatlakozik egy dizájnos külső egységhez, amelyben az elektronika nagy része kapott helyet. A papírvékony televízió kapott egy Ultra HD Blu-ray lejátszót, amely támogatja a Dolby Vision HDR és HDR10 formátumokat is. Ezáltal sokkal jobb sötét és világos színeket ad vissza, hiszen minden jelenetnél újrakalibrálja a színbeállításokat, hogy a lehető legjobban jelenítse meg nekünk a képet. Az új kijelző 25 százalékkal lett világosabb a korábbi HDR technológiás LG termékeknél.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az Apple új, vezeték nélküli fülhallgatóit már októberre ígérték, ám meg nem magyarázott okokból ez az időpont alaposan megcsúszott. De ami késett nem múlott, már rendelhetők az Aripods-ok.
2016-ban is nagy verseny volt a legjobb zenelejátszó és streamer alkalmazások között. A mezőnyben feltűnnek a kötelező szereplők, de pár érdekes külföldi app is előkelő helyet szerzett idén. Lássuk 2016 év legjobb zeneletöltés és stream alkalmazásokat!
Kíváncsi vagy a milyen zenéket hallgatnak más országokban: Belehallgatnál az ottani online rádióadásokba? A Radio Garden oldalán megteheted. Vajon mi megy a slágerlistákon éppen Párizsban, Londonban, Madridban, akár Hong Kongban? Hallgasd meg!
Egy millió dollárt költött az online Game of War játékra egy amerikai férfi, aki öt milliót sikkasztott saját cégétől. Csúnyán lebukott.