Főoldal > Hirek > Végre elérhetők az Apple AirPods fülhallgatói

t: 1044

Végre elérhetők az Apple AirPods fülhallgatóiAz Apple új, vezeték nélküli fülhallgatóit már októberre ígérték, ám meg nem magyarázott okokból ez az időpont alaposan megcsúszott. De ami késett nem múlott, már rendelhetők az Aripods-ok.

Iphone 7 fülhallgatók nélkül

Bármilyen terméknél rossz, ha csúszik a kiadási határidő, sokszorosan igaz ez akkor, ha egy annyira sokak rajongásának tárgya ez, mint az iPhone. A 7-es verzióval beharangozott vezeték nélküli fülhallgatókra pedig még inkább igaz ez, hiszen a készülékre nem került a vezetékes fülhallgatók csatlakoztatására alkalmas jack aljzat sem. Így a boldog iPhone 7 tulajdonosok zenehallgatásra legfeljebb a készülék hangszóróit használhatták ezidáig. Ez nyilván nem tett jót az eladásoknak sem, habár így sem kell panaszkodniuk az Apple-nél. "Az Airpods-ok hiánya nem zúzza meg az értékesítéseket, a vásárlókat így is érdeklik a telefonok." - nyilatkozta Ross Rubin a Reticle Research igazgatója. Más kérdés, hogy milyen hatást fog ez majd gyakorolni a fülhallgatók eladására.

AirPods a fa alatt

Végül még karácsony előtt sikerült rendelhetővé tenniük az Airpods-okat. Habár az Apple ahogy udja, óvja a késést okozó hibák mibenlétét, pletykák szerint a W1 vezetéknélküli áramkör volt a ludas. Ezeknek az egyedi tervezésű chipeknek a legyártása miatt csúszhatott meg a határidő. Mások szerint a chip késen volt már, de további finomhangolást igényelt, hogy jobban gazdálkodjanak a fülhallgatókba tett apró akkumulátorok élettartamával. Ez ugyanis kritikus, hiszen ha nem tart elég ideig a töltöttség, az egész termék inkább lesz nyűg mint felszabadító vezeték nélküli élmény.

A legjobb iPhone zenelejátszó alkalmazások

Ha már megérkeztek a te Airpods-aid is, akkor ajánlunk pár ingyenes letöltéssel elérhető zenelejátszó alkalmazást is. Sokak kedvence a Box Mp3 amellyel a felhőben tárolt zenéidet hallgathatod. Szintén népszerű a SondTube amivel a világ megannyi zeneszámát hallgathatod a streamer szolgáltatás által. A Napster sem szégyenlősködhet, több mint 30 milliós zenetárából hallgathatnak a felhasználói.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

2016-ban is nagy verseny volt a legjobb zenelejátszó és streamer alkalmazások között. A mezőnyben feltűnnek a kötelező szereplők, de pár érdekes külföldi app is előkelő helyet szerzett idén. Lássuk 2016 év legjobb zeneletöltés és stream alkalmazásokat!
Kíváncsi vagy a milyen zenéket hallgatnak más országokban: Belehallgatnál az ottani online rádióadásokba? A Radio Garden oldalán megteheted. Vajon mi megy a slágerlistákon éppen Párizsban, Londonban, Madridban, akár Hong Kongban? Hallgasd meg!
Egy millió dollárt költött az online Game of War játékra egy amerikai férfi, aki öt milliót sikkasztott saját cégétől. Csúnyán lebukott.
Az Uber cég rátette a kezét egy mesterséges intelligenciával foglalkozó start-up-ra, melynek segítségével később saját szolgáltatásaikat is jelentős átalakításnak vetnék alá. Valószínűleg nem kell sokat várnunk az önvezető Uber kocsikra.